Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 29 октомври до 4 ноември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Може да се чувствате малко стресирани в момента. Хората, които са по-взискателни или особено критични, могат да ви накарат да се почувствате зле. Деловият ви подход има важно значение. Давайте най-доброто от себе си, без да очаквате нищо. Правете това, което се очаква от вас и избягвайте да заемате страна във всеки спор. От вас зависи да проявите търпение, докато всичко си дойде на мястото. Проблемите във връзката ви също може да повлияят на начина, по който се чувствате сега.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

В любовните си отношения сте трудно разбираеми за партньора си. Подгответе се за някои разочароващи новини (или моменти) тази седмица. Възможни са някои усложнения от различни ситуации, които ще ви отнемат енергия и време, но не се отказвайте да се опитвате да ги разрешите. Нужно ли е да ви се напомня, че търпението е добродетел. Може не винаги да сте напълно съгласни с нещата, но все пак сте склонни да продължите напред, защото обичате действието и предпочитате винаги да правите нещо.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Ако можете да се отпуснете, може да откриете, че вселената има други планове за вас. Понякога някоя настинка или навехнат глезен може да е сигнал за събуждане, за да намалите темпото и да си починете. Вършете нещата по-бавно, не оказвайте натиск, защото нищо не зависи от вас, а от куп фактори, които влияят на процеса. Ако решите да пътувате някъде, това ще ви се отрази доста освежаващо и ще повдигне малко градуса на настроението ви. Няма да е излишно да се посветите малко повече на партньора си, защото има добра енергия и се откриват добри възможности.

РакРак (22.06 – 21.07)

Може да се изненадате от някои допълнителни отговорности, но ще се справите с тях с огромна доза ангажираност. Ако бъдете нащрек, ще имате късмета да уловите неочакван момент, който ще ви помогне да подобрите финансовото си състояние. За вас любовта е батерия, която ви презарежда във всички аспекти на живота. Обърнете внимание на семейството си, дори и да сте малко уморени в момента. Посетете любими хора или им се обадете. През тази седмица е възможен спад на имунитета и възможност за настинка.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Тази седмица можете да се отдадете на повече лукс. Още в началото на седмицата трябва да се поглезите и да си купите нещо за удоволствие. Трябва да внимавате във вторник и сряда. Някой ще се опита да ви убеждава в неща, които могат да ви навредят. Трябва да внимавате с прекомерния стрес, който също може да повлияе негативно на вашето здраве. Не забравяйте да покажете любовта си към партньора си, в противен случай може да започне да ревнува.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Вашият творчески ум, който е наистина силен, може да ви помогне да спечелите малко допълнителни доходи и да подобрите личното си финансово състояние. Сега ще сте по-податливи на стрес и затова трябва да почивате повече. Стресовите ситуации могат да навредят на вашето физическо и психическо здраве. Нещата вървят по-бавно, отколкото би трябвало. Превишаването на крайните срокове със сигурност е възможно и трябва да приемете това и да се опитате да бъдете възможно най-гъвкави.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Тази седмица ще почувствате нужда да сте повече сами и да се насладите на малко свобода. Самотата не е лошо нещо, но трябва да можете да я използвате добре. През втората половина на седмицата ще трябва да се справите с по-голям брой задължения, документи и срещи. Всичко, което започнете, ще бъде реализирано и ще посрещнете уикенда изпълнени с удовлетворение от постигнатото. Внимавайте с преяждането, особено вечер.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Емоциите ще бъдат по-силни и ще възприемате не само това, което ви прави щастливи. Ще осъзнаете и какви неща трябва да премахнете от живота си, за да не ви пречат да вървите към щастието. Може да имате усещането, че сякаш сте на кръстопът и не знаете кой път би бил правилният за вас. Втората половина на седмицата преминава в друга посока, към която ще се адаптирате по-лесно. Във финансов план не се случва нищо необичайно, но не пилейте пари за ненужни неща.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тази седмица е идеалното време да опознаете собствените си чувства и емоции. Положителната нагласа ще ви помогне да преодолеете проблемите си или да предотвратите депресията. Вижте красотата на света и се насладете дори на най-малките положителни неща, които ви се случват. Венера ще добави в живота ви чувство на копнеж по споделени преживявания с любим човек. Запазете ритъма, в който сте били, няма нужда да увеличавате темпото, защото в противен случай цялата нервност ще рефлектира върху физическото ви здраве.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През следващия период ще имате по-голям апетит към нездравословна храна. Това ще върви ръка за ръка със стомашни проблеми и храносмилателни затруднения. Тази седмица може да донесе съживяване и приятен свеж полъх на отношенията ви. Неочаквано събитие може внезапно да ви извади от равновесие, но бързо ще се вземете в ръце. Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията си и в противоречиви ситуации, старайте се да запазите спокойствието си, колкото е възможно повече.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Първата половина на седмицата ще имате много дейности за вършене, но да не са прекалено натоварващи. Марс носи благодат и радост в живота ви в ежедневните дейности, които вече няма да са ви в тежест. Някой ще се нуждае от вашето внимание и може би дори грижа. Въпреки това, не жертвайте цялото си свободно време за другите. Понякога е достатъчно да насочите другия към постигане на собствената му цел или решаване на проблема. Свободните представители на знака ще се радвате на положителната и насърчителна енергия, която друг човек събужда във вас.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Планетата Марс ще повлияе на емоциите и желанията ви през тази седмица. Тези дни ще усетите прилив на енергия и борбеност. През този период може да се съсредоточите върху важните неща, които липсват в живота ви. Все пак се има предвид по-нематериални неща. Ако сте необвързани, отстоявайте принципите си, но не поставяйте летвата твърде високо. Хубавата седмица ще достигне своя връх през уикенда, когато ще сте в добро настроение и ще развиете апетит за добра компания, забавление и почивка.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията