Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 5 ноември до 12 ноември

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Очакват ви активни и дейни дни. Конфигурацията на планетите открива пред вас добри възможности в най-различни области. Не трябва да проявявате тщеславие, невнимание и незачитане на другите, горещ темперамент. От вашата сдържаност и предпазливост ще зависи успехът на всички по-нататъшни дела и начинания. Повишава се жизненият ви потенциал, засилват се вашата енергичност, сексуалност и интуиция. В понеделник и вторник ще бъдете импулсивни и агресивни. Старайте се да се настроите философски и да се дистанцирате от неприятностите.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

На работното място се старайте да изпълнявате текущите и обичайни задължения, без да се забърквате в нещо голямо. Подхождайте към всяка задача творчески. Венера премина в знак Скорпион, което означава, че ще имате проблем с правенето на компромиси. Периодът ще се характеризира с високо напрежение на емоционалния фон. Не се ангажирайте с решаването на сложни проблеми. Животът е твърде интензивен и може би малко стресиращ. Погрижете се по-добре за здравето си и обърнете повече внимание на домашните въпроси.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Динамиката на събитията ще ви направи по-емоционални и чувствителни. Ще се наложи бързо да вземете важни решения. Основната ви задача е да определите целите и задачите си и да решите кое е най-важно и кое може да се отложи за по-после. Този период абсолютно не е подходящ да рискувате, разчитайки само на късмета. През седмицата ще блестите със собствената си светлина. Ще привличате хората по много специален начин. Силният ви личен магнетизъм води до повече възможности за любов, но това не означава, че пътеката ви ще е осеяна само с цветя и рози.

РакРак (22.06 – 21.07)

През седмицата ще преобладава доброто настроение и ще имате много енергия за действия. Работоспособността ви ще се увеличи, концентрирането върху решаването на важни задачи ще бъде много по-лесно. В първите дни на периода изобретателността и находчивостта ще ви помогнат за постигането на успех. Не се страхувайте да експериментирате. Преминавате през фаза, в която най-много искате да проучите и разширите хоризонтите.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

В началото на седмицата ще предпочетете да действате по-бавно, тъй като търсите повече стабилност. В средата на периода трябва да засилите самообладанието си и да се отнасяте сериозно към делата си. По това време е важно да запазите здравия си разум, да помните вашите цели, да не се отдавате на мимолетни пориви. Бъдете умерени в търсене на удоволствията. У дома не проявявайте твърде много изисквания към партньора, децата, другите членове на семейството.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Ще усетите прилив на сила и жизнен тонус, което ще ви помогне по-лесно да се справите с отговорностите си. През цялата седмица вниманието ви ще бъде фокусирано върху семейните въпроси. Без значение колко сте заети, опитайте да обърнете повече внимание на вашите близки, сега това е особено важно. Някои ще пренасочат вниманието си в нова посока. Готови сте да опитате нови неща. Чувствате необходимостта от промяна на начина ви на живот.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Опитайте се да избегнете прекалената работа, не забравяйте да правите често почивки, за да възвърнете силата си. Тази седмица е подходящо да се погрижите за вашето здраве. Новолунието и последвалото го затъмнение във вторник ще ви направи по-изнервени и напрегнати. Старайте се да не влизате в конфликти. Поддържайте вътрешния си баланс. Възможно е да получите сърцебиене и главоболие на нервна почва, да се появи безсъние.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Седмицата бележи началото на нова фаза в живота ви. Имате реалистични очаквания и предвкусвате вече успеха! Не се страхувате да си поставяте високи цели. Има шанс да постигнете добри резултати. Донякъде ще зависи от способността ви бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете правилното решение. Внимателно изучавайте всички подробности и не действайте импулсивно. Старайте се да поддържате мисленето позитивно и конструктивно.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Тази седмица ще трябва да положите сериозни усилия за постигане на професионален успех. Чакат ви много различни задачи под форма на спешни дела, неотложни въпроси. Не трябва да променяте нищо съществено в този момент. Ще почувствате някакъв подем. Стратегическите ви способности са важни за организиране на делата ви. Не се захващайте с големи отговорности и не давайте обещания, защото ще ви бъде трудно да ги изпълните.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

През седмицата ще започнете да се изпълвате с повече оптимизъм. Най-добре ще го почувстват родените през първата десетдневка на знака. Способността ви да мислите логично ще се изостри и най-накрая ще успеете да разрешите някакъв проблем. Емоционалният фон ще стане напрегнат, често ще се притеснявате за дребни неща, ще сте загрижени и нервни в онези моменти, когато е важно да запазите самоконтрол. Възможно е да възникнат конфликти с колегите, свързани с факта, че по различен начин разбирате едни и същи неща.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще бъдете ангажирани повече с личните си проблеми. Научете се правилно да определяте приоритетите си и на първо място да разрешавате само наистина важните въпроси. Вие не само ще имате доверие в собствените си способности, но и ще разполагате с енергията да изпълнявате всичките си планове. Важно е да следвате здравия разум и да не рискувате напразно. Ще предпочитате по-спокойната атмосфера. Шумните и големи компании няма да ви привличат сега, въпреки че ще бъдете много общителни.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Още в понеделник очертайте всичко, което трябва да свършите през следващите дни. Това ще ви позволи да не губите ценно време. Има вероятност да изоставите някои от своите планове за по-късен етап. Отделете повече време за релакс и почивка. Опитайте се не само да работите, но и да отделите време за любимото си хоби, което ще ви помогне да се отпуснете и да облекчите напрежението. Бъдете умерени в удоволствията и развлеченията, и сдържани в личните отношения.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията