Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

12 юни до 19 юни 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Потиснатото напрежение и очакване заплашват да ескалират под формата на импулсивна реакция, която би съсипала всичко, което сте изградили досега. Контролирайте промените в настроението си, за да избегнете възможни усложнения. Не губете надежда, трудностите в този период са краткотрайни и преходни. Идеите, които следвате, не са лоши, ако ги реализирате в точното време. Следете редовно кръвното си налягане. Промените, които са пред вас са неприятни, но в дългосрочен план те могат да бъдат много печеливши.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Терзаете се от някакво колебание. Близките приятели могат да ви помогнат с всичко, ако им се доверите. За да избегнете възможни недоразумения, избягвайте да се замесвате в проблеми, които не ви засягат лично. Идеалното време е да отделите няколко дни и да прекарате време с любим човек. Отваря се възможността за красиво пътуване, но щастието може да бъде развалено от присъствието на хора, които не харесвате. За тези, които са сами, една покана за кафе може да ви донесе много приятно запознанство, а по-късно може би и нещо повече.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица бъдете готови да отговорите на интересни предложения, свързани с работата. Ще забележите, че се уморявате и ви е необходимо два пъти повече време, за да направите нещата, които обикновено правите по-бързо. Затова трябва внимателно да планирате работното си време и да пестите енергията си. По този начин ще бъдете по-ефективни. Платоничната любов е максимумът на романтиката, който можете да постигнете тези дни. От друга страна, това не бива да ви обезсърчава, периодът е чудесен за общуване и хубаво прекарване на времето.

РакРак (22.06 – 21.07)

Ще ви се получи всичко, което сте планирали. Особено, ако работите като екип с други хора. Необходимо е да се въздържате от критики, за да не се отчуждават колегите и близките от вас. Вие сте несигурни, въпреки че сте направили всичко както трябва и няма за какво да се притеснявате. Очаквате твърде много от себе си, но не всичко зависи от вас. Това е чудесен момент окончателно да вземете решение за основните цели и да планирате какво трябва да се направи, за да ги постигнете. Приемете себе си такива, каквито сте и не се съдете за емоциите, които проявявате.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Ще имате възможност да направите дългосрочни промени в живота си, които ще ви помогнат да достигнете нова висота. Но не показвайте прекомерна самоувереност, тя може да се обърне срещу вас. Има вероятност да получите допълнителни доходи, на които не сте разчитали. Това е достатъчна причина да се въоръжите с нова мотивация и да започнете да работите още по-ентусиазирано. Ще срещнете интересни хора, които ще ви помогнат да постигнете целите си. Бъдете внимателни и готови да реагирате. Свободното време посветете на грижата за семейството.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Всичко, което ви се случва сега, не е случайно. По някаква причина е важно, защото ще ви помогне в бъдеще. Бъдете мили с всички. Не знаете за какво ще ви потрябва някой. Ако карате автомобил, бъдете внимателни, особено през нощта. Съществува и опасност от физически наранявания, така че в този смисъл бъдете внимателни, особено по време на работа. Щом се отървете от бизнес задълженията, романтичното настроение започва да расте. Кратка ваканция и съвместно пътуване ще освежат връзката ви.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Седмицата може да започне с напрежение. Имате достатъчно време за изпълнение на всички задачи, но закъснявате във всичко, защото не сте достатъчно концентрирани. Изглежда, че преди нещо не ви е било по вкуса и когато нещата са тръгнали по начина, по който сте искали, сте загубили интерес. Вашият партньор не разбира вашето поведение, не знае как да ви угоди. Бъдете коректни, кажете ясно какво искате и в същото време уважавайте нуждите на другата страна. Поради липсата на добра комуникация, малко недоразумение заплашва да прерасне в голям проблем.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Подгответе навреме стратегия, която да ви помогне да преодолеете проблемите. Планетарните аспекти обявяват внезапни промени, които могат да ви разстроят. Не се поддавайте на първото впечатление. Заедно с хаоса идва и правилното решение, с което в крайна сметка ще осъзнаете, че всичко, което се е случило, колкото и да е неудобно, в крайна сметка е полезно за вас. Понастоящем няма друго лечение за вашето недоволство, освен да бъдете търпеливи.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Ако сте разстроени, че определени ситуации са излязли извън контрол, използвайте тези дни, за да си поемете дъх и да помислите от какво наистина се страхувате. Дайте на тялото и ума си достатъчно време за почивка и облекчаване на стреса веднъж завинаги. Не е нужно да бъдете водени от ирационална тревожност. Ще бъде възможно да се разрешат някои от проблемите, идващи от миналото, чрез прилагане на нови подходи. В името на вашето психично здраве вземайте всичко, което ви дава животът.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Ще имате много творчески сили, но трябва да се научите да отделяте собственото си мнение от нагласите на другите. Ще ви бъде особено трудно да работите като екип. Но работата в екип ще помогне за придвижването ви напред. Когато вземате важни решения, не се вслушвайте в съветите на другите. Старайте се да се грижите правилно за себе си. Уверете се, че навиците ви отговарят на най-дълбоките ви нужди. Отношенията с партньора ви ще бъдат позитивни.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Ще имате невероятна седмица. Нови пътища ще бъдат отворени пред вас. Опитайте се да не пропуснете нито една възможност - вие сте близо до изпълнението на най-интимните си желания. В края на периода очаквайте приятни подаръци и изненади. Внимавайте на кого имате доверие. Някой от вашите приятели може по невнимание да ви предаде. Не усложнявайте живота си с ненужни мисли и действия. Доброто настроение и оптимизма ще ви превърнат в търсен партньор и събеседник.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Поради повишената активност в други сфери на живота, донякъде ще пренебрегнете личния си живот. Може да поставите под съмнение някои от решенията, които сте взели, но трябва да останете верни на себе си. Ако определени външни обстоятелства ви дърпат назад или ви задържат на място, трябва да промените собствения си подход към решаването на трудни ситуации. Ще ви е необходима максимална гъвкавост, за да стоите здраво на земята, когато душата ви се втурва към небето. Ценете всеки момент, живейте тук и сега.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията