Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

26 юли до 2 август

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Търсите нещо ново и не изключвате възможността да направите промени в професионалния си живот. Обърнете голямо внимание на взаимодействието с колегите. В работата проявявате инициатива и изявявате професионалните си умения, което е много добре, но личният ви живот изглежда има някои недостатъци. Би било добре да видите какви са те и как можете да ги поправите възможно най-скоро.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Със сигурност няма да скучаете през тази седмица. Ще откриете, че можете блестящо да преодолеете несигурността, да оправдаете незначителните грешки и да спечелите доверието на когото пожелаете. В емоционалните въпроси ще придобиете смелост и ще кажете това, което искате. Ще се събуди спящия досега демон на вашата чувственост в тялото ви и ще му позволите да доминира над всичките ви сетива. Не трябва да правите нищо, което партньорът ви не харесва, защото може да имате сериозни проблеми с това.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Седмицата носи импулсивност и вълнение, че определени събития най-накрая се задвижват. Около вас вибрира наелектризиращо напрежение и е трудно да го пренебрегнете и да не се поддадете на страстите. Това означава, че вашият път е ясен и нищо не ви пречи да вървите напред. Ако досега сте смятали, че държите всичките си желания под пълен контрол и че нищо на света не може да ви извади от равновесие, то сами ще се убедите, че сте грешили напълно.

РакРак (22.06 – 21.07)

Колелото на съдбата ви носи неочаквана и внезапна промяна, която обаче е необходима за по-нататъшното ви развитие и прогрес в живота. Всички сме подчинени на по-висши закони и справедливост по време на житейския си път. Ще се съгласявате с околните, но ще постигнете каквото искате с хубава усмивка. Всичко ще дойде при вас от само себе си. Никога не е късно да промените това, което ви притеснява и да намерите ново и по-изгодно решение.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Няма да се напрягате много на работа и да си давате зор. Приемайте всичко с хумор и не се тревожете за дребните неща. Може би известен самоконтрол не би ви навредил, така че казвайте по-малко, отколкото наистина искате. Тази седмица ако подходите много по-практично към определени въпроси, само така ще можете да си осигурите комфортен живот. Очакват ви няколко приятни изненади, може би дори интересни запознанства и срещи.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Това ще бъде много добра седмица. Ще можете да изразите своята креативност перфектно и ще сте в перфектна хармония със заобикалящата ви среда, ще се наслаждавате на живота във всичките му форми. Ще бъдете търпеливи и упорити в работата. Може да се изморите малко, но в крайна сметка ще стигнете там, където сте планирали. Ще се опитате да намерите решение за всеки проблем. Ако трябва да направите нещо, от вас се изисква да направите решителна крачка напред, без колебание или съмнение.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица не само, че няма да постигнете своето, но ще почувствате тъгата на разочарованието, ще се почувствате уязвими в най-чувствителното място на душата си. Може да бъдете измъчвани от силно страдание от нещастна и неосъществена любов (или друго), чувство на самота и меланхолия. Скръбта е достигнала дълбоко в сърцето ви и сега трябва да се излекувате от мъката си. Но нищо не е загубено и скоро късметът ще се усмихне и на вас и вие отново ще заживеете дните си както преди. Внимавайте с действията, които предприемате. Възможни проблеми със съня.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

През тази седмица ще бъдете практични и оптимисти. Изпълнявайте задълженията си навреме, така ще намерите вътрешен баланс и благополучие. Не решавайте лични въпроси, осланяйки се мнението на другите, дори и да са приятели. Разчитайте на собствените си желания, решения. Ще се чувствате добре, ще успеете да запазите душевното си равновесие, дори някъде да има късо съединение. Опитайте се да мислите за себе си, отделете време за четене на добра книга, почивка или разходка сред природата.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

През тези дни ще имате нужда от по-дълбоко разбиране и ще успеете да затворите определена глава от живота си и да стигнете до ясно решение. В същото време може да откриете съществено обстоятелство, което сте пренебрегвали досега и което е повлияло на отношението ви към цялостното възприятие на ситуацията. Избягвайте конфликти и поддържайте позитивно настроение с подходящо чувство за хумор. Този подход ще гарантира вашия успех и ще ви помогне да развиете своята личност.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

И най-тайните копнежи и очаквания могат да бъдат изпълнени, пазете се от пренасищане с някои удоволствия. Избягвайте да оказвате прекалено голям натиск върху тези, на които наистина държите. Нещата през седмицата постепенно ще се стабилизират. Ще сте концентрирани в работата и ще постигнете всички цели, които сте си набелязали. В някои моменти ще сте нервни и стресирани. Старайте се да се отпускате от време на време. Опитайте да промените обстановката, разместете мебелите.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Не си създавайте излишни притеснения, тъй като постоянният стрес може да навреди на здравето ви. Придържайте се към обичайните коловози, за да избегнете проблеми. Фокусирайте се върху решаването на ежедневните проблеми и довършвайте започнатото. Сега е най-подходящо да планирате ваканция със семейството си или любим човек. Въпреки интензивният период, все пак ще имате време за романтични срещи. Отделете време за себе си, за да се отпуснете, да се социализирате или да се занимавате с нещо, което ви доставя удоволствие, някое хоби.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Седмицата за мнозина ще бъде малко повече натоварена. Погрижете се повече за себе си и не се фокусирайте върху проблемите на другите. Вземете всичко в свои ръце и не се оставяйте някой да ви диктува правилата и действията. Не трябва да просвещавате други лица в личните си планове и намерения, не бъдете прекалено приказливи, това може да ви навреди много. Подходящо време да се погрижите за решаване на някои „висящи“ въпроси, за които сте били възпрепятствани по една или друга причина да се справите.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията