Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

10 юли до 17 юли

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица може да донесе някои извънредни задължения, затова е подходящото да се организирате и да работите върху недовършеното в работната сфера. Вашият управител Марс може да създаде тенденция към преразход. Ще е добре да се съобразявате и да избягвате ненужни покупки. Меркурий, който влиза в Рак, може да показва, че ще има доста семейни срещи и посещения. Вътрешното безпокойство може да засегне емоциите ви. Ако имате връзка, не позволявайте вашата несигурност да ви направи подозрителни към партньора ви във всичко.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Преминаването на Марс във вашия знак ще ви изпълни с енергия и напрежение. През първата половина на седмицата няма да сте доволни от ритъма на развитие на събитията и това ще ви притеснява. Не правете проблем от проблема. Може да се наруши баланса в общуването. Комуникацията с колеги и сътрудници може да не е на завидно ниво, но поне ще успеете да регулирате всичко без спорове. Старайте се да не реагирате на предизвикателствата, за да не се създаде разрив, както в професионалните, така и в личните отношения.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

През тази седмица правете това, което не ви изморява твърде много и най-напред се справете с натрупаните задължения. Повечето неща ще се случват задкулисно, затова бъдете внимателни с хората, с които общувате или сключвате споразумения. Може да се очаква подобрение или напредък в преговорите във финансовият сектор. За да подобрите отношенията с партньора си, започнете да работите в посоката, която ви харесва. На свободните от вас, чувствата ви към някого се развихрят – търсите начин как да се приближите до този човек и да го спечелите.

РакРак (22.06 – 21.07)

Работните въпроси няма да се единствената ви грижа през тази седмица, но те постоянно ще ви напомнят за себе си. Добре ще е да не разгласявате намеренията си, защото не всички са ви близки приятели. Поради силния ритъм, може да почувствате, че енергията ви е в упадък. Избягвайте да стоите на слънцето при силни горещини, възможно е да почувствате слабост и прималяване, поради недостатъчен прием на течности. Ще се променят вашите интереси и приоритети. В емоционалните връзки се забелязва известна стагнация.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

През тази седмица ще имате възможността да постигнете нещо, което отдавна сте планирали. Хванали сте добър ритъм и ще успеете да свършите всички служебни задължения, стига сами да не усложнявате нещата. Бавно напредвате към по-доброто, въпреки че все още има много пречки пред постигането на това, което искате. Квадратурата на Меркурий с Юпитер ще ви направи малко по-невъздържани. В някои разговори ще се създадат разногласия, но ако не наливате масло в огъня, всичко лесно ще се размине. Вие имате нужда от повече общуване, излизане и забавление, така че използвайте цялото си свободно време за това.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица има изгледи за повече почивка и релакс. Ако още нищо не сте планували, ще започнете да мислите за пътуване, където искате да отидете и да прекарате лятната си ваканция. Ще се засили общителността ви, ще се запознаете с нови хора, с които ще споделяте общи интереси и мисли. В този период може да получите много объркваща информация, не реагирайте импулсивно, оставете нещата сами да се уредят. Ако вече сте във връзка, ще трябва да правите по-големи компромиси от обикновено. Не спорете с партньора си, изслушвайте го, бъдете търпеливи.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица носи повече спокойствие и потенциално разплитане на много ситуации, които са ви създавали проблеми през изминалия период. Напрежението в отношенията ще започне бавно да се успокоява и ще се създадат първите положителни признаци на подобрение. Венера и хармоничният аспект на Слънцето с Уран, ще донесат приятни изненади на емоционално ниво. Ако сте свободни, много е вероятно да осъществите запознанство, което е предизвикало интереса ви. Чудесно време за пътуване в чужбина, но и на места, където никога не сте били досега. Ще прекарате чудесно, ако сега отидете на почивка.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Време е да разширите хоризонтите си. Може да имате желание да търсите смисъла на живота и ще бъдете отворени за алтернативни възгледи, да направите нови открития. Ако не пътувате никъде, можете да очаквате повече взаимодействия с хора от други страни или различен произход. През този период ще слушате повече своята интуиция. Интензивно ще общувате, но внимавайте да не бъдете груби и нетолерантни. Можете да решите да направите промени в дома си - обновяване, реорганизация или почистване. С влизането на Марс в Телец, ще се увеличи напрежението в отношенията ви.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тази седмица ще има много задължения и работни дела, които ще ви занимават, но които ще „откраднат“ и много от свободното ви време. Бъдете професионални и всеотдайни, авторитетни и няма да имате проблеми. По-специално, трябва да обърнете внимание на всички документи и договори. Ще успеете да разширите кръга си от общи приятели, чрез повече събирания, пътувания. Ако имате връзка, може да работите в посока да я подобрите според вашите нужди и очаквания. На свободните представители на знака все им се струва, че се въртят в един и същи омагьосан кръг.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ви е по-лесно да си поемете глътка въздух от задължения, свързани със семейството и работата, да се посветите на това, което отдавна искате да направите. Може да изпитате нужда да изразите чувствата си и да се сближите с хора, които ви вдъхновяват. Меркурий в Рак ще помогне от новата си позиция за решаването на много въпроси, свързани с личните отношения и партньорството. За свободните представители на знака има вероятност да се появи обект за нов флирт, но ще трябва да бъдете търпеливи, защото нещата ще се развиват малко по-бавно. Може да отнеме време, докато се развие.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През седмицата ще имате много срещи, контакти и разговори, свързани с професионалните въпроси и работата. Ще настъпи значително подобрение в тази област. Побързайте да приключите със задълженията, които сте започнали преди много време, защото има твърде много неща недовършени. Не бързайте да се разстройвайте, ако видите, че нещата не вървят така, както сте очаквали. Вие и вашият партньор можете да функционирате перфектно сега, но само ако съзнателно избягвате всяка възможност за спор.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица носи осъзнаването, че трябва да се преодолеят някои ситуации от миналото в емоционално отношение. Старайте се да не закъснявате със задължения, да ги отлагате и да правите от това несъществуващи проблеми. Най-накрая ще успеете да преодолеете проблем, който е бил като спирачка за изпълнението на важни проекти. Не се притеснявайте да приемате чужда инициатива, помощ и подкрепа. През тези дни може някои от вас могат да получат стомашни проблеми, причинени от нервност.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията