Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 16 юни до 23 юни 2022

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица имате подкрепата на Вселената. Това може да е най-добрият момент за намиране на нова работа или подобряване на настоящата си позиция. Ще имате голям ентусиазъм, енергия и креативност, както и физическа сила. Ще бъдете изпълнени със смелост и желание да постигнете целите си. Опитайте се да правите нови и оригинални неща. На работното място бъдете предпазливи и се концентрирайте върху дейностите, които развивате.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

През новата седмица ще имате великолепни възможности във финансовата сфера, но ще трябва да бъдете внимателни, защото може да възникнат някои неудобства или да срещнете съпротива от някого. Психическият и физически капацитет, който имате, ще ви позволи да постигнете страхотни неща, ако се използва по конструктивен начин: не го забравяйте. Проявете своята зрялост, характер и интелигентност и ще постигнете успех особено в областта на работата.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Началото на седмицата може бъде напрегнато в емоционален план. Ще можете да канализирате положителна енергия, само ако покажете себе си щедри, уверени и търпеливи в лицето на всяка неблагоприятна ситуация. Обърнете специално внимание на детайлите и се опитайте да управлявате ресурсите си по интелигентен начин, ако не искате да имате проблеми сега или в бъдеще. Добавянето на повече спонтанност към връзката ви ще подправи нещата много.

РакРак (22.06 – 21.07)

Желанието ви да доминирате над другите и вашата рязкост могат да ви създадат проблеми във връзките, които имате, освен това ще почувствате известна несигурност и дори депресия. Ще трябва да се научите да се съгласявате и да бъдете по-гъвкави. Контролирайте се, защото вашите постоянни изисквания и този сарказъм, който понякога имате, могат да отблъснат тези, които обичате най-много. Защитавайки интересите си, трябва да действате деликатно, за да не пресечете пътя на никого.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Решителните Лъвове няма да пропуснат точния момент и възможността да спечелят. Добре е обаче да запомните, че не всички ще харесат вашите победи. Рискувате да си създадете нови врагове и недоброжелатели. Енергията на Марс няма да ви позволи да попаднете под влиянието на другите, но предпазливостта няма да навреди. Вашите усилия да направите сериозни промени във финансовата си ситуация, се нуждаят от повече време, за да се развият.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Плановете ви постепенно ще започнат да се сбъдват, а това ще ви даде самочувствие. Важно е да не пропускате нито едно малко нещо, защото всяко е важно. Трябва да бъдете особено внимателни и бдителни. Не са изключени неприятни събития и трудности. Като следвате ясен план и се придържате към ежедневния си график, можете да сведете до минимум рисковете. Към края на седмицата ще можете да намерите отговора на важен въпрос.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица активните Везни поемат с ентусиазъм и най-трудните задачи. Енергията на Марс ще ви помогне да не се отказвате и да преодолявате трудностите. Успявате да намерите общ език с другите, вниквате в техните проблеми и се опитвате да окажете всякаква помощ на изпадналите в затруднение. Енергията носи със себе си възможността за смяна на предавките. Предстои да вземете важно решение. Отделете време и обмислете всяка стъпка

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Ще бъдете енергични и активни през тази седмица. Вашата независимост и самодостатъчност се превръщат в ключ към успеха. Вие с ентусиазъм се заемате с най-трудните въпроси, а нестандартното мислене ви помага да намерите изход от всяка трудна ситуация. Не седите на едно място и постоянно търсите приключения. Звездите обаче съветват да се въздържате от риск и съмнителни авантюри. Може да се чувствате особено чувствителни по отношение на връзката си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Този период ще бъде много благоприятен за вас. Ще почувствате желание за положителна промяна. Очаква ви активна и динамична седмица. Марс ще ви помогне да постигнете професионален успех и ще ви зареди с енергия. Не се стремете обаче да получите всичко наведнъж. Важно е да се съсредоточите върху задачите и отговорностите. Ваше заветно желание може да стане реалност. Позициите на планетите създават благоприятна енергия и шепнат окуражаващи мисли в ушите ви.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица представителите на земния знак трябва да обърнат внимание на разширяването на хоризонтите си. Ще можете да натрупате ценен житейски опит и да промените нещо в живота си. Влиянието на Венера ще ви даде късмет в области, които са важни за вас, ще можете да постигнете целите си. Слушайте интуицията си, нейният шепот ще ви помогне да изберете правилния път. Отделете малко време да се отпуснете.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Венера преминава през знака на Телец и вашия четвърти слънчев дом и за вас ще са важни хармонията у дома, семейният живот и отношенията с хората, които обичате и сега можете да внесете нужният баланс и да оправите проблемите, които са ви занимавали в миналото. Мястото, където трябва да насочите енергията си тази седмица, е вашият дом. Благоприятно време е да обявите мир с близките си.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Емоционалните и чувствителни Риби в много отношения са готови да направят отстъпки, за да не смущават света. Въпреки това влиянието на Марс – решително и безкомпромисно – подсказва, че понякога си струва да поставите интересите си на преден план. Разширяването на възможностите показва, че е подходящ момент да смените работата си, ако желаете. Любовта ви отвежда надолу по стръмен и криволичещ път, така че дръжте крака си на спирачката. Най-добре е да продължите с повишено внимание по отношение на сърдечните въпроси.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията