Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 29 септември до 5 октомври 2021

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Квадратът на Меркурий с Плутон предизвиква стрес и гняв, чувствате негодувание. Ще се засили вашата емоционалност. Но Меркурий в тригон с Юпитер, ви показва изхода от цялата тази мизерия: Останете спокойни и просто избягвайте неприятните хора. Тогава ще бъде добра седмицата! Ще се почувствате малко по-самотни, но ще имате чувството, че това е по вина на другите, които не ви приемат такива, каквито сте. Вие също често сте недостъпни. Очаква се да имате приятни любовни изживявания. Не е лесно да изразите емоциите си с думи, но определено си струва да опитате.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Тази седмица ще бъде интензивна, изпълнена с предизвикателства, конфликти и силни емоции. Това не е подходящият момент за големи решения. Ако се окажете в задънена улица и не знаете какво точно да правите с емоциите си, просто изчакайте, тъй като ситуацията най-вероятно ще се реши сама. В никакъв случай не се отчайвайте, дори и всичко да не върви както сте си представяли. Вярвайте в силата на положителните мисли, така че не се отдавайте на негативизъм. Насладете се на това, което животът ви дава.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Тази седмица имате Меркурий, Марс, Юпитер и Сатурн на своя страна. Всички планети са във въздушни знаци и затова са особено добре разположени към вас. Меркурий с Юпитер влиза в прекрасен тригон. Този аспект кара много от проблемите да изчезнат. Тъмните облаци се изчистват, най-накрая виждате светлината в края на тунела. Така че смело напред! Съсредоточете се върху работата, която няма да ви липсва на работното място. Организирайте се и повече от успешно ще се справите с всичко, което ви очаква. Седмицата ще бъде уникална за любов и няколко горещи нощи, които да прекарате с любим човек.

РакРак (22.06 – 21.07)

Най-добрият начин да получите положителна енергия от пълнолунието във вторник е медитацията. Изключете мислите си, откъснете се от ежедневния стрес, след това изхвърлете всичко негативно от мислите си. Добре е да направите тази медитация във вторник сутринта. Разумът ще остане на заден план, превес ще вземе сърцето. Ще направите много неща, които дори не бихте очаквали от себе си. В средата на седмицата изведнъж ще почувствате необходимата решителност и ще се справите чудесно.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Може би тази седмица не може да се очаква забележителен напредък. Но това не трябва да ви притеснява, защото обикновено малките стъпки в крайна сметка водят до успех. С Марс в секстил към вашия знак вие преследвате целите си с голяма сила, така че можете да постигнете много, ако бъдете упорити. И тогава Юпитер също ще ви поднесе „щастливото съвпадение“, което липсва, за да постигнете успеха си. Но с това ще възникнат и нови проблеми. Някой, най-вероятно от близкия приятелски кръг, няма да може да скрие ревността или завистта си. По-добре е да нямате нищо общо с такива хора, защото те не могат да донесат нищо добро в живота ви.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Помислете как можете да използвате силната си аура, за да реализирате житейските стремежи. Вашите цели ще бъдат по-лесно постигнати с помощта на приятели и семейство. Запазете вашето топло и приятелско отношение, другите го харесват и то ви допълва перфектно. Венера и Уран се срещат в опозиция, но това може да изхвърли вашия подреден и добре структуриран живот малко извън релсите. Любовта може да дойде неочаквано, като мълния от небето. Никога не сте очаквали, че нещо подобно може да ви се случи. На любовта всички възрасти са подвластни.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Меркурий и Марс вече са във вашия знак. Когато Слънцето се присъедини към техния екип в сряда, вие сте обявеният фаворит на звездите. Марс ви витализира, прави ви живи и ви дава инерция. Наистина ви се иска да направите нещо. Марс се среща със Сатурн в тригон. Усилията, постоянството и търпението ще ви донесат желания успех и в дългосрочен план. Бъдете позитивни и креативни, това е единственият начин да постигнете добри резултати. Вашият чар ще се преплита с рационалната ви страна и ще бъде изключителен. Седмицата ще бъде идеална за различни интимни игри, които да подправят вечерите ви с партньора ви.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Енергията на пълнолунието в Риби буквално ви залива с добри идеи, но и с леко луди. Възможно е да имате важни сънища първите три дена от седмицата, в които да откриете отговори на въпроси, които ви вълнуват и да получите ценни насоки. Ще сте склонни към флиртуване. Ще срещнете някого, който ще ви очарова и направи добро впечатление. Някой просто няма да може да ви устои, тъй като ще имате силен еротичен заряд. Особено през втората половина на седмицата имате много добри шансове.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Меркурий, Юпитер и най-вече Марс внасят инерция в живота ви, осигуряват много разнообразие, поради което се очертава една добра седмица. Избягвайте на работното място да се включвате в ненужни и безполезни спорове. По-скоро се успокойте, бъдете смирени. Ще бъдете напълно объркани от действията и думите на някой човек. Определено няма да скучаете. В задънените ситуации сега ще има раздвижване. Уран внезапно излиза на сцената. Но с промените може да имате своите проблеми, особено ако не са били добре планирани предварително. Просто се доверете на потока на живота, вместо да му се противопоставяте.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През седмицата ще почувствате, че личната ви сила и енергия постепенно се увеличават. Ще бъде благоприятна за амбиции и реализация на желанията. Меркурий, среща Плутон в квадратура. Може да се породят спорове и гневни изблици. Съперничеството също е голямо, особено на работното място. Някой може да ви види като конкурент или пречка за себе си. Избягвайте завистливи и недобронамерени колеги (или хора) около вас, доколкото можете. Спазвайте дистанция. Избягвайте да се хвалите или да говорите много за себе си.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Възползвайте се от възможностите, които ви предлагат Меркурий, Марс и Слънцето! И трите планети са в тригон към вашия знак, просто не може да бъде по-добре! С каквото и да се захванете, успехът е гарантиран, те ще ви подкрепят. Благоприятните планетарни влияния ще ви направят енергични, смели и предприемчиви, помагат ви да се представяте ефективно. Подходящият момент да се задействате (или формирате) нови стратегии за увеличаване на приходите си. Нови идеи и нови спътници може да ви насочат към нови цели.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Звездите предвиждат здрава и енергична седмица за родените под този знак. Венера стои в Скорпион и се изправя срещу Уран. Тази енергия е добра за вас. Не се страхувайте да говорите с интересни хора. Особено ако сте свободни, трябва да се възползвате от възможността да общувате повече. Животът може да ви подхвърли няколко добри възможности. Ако сте необвързани, тази седмица е много благоприятна и може да ви донесе любовта, която сте чакали. Ако пък сте във връзка, приятно, релаксиращо време за вас с партньора ви.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията