Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

20 юни до 27 юни 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Време е да преоткриете нова перспектива в това, което искате от живота си. Новите цели, амбиции, приятели и пътища, които да ви отведат до новите ви дестинации, може да са точно това, от което се нуждаете в момента. Промяната е на път и вие сте повече от готови да я поемете „с рогата си“. Пазете се от нараняване, обърнете специално внимание на главата и лицето си. Тези, които имат стабилни връзки може да изпитат преходни любовни трепети. Необвързаните имат възможност да влязат във връзка, която ще започне с (или ще се превърне в) голяма страст.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Помислете за новото начало, което ви се предлага напоследък. Комбинирайте старите си амбиции и нови страсти, за да оформите изцяло нов пакет от живот и решителност. Нови приятелства и сътрудничества на работното място ще бъдат във ваша полза. Направете семейството основен приоритет. Работете за установяване на мир и хармония. Предстоят ви много продуктивни дни, така че не позволявайте на пасивността да ви завладее. Можете също да очаквате новости в емоционалната сфера, тъй като напоследък сте положили много усилия за това.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Бъдете поне малко по-отворени и възприемчиви към новите неща в живота. Това е и единственият начин да напреднете. Времето е добро, ако планирате стратегии за увеличаване на приходите си. Ситуациите понякога може да изискват от вас да бъдете дискретни и изкусни. Във всички отношения се стремете да бъдете дипломатични. Дори ако човекът, който ви интересува все още не ви забелязва, въпреки че се опитвате по най-добрия начин да привлечете вниманието му, не се отказвайте. Не забравяйте, че трябва да сте отворени за приемане на нещо ново и да сте приспособими към тези промени.

РакРак (22.06 – 21.07)

През първата половина на седмицата вашето самочувствие ще бъде малко по-лошо, тъй като може да бъдете обзети от меланхолично настроение. Причините за това най-вероятно ще бъдат скрити в емоционалната сфера. Иновациите изискват трансформация, така че бъдете готови да пуснете това, което не можете да промените. Не вземайте прибързани финансови решения. Тази седмица вие сте в състояние да видите невидимото, да почувствате нематериалното и да постигнете невъзможното.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Важна седмица, която ще възвърне страстта ви към живота. Следвайте страстта си, бъдете готови да работите упорито и да се жертвате и най-вече не позволявайте на никого да ограничава мечтите ви. Транзитният Марс през вашия знак ще засили силата на волята и мотивацията, както и самочувствието и харизмата ви и ще ви донесе много нова положителна енергия в живота ви (освен ако Марс няма лоши аспекти с наталните ви планети!).

ДеваДева (23.08 – 22.09)

През следващите дни ще посветите по-голямата част от времето си на работа и задължения. Положете малко усилия в проучването на нови възможности. Промяната може да е неизбежна сега. Не е задължително обаче да е отрицателна. Обърнете внимание на здравето си, както физическо, така и емоционално. Някои закъснения или проблеми могат да възникнат на работното място поради неправилна комуникация. Хората могат да ви тълкуват погрешно, особено в професионалния ви живот; следователно е необходимо внимателно да подбирате думите си.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Домашните неприятности, счупените уреди и дребните дискомфорти ви занимават тази седмица. Отделете време, за да изследвате нови измерения и да научите нови неща. Може да срещнете и потенциален учител или наставник, който да ви свърже с очарователни нови духовни прозрения. Поставете здравето си като приоритет, като полагате специални грижи. Кратко или по-дълго пътуване. Време е да започнете отначало и да преоткриете себе си. Сега започвате нов път в живота си, който ще ви даде нов набор от възможности за преживяване на нови събития и емоции.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Някои сътресения във вашия социален живот ви причиняват стрес. Носете позитивната нагласа у себе си, дори ако ежедневно да попадате на малки неуспехи. Това би било подходящ момент да се съсредоточите върху дома и домашното щастие с тези, които са най-важни. Работете за установяване и запазване на мира у дома. Намерете време за отдих и приятни мигове с най-близките си. Не отлагайте необходимия ремонт или обновяване у дома. Може да откриете ново хоби или ново увлечение през тази седмица.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Време е за промяна на обстановката. Вие сте заинтересовани от свързване с нещо ново, може би нов духовен път или различна възможност за кариера. Тази седмица може да предизвика различни емоции във вас и околните, вариращи от любов до ревност, конкурентност, вражда или дори омраза. Не влизайте в ненужни спорове с другите. Този период не е за приключения или търсене на силни усещания. Вярвайте в себе си и във възможностите си, защото така ще постигнете най-голям успех. След всеки дъжд грейва слънцето и този път същото ще направи!

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще ви донесе много оптимистично отношение към работата. Има много планове, които трябва да бъдат осъществени. Инвестирайте внимателно нови средства и избягвайте рискови покупки. Това е време на ново начало за вас. Много скоро можете да очаквате промени, които ще ви донесат удовлетворение. Във всеки случай предстоят много приятни дни. Най-накрая ще започнете да гребете от живота с голямата лъжица. Дори финансите ще спрат да ви тревожат, поне за известно време. Най-накрая ще се появят възможности за по-качествен личен живот.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Проучването на нови възможности и избягването на предразсъдъци ще ви донесе само добро. Затова си позволете времето, необходимо за обмисляне на нови перспективи и нови начини, които могат да ви помогнат да започнете живота си отново. Като цяло вашето самочувствие, особено през първата половина на седмицата ще бъде отлично, а комуникацията в междуличностните отношения ще протича гладко. Марс ще засили енергията ви, така че ще искате да започнете много неща от нулата.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Марс ще има движещ ефект върху вас. Ежедневието ви ще бъде по-оживено от предишния период; очакват ви много общуване и движение, а извършването на ежедневни дейности и задължения няма да ви затрудни. Всичко, което ви се случва сега, не е случайно. По някаква причина е важно, защото ще ви помогне в бъдеще. Може да изпитвате допълнителен стрес по време на работа, тъй като сте в противоречие с колега. Бъдете дипломатични относно споделянето на идеите си. Промяна на обстановката или обкръжението ще ви се отрази чудесно.


 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията