Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

16 май до 23 май 2022

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица вниманието ви ще е разпиляно на много места, затова трябва да се организирате по всички въпроси. Не правете грандиозни планове на базата на някакви инициирани споразумения, въпросът е какво ще се получи в крайна сметка. В общуването и контактите със сътрудници и бизнес партньори сдържайте нетърпението и убедеността си, че сте прави по всички въпроси. Погледнете по-широката картина и бъдете по-толерантни.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Седмица на открития, разширяване и нови начала. Звездите ви изпращат различни щастливи знаци. Заредени сте с много положителна енергия, която би било много жалко да я оставите неизползвана. Стресът допринася много за това да се чувствате по-зле, отколкото сте в действителност. През следващите дни ви очаква предизвикателство в емоционалната сфера. При заетите представители на знака в любовен план ситуацията е променлива.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Въпреки че в момента вашите цели и стремежи изглеждат почти непостижими, това не е така. Просто трябва да бъдете търпеливи и да изчакате точния момент да започне всичко. Тези, които са свободни, за някои от вас периодът е изключително добър за любов, за някои не. Всичко зависи от това как реагирате и колко добре умеете да разпознавате правилните хора. Здравословното състояние е променливо, възможни проблеми със сезонни алергии, болки в гърба, силно нервно напрежение

РакРак (22.06 – 21.07)

Повечето от плановете ви няма да бъдат реализирани, защото е необходимо време за оформяне и стартиране по правилния начин. За момент може да ви се стори, че не напредвате, а се връщате назад, но това е само илюзия. Трябва да продължите да правите това, което сте си поставили за цел, дори ако в момента няма осезаеми резултати. В средата на седмицата ще бъде по-добре да избягвате тези, с които бихте могли да влезете в конфликт. Мислете за всичко, преди да предприемете каквито и да е действия.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

През следващата седмица може да имате много проблеми с колегите и техните грешки, когато става въпрос за работа. Някои колеги могат да ви ядосат с действията си или безотговорността си към работата. По-добре е да реагирате веднага, отколкото да го трупате в себе си и да се ядосвате и накрая да избухнете. Самите вие ще бъдете бодри, енергични и изпълнени с повече оптимизъм и с лекота ще управлявате ситуациите.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Опитайте се да направите по-добра организация на работата, да си поставите приоритети, за да бъдете възможно най-функционални и да ви е лесно през тази седмица. Отървете се от нещата, които пречат на напредъка ви. Време е да поемете инициативата в свои ръце, а ако е необходимо, да окажете натиск върху някои хора - всичко това с цел по-добро функциониране и по-бързо приключване на работата. Ще почувствате, че сте привлекателни и интересни за противоположния пол, което ще ви вдъхне увереност.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Отношенията ви с партньора често са на ръба и никога не знаете кога и в каква посока ще надделеят – към доброто или лошото. Вашето поведение и чувствата ви са много променливи. В един момент сте търпеливи и изпълнени с разбиране, а в следващият може да избухнете заради дреболии и се дразните дори, когато няма причина за това. Оставете нещата да се развият по естествен начин, преди да вземете прибързани решения. Заради много задължения и стрес, безсънието и умората ще са актуални.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Първата седмица на май носи изразено напрежение и нервност, така че мнозина ще се нуждаят от много разбиране и подкрепа. Направете всичко възможно да се разтоварите малко и да си починете. Ако се научите да се адаптирате към хората и тяхното темпо, ще ви бъде по-лесно. В любовната сфера има някои задължения, които отлагате дълго време. Независимо дали става дума за решение или стъпка напред, която знаете, че трябва да направите.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Обемът на работата и задълженията се увеличава през този период, което допълнително ще усложни живота ви. Освен това ще бъдете все по-признати в работата, защото винаги обичате да помагате на другите. Сега е подходящ момент за амбициозни планове, постижения и нови проекти. Понякога може да има леко напрежение с някои от колегите. Началото на месеца ще бъде белязано от бурни събития и появата на нови персонажи във вашата среда.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Импулсивните реакции сега не са във ваша полза, така че се опитайте да помислите преди някои по-конкретни ходове или важни решения. Постарайте се да бъдете максимално спокойни и толерантни, бъдете търпеливи и обмисляйте внимателно всяко решение, тъй като някои от тях могат да имат голямо влияние върху бъдещето ви. Успокойте се и се свържете отново с природата и себе си. Нуждаете се от спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Седмицата ще започне доста динамично, но после ще има постепенен спад в активността ви. Пред вас се отваря период с нови шансове, нови промени, които могат да ви отведат много по-далеч, отколкото си мислите в момента. Бъдете достатъчно мъдри, за да ги разпознаете. Можете да бъдете по-окуражаващи и активни, в сравнение с вашите колеги, имате лидерски качества и ги прилагайте сега. Дори не осъзнавате впечатлението, което оставяте у другите.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица е победоносна, защото най-накрая ще получите нещо, което искате отдавна. Вашите отговорности ще ви настигнат. Добрата почивка сега е много важна за вашия знак. Вашите мисли ще формират енергията ви през следващите дни, така че се настройте оптимистично и позитивно. Животът е кратък, няма място за излишни кавги с партньора ви. Трябва да се погрижите да остане с впечатлението, че му давате максимума във всичко.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията