Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 14 февруари до 21 февруари

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Тази седмица ще се впуснете с ентусиазъм в работата. Това е благоприятен астрален период за бизнес дела, за нови проекти и начинания. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решения и внимателно да обмисляте всяка стъпка. Междуличностните взаимоотношения ще бъдат малко напрегнати. Нервността и стресът могат да бъдат най-вредните противници за вашето здраве. Марс във вашия знак ще ви прави импулсивни. Някои ще са изкушени и склонни към изневяра. Помнете, че сте дошли на този свят, за да сте щастливи и препятствията са част от играта на живота.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Ще започнете да гледате към бъдещето с повече оптимизъм. Избягвайте прекомерното его и прекалената нервност в отношенията с другите, защото бихте могли да имате проблеми. Не се изолирайте от хората повече от необходимото, защото може да изпаднете в депресия. Също така не се потапяйте прекалено много в проблемите си, опитайте се да живеете по-социално тези дни и да търсите компанията на приятели и същества, които ви обичат. Ако вашият партньор изисква повече внимание или да бъдете по-емоционални, ще трябва да се погрижите за него и да се посветите на любимия човек.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Звездната ви карта обещава късмет и просперитет през тази седмица. Трябва да се придържате към избраната посока и да отделяте време да направите това, което е наистина важно за вас. Добро време за нови неща, нови проекти, всичко, което може да доведе до резултати в бъдеще. Някои ще имат предложение за работа, което ще разшири икономическите и професионалните им възможности. Средата на периода може да стане напрегната поради големия брой дела, които се натрупват. Но вие не трябва да се паникьосвате. Внимателното отношение към задълженията ще донесе успех.

РакРак (22.06 – 21.07)

На работа ще трябва да се опитате да подобрите концентрацията си, ако не искате да имате някои проблеми. Доброто използване на времето и фокусирането върху ежедневните задачи ще гарантират една седмица без трудови конфликти и добри резултати. Благоприятно разрешаване на конфликтни ситуации. За да избегнете неприятности трябва да разрешите спорните моменти с мирни средства. Неясните моменти около нещо ще започнат да се проясняват. Има вероятност някои от вас да получат неочаквани пари. В здравословно отношение може да изпитвате дискомфорт в някои от дните. Обърнете внимание на тази част от тялото, която ви създава проблем и се отнесете сериозно.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Добро време за промени. Успех ще постигнете, само ако знаете точно какво искате. В някои дни ще имате по-голямо напрежение. Много е важно да не пренебрегвате трудовите си задължения. Уверете се че правите нещата добре и поддържате добри отношения с вашите колеги. Някои неочаквани ситуации или непредвидени разходи ще ви накарат да загубите контрол и търпение. Желанието да бъдете винаги прави във всичко може да ви създаде конфликти с партньора ви. Необходимо е да бъдете толерантни. Няма перспективи за започване на нова връзка за тези, които са сами, но във всеки случай няма причина да сте тъжни, просто трябва да останете спокойни.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Може да възникне ситуация, в която ще трябва да се върнете към делата от миналото, за да поправите грешки и неточности. Пренебрегването на задълженията може да доведе до тъжен резултат. Приятелското отношение към околните ще помогне за изглаждане на конфликтите. С находчивост и мъдрост ще можете да излезете от трудните ситуации и да намерите най-добрите начини за постигане на целите. Ще бъдете в състояние да положите основите за бъдещи постижения. Хороскопът ви показва, че тази седмица ще преживеете някои напрегнати моменти, продукт на вашите вълнения, които ще ви направят малко агресивни.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Работният климат в службата няма да бъде много добър тази седмица, някои завистливи колеги ще ви докарат лошо настроение. Старайте се да не попадате в провокации или дискусии, които да навредят на доброто ви представяне на работното място. От друга страна ще се чувствате уморени от дългите дни на упоритата работа. Трябва да си вземете почивка, ако е възможно за няколко дни, това ще ви направи да се почувствате много добре. Ако някой ден от седмицата ви завладее тъга и се почувствате меланхолични, опитайте се бързо да излезете от тази ситуация. Идете да потърсите компанията на хора, които искате и които могат да повишат настроението ви. Забавлявайте се

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Седмицата като цяло се очертава да е успешна. Ще бъде възможно да се разрешат натрупаните проблеми или да се започне пътя към предварително поставената цел. Благоприятно време, когато всякакви идеи могат да бъдат приложени и да получите подаръци от съдбата за вашата активна работа. Трябва да слушате вътрешния си глас. Интуицията ще ви подскаже изход от трудни ситуации, а претеглените решения ще ви спасят от бъдещи проблеми. Благоприятно е за сериозни начинания и да се стремите към промени към по-добро. Ще ви помагат вашата решителност и находчивост.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Според вашата астрологична карта ще трябва да се изправите пред една трудна седмица, без много възможности. Липсата на идеи и липсата на яснота в целите ще бъде постоянна тенденция през тази дни. Ще почувствате необходимостта от някакви промени, търсене на нови хоризонти. Бъдете предпазливи в разходите. Опитайте се да бъдете креативни. През този период може се насладите на спокойствието на живота. Една положителна седмица по въпросите на сърцето ви очаква. Венера ще транзитира във вашия знак и ще ви направи сияещи. Ще можете да създавате нови приятелства и ще подновявате някои стари.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Очертава се една отлична седмица, продуктивна и печеливша, особено ако работите в търговската зона. С някои колеги може да се създадат напрегнати ситуации. От вас зависи как ще се развият тези отношения. Въпреки напрегнатостта ви, ще останете оптимистично настроени. Увереността и спокойната решителност ще ви помогнат за постигането на успех, но за това трябва да изготвите ясен план и да следвате всяка от точките, без да бързате. Нещата ще тръгнат нагоре, но за това е важно да се избягват стресови ситуации и претоварване. Обърнете внимание и на ставите, които биха могли да ви създадат някакъв дискомфорт.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Тази седмица ще се почувствате малко нестабилни. Възможно е да се създаде напрежение във вашата работна среда, в колектива, в който работите. Трудовите проблеми и другите неща от ежедневния живот, които ви се случват, ще увеличат нервността и тревогите ви. На някои от вас поведението на партньора ви ще ви се стори странно и ще почувствате някои съмнения. Комуникацията няма да бъде лесна, тоест ще бъде много трудно да седнете да говорите и да изясните нещата. Хороскопът ви предупреждава за здравословни проблеми, ако не се грижите за себе си. Възможно е обостряне на хронични заболявания или наранявания поради небрежност.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмица мнозина ще се почувстват претоварени на работното място, твърде много неща има за вършене и всичко това може да ви постави в ситуация на нестабилност. Нещата ще потръгнат, трябва само да разберете откъде да започнете и да следвате плана. Решавайте проблемите и задачите една по една. Финансовата ситуация не е най-добрата и това ви поставя в лошо настроение. Внимавайте да нямате негативни мисли по отношение на вашето здраве, мислете положително и оптимистично. Някои ще се почувстват много самотни и ще вземат грешни прибързани решения.

 Контакти: 0885 408 779 

 

От галерията