Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

28юни до 4 юли 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Бъдете скромни, намалете претенциите и контролирайте емоциите. Ако почувствате тежест в гърдите това е знак, че са се натрупали много проблеми и е добре да се обърнете към усвояване на повече духовна храна и енергия. Не отстоявайте мнението си на всяка цена, може би нещо не знаете или в нещо бъркате. Може да бъдете изместени от удобната си позиция. Слънцето навлиза в нехармоничния ви Рак. Обърнете повече внимание на семейството и нуждите на близките. Започнете с благотворителен жест, а след това мислете за себе си. Предсоят ви силни, успешни и пробивни дни.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Нищо важно да не се предприема. Не се опитвайте да убеждавате някого да постъпи различно и не позволявайте да ви отклоняват от целта. Денят се свързва с кармата на рода. Не повтаряйте стари грешки и не правете никакъв избор. Добре е да се заемете с благоустройството на дома и офиса. Намерете време за активен отдих или идейност с по-голямо физическо натоварване. Смирете амбицията. Юпитер тръгва ретроградно, време е да разширите сферата си на влияние и да затвърдите старите юридически връзки. Бъдете внимателни.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Не се обвързвайте с никого, независимо изгодните предложения и покани. Днес е добре да останете където сте и да не си позволявате емоционални изблици. Юпитер тръгва ретроградно и след 28 юли ще ви стимулира в юридически и учебен план. На 21-и Слънцето напуска вашия знак и ви лишава от едно покровителство. Меркурий тръгва директно и отваря вратата пред нови инициативи. Ще се сбъскате с агресивна конкуренция. Родените в третата декада са на прага на тежко предизвикателство.

РакРак (22.06 – 21.07)

Не се занимавайте с делови въпроси, работата да почака. Не позволявайте да ви притесняват странични хора. Не вдигайте телефона на досадниците. Може да се излъжете в преценката си и да позволите на някой да ви въздейства и отклонява от предварително уточнената програма. Перодът ви носи нужното финансиране и чаканото юридическо покровителство. На прага сте на важно обвързване. Сключете нови договори. 

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Възможно е да получите неприятни вести. Приемайте всичко без влагане на излишни емоции и страсти. Досегът със земята зарежда. Посетете места, които са извор на духовна сила. Добре е да се спазват традициите. Не започвайте амбициозни начинания и нови дейности. Не променяйте плановете си и не се намесвайте в живота на другите. Нищо ново да не се започва. Идете на зареждащи места. С навлизането на Слънцето в Рак навлизате в сатурнова дупка. Активирайте бизнеса - заставате на старта.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Нужно е смирение, а не амбициозни начинания и работа до полуда. Ако усетите някаква тежест в гърдите, значи е време да се заемете с по-духовни начинания. Простете на някой, който ви е обидил и опитайте да разберете другата гледна точка. Бъдете скромни, намалете претенциите. Дано и тези, които са свикнали за всичко да опират до вас намалят изискванията си. Юпитер тръгва ретроградно и след 28 юли вече няма да ви гледа в опозиция. Ще решите спорните проблеми. Постигате важна цел.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Сега е моментът да се изпълняват даданите в миналото обещания и да се действа в името и за благото на семейството. Контролирайте емоциите, не отивайте в крайности и запазете неутралитет, ако някой се опитва да ви вкара в конфликти. Луната е в конфликтни аспекти с Венера и Плутон. Мислете повече за близките и за нуждите на дома. Слънцето ви облъчва негативно от Рак. Насъбират се проблеми, които изискват бързо решение. Колкото дадете, толкова ще получите. 

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Постарайте се да заемете здрава база и позиция. Луната навлиза във вашия знак и сключва перфектни аспекти с Юпитер и Слънце. Имате възможност да изкачите предния връх в кариерата. Бизнесът се събужда, всеки трябва да намери своята група по интереси на 23-24-и. 25-и е агресивен. Ще ви нападат от няколко страни, а и вие няма да се оставите и ще нападнете тези, които ви мътят водата. В този ден се активизира вътрешния змей във всеки от нас. Край с вечните компромиси. Никой не търпи намеси. Склонни сте да си превишавате правата. Връзките се рушат.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Коригирайте подхода, смирете амбицията и контролирайте самочувствието. Може би в нещо бъркате или не сте достатъчно осведомени, затова не настоявайте на своето. Простете на някой, който ви е обидил. Периодът носи тревога, налягат ви мрачни мисли. Разширявате базата, познанствата и сферите си на влияние. Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция. Ще се уредят проблемите със закона. Стартирайте нови иницативи, започват генерални промени. 

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Родените във втората декада са в трудна и рискова позиция. Не се препоръчват активни мероприятия и амбициозни начинания. Всичко може да потъне в прахта на забравата и да ви вкара в преразход. Смирете претенциите и очакванията. Може да получите неприятни вести и да се наложи да платите чужди сметки. Контролирайте гнева и емоциите. Очертава се тежък уикенд. Не си създавайте допълнителна работа. Ще възникнат проблеми и за всичко ще ви трябват повече усилия. Слънцето ще ви гледа в опозиция. Хора на силни позиции ще застрашават вашите. Отпушете личната инициатива.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Всичко предприето с голяма амбиция ще пропадне. Останете насаме със себе си. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Контролирайте емоционалните си състояния. Ще бъде за добро, ако подновите загубените във времете стари родови и семейни връзки. Ледовете се топят - смирение и приемане нащата такива каквито са, лична самостоятелност и с правото на личен избор. Периодът е рисков особено за родените в първата декада. Не бързайте с новите инициативи, независимо че Меркурий тръгва в директна посока. Променете правилата, работете в екип. Денят е благоприятен за старт на нови инициативи и за подписване на нови договори.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Контролирайте емоции и чувства, не си позволявайте да излезете от релси. Знаменателна седмица, в която и двете управляващи Рибите планети Юпитер и Нептун тръгват в ретроградна посока на 20-и и 25-и. Време е да приключите водени дела и да реализирате отдавна гонените цели и мечти. От 21-и и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Рака, а от 22-и Меркурий ще тръгне в директна посока, така че задействайте се максимало бързо и адекватно. От различни страни днес ще се усеща натиск. Символ на деня е змеят на желанията, който ще обърка не една съдба и ще разуши не едно щастие.


 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията