Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

20 май до 27 май 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Препоръчва се тази седмица да се фокусирате върху работата/бизнеса. На първо място, говорим за решаване на финансови проблеми на работното място и у дома. Професионалната дейност ще бъде успешна. В отношенията в трудовия колектив може да настъпят усложнения, но към края на периода ще отшумят. Когато харчите пари, най-добре е да се придържате към пестелив режим. Добре е да обръщате повече внимание на здравето си. Увеличава се вероятността от грешки при дозирането или определянето на лекарства. Не са изключени наранявания.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

В текущите дела може да цари хаос и объркване. Не трябва да предприемате много проекти/задачи наведнъж, действайте последователно, като се придвижвате към нещо ново, след като завършите предишното. Избягвайте ситуации, включващи интриги, клюки, слухове. Това е добър период за решаване на финансови проблеми, търсене на допълнителна работа. Ще почувствате силно желание да правите нещата, които наистина ви пленяват. Това е точното време за нови хобита.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Нуждата ви от обновяване, търсене на нови преживявания се увеличава тази седмица. Креативността ви ще се засили. Ще генерирате все повече и повече нови идеи. Романтичните отношения ще се подобрят. Ще станете по-добри в разбирането на любимия човек. Препоръчително е сега да обърнете повече внимание на общуването с приятели. Излезте с тях на кафе, това ще ви помогне да се отпуснете. Сега е подходящият момент за социални дейности.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица ще можете да поставите идеалния ред в своите дела у дома и на работното си място. Най-вероятно ще искате всяко нещо да е на строго определено място, така че ще започнете да сортирате шкафове, чекмеджета, файлове. Такова почистване ще има положителен ефект върху вашето здраве. Освобождавайки жилищното си пространство от стари и ненужни неща, вие подобрявате енергията си. Възможни са здравословни проблеми. Това важи особено за тези, които страдат от хронични заболявания на ставите и гръбначния стълб.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица звездите ви насърчават да правите планове за бъдещето и да търсите съмишленици. Комуникацията с хора със сродно мислене, ще даде нова обещаваща насока на вашите инициативи. Сега се препоръчва да заемете активна позиция и да изразите себе си в обществен план, тогава ще постигнете желания резултат. Ако преди това сте се сблъсквали с въпроси, за които са ви липсвали смелост да решите, сега ще сте готови да поемете рискове. Това е подходящо време за пътуване, изучаване на чужди езици, контакти с чужденци и уреждане на правни проблеми.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

През първата половина на седмицата може да имате разногласия в брачните отношения. За да запазите мира и хармонията в семейството си, опитайте се да се въздържате от критики към партньора си. Ако общувате много в Интернет, тогава тази седмица е възможно романтично виртуално запознанство. Също така, най-вероятно ще създадете нови приятели, когато чатите във форуми и социални мрежи. Бъдете внимателни при електронни плащания.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Опитайте се да не се обвързвате с никакви задължения през този период. Нека бъде време на импровизация, тогава със сигурност в живота ви ще се появят приятни изненади. По някои важни въпроси е по-добре да се използват методите на тайната дипломация. Препоръчително е да прекарвате повече време с приятели. Мнозина ще почувстват увеличаване на сексуалността тази седмица. Ще излъчвате особен сексапил, който ще привлича вниманието на лица от другия пол. Не е изключено да попаднете в любовта афера.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Тази седмица ще бъдете в оптимистично настроение, а креативността ви се засилва. Много представители на знака най-вероятно ще решат да експериментират с външния си вид. Не е изключено да се наложи да се грижите за близки роднини. Втората половина на седмицата е благоприятна за развитието на романтични отношения. През този период можете да планирате посещения на кина, клубове или други места за забавление. Можете да си прекарате чудесно и да подобрите настроението си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тази седмица се водете от мотото: “умереност във всичко“. Ако успеете да координирате действията си, можете да постигнете добри успехи. Срещите и бизнес преговорите ще се проведат успешно, ако успеете да контролирате чувствата си. Не трябва да се втурвате на преден план и да хващате всичко наведнъж, ще бъде много по-добре да управлявате ситуацията по-разумно. Би било хубаво да се поглезите с нещо приятно, което да ви отпусне и развесели, да си побъбрите с приятели.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Седмицата може да бъде активна и полезна, при условие че сте търпеливи и дипломатични. Важно е да бъдете уверени в себе си, но от друга страна бъдете по-скромни. Не парадирайте със знания и способности. Въздържайте се от всякаква форма на тайна и неформална дейност, особено ако това включва нарушаване на закона. Не забравяйте, че всичко тайно определено ще стане явно. Ще се появят нови приятни обстоятелства.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Има вероятност за промени в кариерата. Ако заемете активна позиция и сте готови за промяна, тогава можете да промените не само работата, но и посоката на дейност. За тези, които ценят сигурността и стабилността на своето положение, се препоръчва да проявят дисциплинираност и да правят всичко, което се изисква от тях. Тази седмица може да покажете чудесна проницателност и фин психологически нюх в отношенията в семейството и на работното място.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Може да се сблъскате с известни трудности. Ако живеете с близките си, тогава може да почувствате, че те ограничават свободата ви на поведение, което може да доведе до спонтанни конфликти, включително до напускане на дома. В брачните отношения ще бъде трудно да се поддържа баланс, кавгите не са изключени. Най-важното през тази седмица е да се избягва влошаване на отношенията, да се проявява сдържаност и толерантност.

 Контакти: 0885 408 779

 

 
Банер

От галерията