Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

4 юни до 11 юни 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Ключови думи за новата седмица: победа, амбиция, сила на волята, агресивна енергия, но също така дисциплина и всеотдаен труд. Представете си диви коне, теглещи карета; тези диви същества са вашата воля, която трябва да бъде контролирана от морални принципи в ключови моменти. Време е да се изправите и да се биете за себе си и в тази битка. Вероятно на работа ще има човек, който ще работи срещу вас, бъдете внимателни, за да ограничите агресията и не му обръщайте много внимание. Ако се борите със здравословен проблем, потърсете съвет от алтернативната медицина и природни лечения.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Смело се изправете пред реалността. Справете се с проблемите, които имате във връзката, опитайте се да ги разрешите. Имайте предвид, че не всички проблеми са разрешими, не се страхувайте да останете сами. Причината да останете във връзка, която е лоша, не е нито страхът от самота, нито страхът от неизвестното. Финансовото състояние не е страхотно, но е дошъл моментът да се изправите пред проблема, за да можете да намерите решение. Не се колебайте да потърсите помощта на приятели. Важно е в този период да бъдете смели и да се осмелите да поемете нови предизвикателства, които до голяма степен ще допринесат за по-добро качество на живот.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Много благоприятен ход на събитията през тази седмица. Ще решавате задачи с изключителна лекота. Колегите ви ще бъдат вдъхновени от вашата креативност и идеи. Някои от вас ще получат шанс за допълнителни доходи. Ще имате период на отлично здраве и отлично физическо състояние. Възможно е да пътувате до места, които ще бъдат благоприятни за вашия духовен растеж и развитие. За противоположния пол ще бъдете много привлекателни. Ако имате връзка, тя ще стане по-дълбока, нежна и по-искрена.

РакРак (22.06 – 21.07)

Изпитвате страх от промяната, страх от бъдещето, чувство на тъга и апатия. Страхувате се да направите каквато и да е промяна в живота си, защото ви плаши неизвестното. Примирявате се с познатата и отдавна утвърдена рамка, която по никакъв начин не ви води до напредък и желани постижения. Звездите ви съветват да положите усилия и да промените начина си на мислене, защото сте трудни за себе си и близките си. Вие сте духовно по-силни, отколкото си мислите. Опитайте се да обърнете еднакво внимание на тялото, духа и ума.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

В областта на работата тази седмица ще е необходимо да проявите търпение. Понякога нещата не се случват по времето и мястото, където бихме искали да се случат. Въпреки това не се разочаровайте, че събитията не се развиват според вашите планове. Животът се състои от възходи и падения. Вие ще можете успешно да разрешите някои незначителните недоразумения. Звездите ви съветват да запазите житейския си оптимизъм в трудните периоди, защото със сигурност отново ще дойде времето, когато щастието ще бъде на ваша страна. Първата половина на седмицата ще е скучна, но втората половина обещава да бъде по-благоприятна.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Терзаете се от вътрешен конфликт, пренебрегвате собствените си емоции и вътрешния глас, съгласете се, че това са неща, които не са положителни за вас. Нужно е да преодолеете чувствата - важно е за ума. Звездите ви съветват да не рискувате прекалено много и да мислите внимателно преди каквото и да е действия. Предупреждават ви за факта, че поради страх от неизвестното пропускате много възможности, които ви се предлагат. Следва период, в който е важно да се постигне самоконтрол, за да може да се овладеят ситуации, които ще изискват по-трудни решения.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Трябва да се отървете от свръхчувствителността си и да спрете да бъдете слуга на собствените си страхове, афекти и чувства. Сега сте в период, в който имате сили да се отвърнете от негативните емоции, които задушават способността ви да контролирате собствения си живот по достоен начин. Връзката ви ще се издигне на по-високо ниво, ще почувствате много радост и удовлетворение в компанията на партньори. Ако не сте във връзка, тръгнете на кратко пътуване, възможно е да срещнете човек, с когото ще ви се случи нещо хубаво.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Много труден период в личния ви живот, вие се опитвате да разберете как да продължите нататък. Очевидно редовният ви партньор е започнал да ви дразни с нещо и кавгите стават много чести. През това време напрежението нараства първо във вас, а след това и в партньора ви - решението не е в оттеглянето и затварянето в себе си, а в комуникацията и приемането както на вашите собствени грешки, така и на другите. Не потискайте емоциите, но не им позволявайте да вземат надмощие.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Всичко, което правите, правете с изключителна предпазливост. Бъдете особено внимателни на работното място, защото ще бъдете изложени на фалшиви обвинения. Нужни ще са ви хармония, баланс, търпение и цел. Звездите ви казват да се отървете от напрежението и спазмите и просто да се отпуснете, а нещата ще се подредят. Обърнете повече внимание на междуличностните отношения, защото ще има период, в който с малко усилия ще можете да хармонизирате много неща. За необвързаните идва момент, когато е възможно те да намерят това, което търсят.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

На първо място трябва да работите много, да планирате действията си една стъпка напред и вероятно да започнете да спестявате или поне да правите сметка на разходите си. Всяка лъжа или опит да скриете нещо е много вероятно да бъдат разкрити. Трябва да сте много търпеливи. Някои неща могат да почакат, но се опитайте да направите това, което не бива да отлагате. Има вероятност да срещнете човек, който в бъдеще ще стане ваш духовен наставник. Любовта ще бъде центърът на живота ви. В любовния план буквално ще „блеснете“, не забравяйте да споделите щастието с близки хора.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Ситуацията на работното място е в стагнация, почти нищо не се случва и това ви е достатъчно. Ако имате някакви съмнения или ако в нищо не ви върви, отложете всичко за известно време. Време е да се отървете от негативните мисли, защото те ви водят в същите ситуации. Във всяко събитие е заложен някакъв смисъл. Ако съжалявате за нещо, помнете, че „всяко зло е за добро“. Поемете топката, изяснете собствените си мотиви и цели, не бягайте от истината. Време е за търпение. Колелото на късмета скоро ще се завърти и ще ви възнагради.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Време е да промените начина, по който подхождате към себе си и към другите, бъдете сигурни, че с малко усилия нещата ще станат много по-опростени и по-лесни. Не обръщайте внимание на клюките на работното място, не участвайте в тях. Ако имате по-сериозни здравословни проблеми и трябва да се подложите на лечение, не забравяйте да потърсите второ мнение. Нова, интересна възможност може да почука на вратата ви, не забравяйте да я приемете. Ще бъдете неустоими за противоположния пол, те ще ви обсипят с внимание и ласкателство.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията