Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

28 май до 3 юни 2021

 

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

През седмицата ще постигнете добри резултати по цели и въпроси в личен план. Справяте се безупречно, чувството ви за баланс е ненадминато. Имате нужда от приятелски съвет относно бъдещи ваши стъпки. В любовта ви настъпва период на затишие, което значи, че сте с улегнали взаимоотношения помежду ви.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица очарователна личност ще събуди любопитството ви и ще помислите за сближаване. Добре е да не се заблуждавате, бъдете реалисти. Преценете добре ситуацията и не бъдете наивни. Очертават се проблеми при осъществяване на уговорени срещи и делови занимания.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Добре е тази седмица да обърнете в своя полза изхода от нежелано развитие, вина за което имате и вие. Успокояващото е, че сте настроени позитивно към всички около вас.Това ще ви помогне, не само в мисленето, но и в отношенията ви с тях. Ярко енергични сте и ще действат активно в деловата сфера до осъществяване на намеренията си.

РакРак (22.06 – 21.07)

Началото на тази седмица може да се окаже трудно или всичко ще върви твърде бавно. Марс, който е във вашия знак ви дава едновременно много енергия, но и много нервност, ако не намерите подходящ начин да изразходвате това напрежение. Ще почувствате пълнолунието и затъмнението доста интензивно, защото Луната е управител на вашия знак. Всички нерешени проблеми с партньора ви, всичко, което дълго време сте събирали в себе си и се е натрупало, ще започне да притиска вашето подсъзнание

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Странно е, че сте толкова затворени, но няма от какво да се притеснявате. По-късно през седмицата, настроението ви се подобрява. Като изпълнявате започнатите задачи и уреждате срещи и преговори, бъдете внимателни и съсредоточени, за да не пропуснете важната информация, която се крие в намеците и нюансите. Възможен финансов приток от някакъв допълнителен източник на доходи. Промените във времето активират някои хронични разстройства, характерни за това време на годината. Почивайте си повече. Трябва да проявите търпение и такт в партньорските отношения, за да стабилизирате връзката.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица проблемът идва от малките неща и както знаете, малките неща лесно се превръщат в големи и носят нервност със себе си. Стресът може да повлияе на храносмилането и да ви създаде стомашни проблеми. Движете се, отпуснете се колкото е възможно повече. Има нещо неизказано в емоционалния живот между вашия партньор и вас. И всичко, за което премълчавате, особено ако има съмнение, е основата за безпокойство и несигурност.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

През този период нека състоянията и чувствата на партньора ви са на първо място. Приемете това като инвестиция за бъдещата стабилност на връзката. Атмосферата около вас е жива и интересна - заобиколени сте от приятели и събития, където можете да срещнете нови хора. Имайте предвид, че междуличностните отношения са ключът към успеха през този период, затова се посветете на разговори и преговори, опитвайки се да разберете какво мислят другите и какво ги движи. Не се впускайте в разходи или големи инвестиции. Бъдете внимателни и мъдри

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Решаването на деловите проблеми може да ви донесе напрежение и безпокойство и трябва да поддържате мир и стабилност. Емоционалната турбуленция, нервност и проблеми могат да ви донесат безсъние и болки в стомаха. Упражнявайте техники за дишане и релаксация и се грижете за вашата диета. През този период сякаш сте разкъсвани между емоции и между нетърпение и нервност, които са по причина вероятно от партньора ви, но и някои неразрешени ситуации във връзката ви. Свободните представители на знака все още не са сигурни по кой път да тръгнат.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Анализирайте постиженията си през изминалия период, за да премахнете грешките в следващия. Всичко, в което инвестирате вниманието, времето и енергията си, ще ви донесе успех и чувство за удовлетворение. Бъдете премерени в думите и не давайте обещания, ако не сте сигурни, че можете да ги изпълните. В партньорството постигате хармония, която дълго време ви е убягвала. Водете открити разговори и разрешавайте натрупаното недоволство, защото това е благоприятен период за освобождаване на потиснати чувства.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Не може да се каже, че ви очаква перфектна работна седмица, но със сигурност е много по-спокойна в много отношения. Не се опитвайте да вършите едновременно множество задачи и отговорности, защото има възможност за грешки. Посветете се на една, най-важната. Марс е във вашия партньорски сектор и може да донесе, както нервност, така и усложнения и понякога напрегнати отношения. Но сега сте в чудесна позиция да изгладите всичко без много караница и проблеми.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През седмицата ще сте доста ангажирани, когато става въпрос за работа. Няма да ви е трудно, защото сте мотивирани от добрите резултати и имате нови идеи. Може да се очакват неудобни и напрегнати разговори по време на работа. Ако трябва да се извините на партньора си или да го помолите за прошка, направете го с отворено сърце и искрено. Оценявайте това, което имате и ще видите възможности за напредък и развитие на отношенията.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Ще се почувствате по-добре по някои въпроси. Може да не сте решили всичко, но вълната на облекчение все още присъства във вас. Сякаш всичко започва да си идва на мястото или поне вие сте оптимисти, че върви в тази посока. Ситуацията с партньора ви тази седмица е ок, с изключение на малко нервност в началото. Избягвайте бързо хранене, но също и малотрайни храни, защото можете да си докарате храносмилателни проблеми

 Контакти: 0885 408 779

 
Банер

От галерията