Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

От 30 септември до 7 октомври

ОвенОвен (21.03 – 21.04)
Бъдете дейни
Периодът е пълен със сюрпризи. Получавате приятни изненади, но не се оставяйте на течението. Имате важни задачи, които чакат вашето решение. Близките ви също очакват вашата позиция за неотложни въпроси. Бъдете много дейни, но и предпазливи, за да не стане българската поговорка „Бързата кучка - слепи ги ражда”. Преценете ситуацията.


ТелецТелец (22.04 – 21.05)
Парични постъпления
Обърнете внимание на член от семейството. Става въпрос за здравословен проблем. Не пренебрегвайте работното си място - имат нужда от вас и там. Трудолюбиви сте, но не сте достатъчно търпеливи. Коригирайте се, ако не искате да се чувствате пренебрегнати в края на периода. Ще получите покана за път в чужбина. Възможност за нещо ново. Парични постъпления ще ви зарадват.


БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)
Реализация
Много ваши желания ще се реализират тези дни. Ще получите няколко предложения как да изкарате наближаващите празници. От тях някои ще ви допаднат. Родените през юни да не изпуснат важни делови предложения. Ще разберете за предателство на доверен ваш човек. Не го взимайте толкова присърце. Тази личност не заслужава вашето внимание.


РакРак (22.06 – 21.07)
Пътувания
Не започвайте нещо, за което сте неподготвени. Помагайте с мярка. Много често се раздавате повече, отколкото е необходимо. Помъчете се да съчетаете светските с деловите изяви. Има шанс за нова доходоносна работа, свързана с много пътувания. Вас пътищата не ви затрудняват. Обичате да сте на път, а не да стоите затворени на едно място.


ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)
Промяна в дома
През тези дни ще трябва да се справите с бариерата, която от известно време стои на пътя ви. С повече концентрация ще се справите. Получавате пари, които отдавна сте дали и сте отписали. Помогнете на приятел през този период. Нещо ще куца в отношенията ви с близките. Иска ви се да направите промяна в дома. Сторете го, защото е за добро и перспективно.


ДеваДева (23.08 – 22.09)
Шанс за ново начало
Заемате с подготовка за път, свързан с чужбина. Отдавна се стремите за него, но сега трябва да се заемете с организацията му. Родените през септември се налага да бъдат по-търпеливи. Смяна на работното място ще изненада някои от вас. Не се притеснявайте - за добро е. Можете да се реализирате в изкуството. Добри шансове за ново начало.


ВезниВезни (23.09 – 22.10)
Съдбата ви подкрепя
Действайте светкавично. Съдбата е на ваша страна. Ще бъдете изключително дейни. За кратък период ще наваксате загубеното за много време назад. Внимавайте тези успехи да не ви главозамаят. Те са временни. Ново запознанство ви дава стимул. Някои от вас ще разберат за изневяра на половинката си. Родените през октомври ще се радват на нови контакти.


СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Пазете любовта
Повечето от вас ще се чувстват добре. Ще се радвате на предложения за нова работа. Макар да очаквате интимна връзка да се развива стабилно, това няма да се случи. Чести конфликти, предизвикани от вас, ще помрачат щастието. Властни сте и искате всичко да бъде както го искате. Не винаги става така. Хората, с които контактувате, също имат достойнство. Бъдете по-толерантни.


СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)
Удоволствие
В началото на периода ще ви изненадат с нещо ново, което ще ви достави удоволствие. Много от вас ще мислят по въпрос, който касае имущество. Крайно време е да го задействате. Сега му е времето. Парични постъпления ще ви дадат възможност да планирате настъпващите празници. Съдбата е на ваша страна. Възползвайте се от позитивните възможности.


КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Имате шанс
Имате възможности за повече изяви и придобивки. Родените през януари ще се радват на успехите на близки хора. Бъдете в центъра на някакво тържество. Гостувайте на приятели – това ще ви донесе приятни емоции. Не се забърквайте в рискови положения. Изчаквайте да дойде вашият шанс, а той няма да закъснее. Чука на вашата врата. Посрещнете го!


ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Ценете партньора
Не пътувайте, ако не се налага. Здравословен проблем на ваш близък ще ви развали настроението. За дни наред нова придобивка. Пазете се от земен знак. Жилото му е опасно. Малко цените човека до себе си. Отдайте му нужното внимание. Той го заслужава. Нуждаете се от промени. Предложение за съвместно съжителство ще ви дойде добре.


РибиРиби (20.02 – 20.03)
Романтично предложение
В началото на периода интрига на колега ще ви обиди, защото е незаслужена. Не се поддавайте на избухвания. Ще си навредите. Радвате се на посещения на близки. Родените между 12 -18 март ще се радват на материални придобивки. Очаквайте горещо любовно признание. Не вземайте, но и не давайте пари назаем.


 Контакти: 0885 408 779

 
Банер

От галерията