Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

7 януари - 14 януари 2022

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица може да има някои непланирани обстоятелства, така че се опитайте да бъдете спокойни, за да уредите нещата във ваша полза. Ще докажете, че можете успешно и мъдро да управлявате внезапните ситуации, с които ще се сблъскате. Чувствате необходимостта да се отървете от всичко, което ви ограничава и спъва. Когато става въпрос за вашите финанси, трябва да сте по-организирани. Възможно е да получите неочаквани предложения. Помислете преди да вземете решения, за да не ви надвие ентусиазмът ви.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

През тази седмица ще бъдете много организирани и съсредоточени върху целите си, което ще ви позволи да решавате всичките си задължения навреме без излишно напрежение. Водени сте от амбицията си, която намира начин да постигнете нещата, към които се стремите. Това обаче отнема време. Когато става въпрос за финанси, бавните и стабилни стъпки ще ви отведат там, където трябва да бъдете. Зрялото и ясно мислене ви кара да гледате на нещата от правилния ъгъл и да взимате правилните решения.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Що се отнася до вашата кариера, тази седмица може да бъде много успешна, защото ще можете да разрешите някои неща, които стоят на едно място от известно време. Що се отнася до вашите финанси, трябва да направите ясен план, защото безразсъдното ви харчене може да ви завлече в дългове. В същото време ви предстои ново начало, със солидни основи, правилно планиране и методи. Ще се възползвате максимално от житейския си опит, за да изградите оптимален план за действие.

РакРак (22.06 – 21.07)

Много неща ще се случат в професионалната среда и може да се наложи да работите повече или да поемете допълнителни отговорности. Ще излъчвате повече борбеност и динамика, което ще ви помогне да постигнете целите си. Напрежението, което чувствате, може да предизвика променливо настроение и да създаде малко странна атмосфера в живота ви. Внимавайте как се отнасяте към близките си и не прехвърляйте гнева и недоволството си към тях. Често ще търсите изолация, време да прекарате със себе си и възможности за физическа и психическа релаксация.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Марс ще играе голяма роля за личния ви живот. Много представители на този знак ще имат силно желание за флирт и приключения, което може да създаде много проблеми в отношенията ви. През този период енергично ще изразявате своите мнения и желания. Въпросът за финансовата ви сигурност ще стане важен приоритет и е препоръчително да ограничите максимално ненужните разходи и рисковите инвестиции. Този период е неподходящ за вземане на важни решения.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

През тази седмица ще блестите и ще покажете своята креативност. Много е важно да избягвате клюките и интригите, но да се придържате към задълженията и отговорностите си. Що се отнася до финансите ви, в момента преминавате през много труден период. Опитайте се да планирате бюджета си малко по-умно. Имате много нови идеи и успявате да намерите решение точно, когато изглежда, че нещата са в застой. Някои ще получат новини, които са чакали дълго време и това ще подобри настроението им.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица най-накрая ще можете да видите някои неща по различен начин, а други най-накрая ще придобият смисъл. Понякога може да изглеждате повърхностни, но тези дни ще сте много структурирани и събрани в мислите и действията си. Вашето аналитично и организационно мислене ще бъде много полезно, така че се възползвайте максимално от него. Почивайте и се наслаждавайте на това, което имате в живота, изразявайки своята благодарност към Вселената.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Реорганизирайте живота си, за да направите нещата около вас по- подходящи за вашите нужди. Задълженията в работата ще се натрупват, само ако не ги решите навреме. Тази седмица ще бъде доста хармонична въпреки всички трудности, които може да срещнете по пътя. Лесно ще намерите решение за всяко препятствие, което се изправи пред вас. Настроението е положително. Когато става въпрос за вашите финанси, внимавайте да не се увличате и да не харчите твърде много.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Трябва да се възползвате максимално от тази седмица. Опитайте се да направите действията си обмислени и зрели, защото само така ще избегнете грешки и ще продължите плавно напред. Ще бъдете много амбициозни, но също така трябва да сте търпеливи. Много е важно да направите ясен план и да бъдете максимално реалистични. Опитайте се да бъдете по-отговорни и не поемайте отговорности, които не сте в състояние да изпълнявате. Когато става въпрос за вашите финанси, е много важно да ги поддържате стабилни и да не правите големи разходи.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ви носи много мъдрост и спокойствие, които ще ви помогнат да разрешите някои от разногласията, които сте имали на работа. Ще можете да избегнете някои грешки и да постигнете целите си. Но не се увличайте от прекомерния си ентусиазъм. Оформете графика си и уредете делата си. Това ще улесни останалата част от седмицата. Уверете се, че вашата рационалност не потиска вашата креативност. Добрите новини ще ви донесат надежда и оптимизъм.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През тази седмица ще се съсредоточите главно върху своите връзки и взаимоотношения. Ще се опитате да разрешите всички разногласия, които сте имали с хората около вас и ако се постараете достатъчно, може да успеете. Ако признаете грешките си от миналото и се извините за някои от лошите си действия, отношенията ви с другите, особено с близките ви, биха могли да се подобрят значително. Когато става въпрос за вашата кариера/работа, най-накрая можете да поемете контрола над някои неща.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица ще бъде много позитивна за хората, родени в знака Риби. Вашите амбиции ще ви увлекат, но се опитайте да останете спокойни и търпеливи. Бъдете мъдри и организирани и нещата ще вървят добре в работата и ще свършите всички задължения навреме. Ще бъдете фокусирани върху плановете за бъдещето. Това, за което трябва да внимавате, са прибързаните действия и вземането на прибързани решения. Животът ви може да стане по-активен през този период от обикновено, но поради работни задължения времето ви ще бъде ограничено. Погрижете се за здравето си и избягвайте стресови ситуации.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията