Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 18 до 25 август

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

През тази седмица ще се занимавате повече с въпроси, които касаят ежедневието ви, както и някои професионални дела. Приемете положителна нагласа пред трудностите, бъдете разумни и рационални, всичко ще бъде наред преди края на периода. Носите се от благотворните ветрове във финансово отношение. Вашата интуиция ви води по пътя на любовта. Нищо не може да бъде по-хубаво от това да се забавлявате и да се наслаждавате на моментите за почивка.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Началото на седмицата ще изглежда трудно, но все още не сте казали последната си дума. Губите ентусиазма си и това се случва на всеки. Оптимизирайте, правете иновации, развивайте се, не спирайте. Очакват ви необуздани моменти и можете сами да компрометирате най-щастливите ви постижения, ако не се научите да се адаптирате към обстоятелствата. Въпреки че ситуацията не е толкова сложна, финансовото напрежение продължава. Ще трябва да положите повече усилия, за да обърнете нещата.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Вашият вроден вкус към разнообразието и свободата ви кани да преосмислите бъдещето си и да определите социалните си приоритети. Не можете да направите нищо срещу небесните сили. Най-доброто нещо е да приемате нещата леко и да се възползвате от възможностите, които със сигурност ще се появят, независимо дали във вашия емоционален или професионален живот. Тази седмица може да изведе на преден план спомени от минали отношения и това може да е повод за възстановяване на връзката с човек, от когото сте се дистанцирали.

РакРак (22.06 – 21.07)

Тази седмица няма да скучаете, тъй като има толкова много области за изследване и нови неща за откриване. Небето отприщва своя потенциал и сякаш нищо не може да го спре. Вслушвайте се в интуицията си, защото тя ще ви помогне да се възползвате от правилните възможности. Финансовото ви положение ще бъде спокойно. Можете да се възползвате от този период, за да увеличите приходите си. Фактът, че ви се доверяват, оценяват и хвалят ви дава комфорт и спокойствие.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица ще бъдете много комуникативни. Ако сте необвързани, звездите ще ви закрилят и ще ви насърчат да умножите завоеванията си или да докажете силата си на съблазняване. Започвате много добър период за разрешаване на въпроси, свързани с финансовия сектор. Нещата изглежда, че ще започнат да се нареждат. Доброто разбирателство, което ще съществува тези дни между вас и партньора/ката ви, ще помогне значително за уреждане на битови проблеми, което ще играе много важна роля за настроението ви

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Тази седмица ще бъде много полезна по отношение на комуникация, пътуване и връзки с обществеността. В отношенията с другите постигате значителен социален напредък. За да наклоните везните във ваша полза и да възвърнете стабилността на финансите си, изберете по-прост начин на живот. Ако сте необвързани, е възможно да направите ново запознанство чрез хора от по-широкото ви обкръжение или по време на социално задължение.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Вие блестите с хармонична енергия и тази жизненост насърчава общото ви развитие, вашите инициативи и проекти. Тази седмица носи ново начало на нещо, може да сте в челните редици на невероятен проект или повече от изгодно партньорство. Ако сте обвързани, вашият приоритет ще бъде да поставите другия в центъра на вниманието си и това ще ви накара да се почувствате по-добре. Излезте от рутината и правете нещо ново всеки ден. Отидете на шопинг, на масаж и спа процедури и се погрижете повече за себе си, отколкото за дома или семейството си.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Небето ви подтиква към действие и ви дава необходимата динамика и дързост, за да осъществите плановете си. Не пренебрегвайте почивките. Тази седмица ще започне нов период за вас, който ще бъде съпътстван от срещи, контакти, пътувания, разговори и най-вероятно нови споразумения. Вашият магнетизъм, подсилен от звездите, ще ви донесе успех с вашите ухажори. Необходима е малко сдържаност, защото могат да възникнат изкушения, особено ако се опитвате да компенсирате някакво разочарование.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Вие сте хиперактивни, предприемчиви, бъдете концентрирани и всичко ще бъде наред! Вие поемате контрола, решавате да не го пускате, дори ако възникне напрежение. Ако сте безработни или недоволни от работата си, трябва да помислите за радикална промяна или дори да направите нещо друго. Търсете своя баланс. Тази седмица ще пилеете парите си за дреболии, което няма да е много мъдро. Звездите ще се погрижат за вашите любови и ще увеличат възможностите за завладяване.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще усетите вятърът на обновлението, който духа във ваша полза. Ще почувствате нужда да отделите повече време на приятелите си, на общуването си с тях и на някои колективни дейности. Вашата комуникативна нагласа ще бъде много полезна за развитието на ново познанство, което е привлякло интереса ви. За необвързаните ще има добри възможности за флирт. Ако сте във връзка, романтичното настроение ще допринесе много за стоплянето на чувствата между вас и партньора ви.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Вашият професионален възход няма да се забави. Тази седмица е ваша и ще успеете във всичко, което предприемете. Вашите умения ще бъдат признати, а самочувствието ви ще бъде непоклатимо. Ако искате, можете да имате всичко. Пред другите вашето добро настроение и светло лице ще ви спечелят точки: никога не пропускате повод да съблазнявате! Като цяло ще имате много енергия, така че ще се отдадете на всичко, което означава нещо за вас.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Имате много работа и е вероятно да се почувствате малко претоварени. С готовност поемате нови отговорности, поемате ангажименти, развивате своята самодисциплина и решенията се появяват, докато работите по проблемите си. Това е страхотна възможност за нежно съзряване. Не се притеснявайте за маловажни подробности! Удоволствието ще е на ваше разположение, консумирайте го без мярка. Ако сте необвързани, не позволявайте на импулсивните чувства да ви водят до рисковани ходове в емоционалното поле.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията