Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 18 март до 31 март

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Влизате в благоприятен период за реализиране на вашите планове. Ще усетите засилване на енергията, настроението ще бъде оптимистично и дори донякъде приключенско. Това е добро време за самореализация. Въпреки това бъдете предпазливи. Повишава се вашата импулсивност. Краткосрочните проблеми ще бъдат решени бързо и без усложнения. Като резервен вариант винаги трябва да имате план „Б”. Седмицата може да ви се стори много дълга и уморителна. Но вие самите сте виновни за това, защото си поставяте твърде много задачи пред себе си, което понякога е просто невъзможно да се изпълнят.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Марс засилва вашата упоритост и активност и прави лесно достижими вашите цели. Поведението ви ще бъде решително и в известна степен малко непредсказуемо. Вероятно в средата на седмицата ще имате желание да се изолирате за кратко от външния свят. Ще нарасне потребността от спокойствие и уединение, когато да можете да решите натрупаните проблеми, да помислите за живота си и бъдещите си планове, да правите любимите си неща. Това е изключително добро време за духовни практики. Звездите съветват да се съсредоточите върху здравето - старите заболявания могат да напомнят за себе си в най-неподходящия момент.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Седмицата ще изисква от вас упорита работа. Бъдете с повишено внимание, ако трябва да подписвате документи. Меркурий в квадратура и също в ретроградна фаза ще затруднява изпълнението на задълженията ви, но всичко трябва да приемате със спокойствие. Ще ви се открият интересни възможности. На мнозина от вас ще им се усмихне късмета и може да стане време на изпълнение на заветните ви желания. Външните обстоятелства ще бъдат във ваша полза. В края на седмицата може да изпитате леко неразположение.

РакРак (22.06 – 21.07)

Време е да приложите най-смелите си идеи. Звездите ви съветват да си поставите амбициозни задачи и да положите всички усилия за тяхното изпълнение. Без да правите това, няма да можете да разберете за какво сте способни. Ще се опитате да покажете на всички високо ниво на професионализъм. В петък и събота Луната ще изостри вашата чувствителност и интуицията. Семейството и децата ще бъдат вашата грижа през тази седмица. Проблемите свързани с близките ще изискват пълна концентрация. Ще имате възможност да създадете нови контакти, както и да внесете яснота в съществуващите.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Седмицата ще бъде много продуктивна, а енергията ви ще се увеличи. В началото на периода ще можете да решите отложените по-рано въпроси или да направите това, което сте планирали. Ще проявявате неоправдан оптимизъм в някои моменти. Приемайте всичко с философско спокойствие. Всичко, което се случва в живота е логически резултат от решения и действия в миналото. Ще бъдете вдъхновени от добри новини. Венера ще ви помогне ловко да се отървете от някои от ангажиментите си. Не забравяйте да бъдете внимателни по време на изпълнение на домашните задължения.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата ще бъде благоприятна и плодотворна. Професионалните проблеми ще бъдат решавани в спокоен ритъм. Време е да се заемете с всички изоставени дела. Препоръчва се да се обърне максимално внимание на спазването на мерките за безопасност при работа с машини, механизми и инструменти. Вероятността от производствени или битови наранявания нараства. Меркурий перфектно ще повлияе на вашите интелектуални способности. Това, което обичате да правите в свободното си време, ще ви даде много положителна енергия.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Като цяло тази седмица е идеална за творческа работа. Ще бъде трудно да се концентрирате и ще трябва да внимавате да не правите сериозни грешки. Сатурн в квадратура ще ви мотивира да работите, както и ще ви помогне да откриете смисъла на това, което правите. Желанието да предприемете инициатива в делата може да бъде толкова силно, че няма да имате достатъчно търпение. А това може да доведе до безразсъдни действия. Опитайте се да проявите сдържаност и да не правите нещо, което би довело до необратими последствия.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Седмицата ще бъде доста интензивна. Слънцето в тригон ще ви дарява с благоприятното си влияние. Ще се разкрият нови възможности. Ще се случат някои събития, които не сте очаквали. Не позволявайте на никого да прехвърля задълженията си и грешките си върху вас. Луната в опозиция в понеделник и вторник може временно да приспи вашата бдителност. Втората половина на седмицата се развива успешно реализирането на вашите планове.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Като цяло седмицата ще бъде успешна. Ще се чувствате спокойни и уверени. Това е най-доброто време за завършване на вече започналата работа и да сложите в ред нещата си. Колкото повече енергия вложите в работата, толкова по-добри резултати ще получите. По-малко говорете, повече действайте. Помислете какво трябва да направите, за да получите това, което искате. Меркурий ще ви подскаже нови идеи. През следващите седем дни е много важно да не губите контрол над нещата. Разгледайте отношенията с хората и поставете точката там, където няма смисъл да продължавате.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Тази седмица ще трябва да работите усилено. Ще успеете в делата, които изискват воля и търпение. Вие трябва да гледате две стъпки напред. Ще възникнат нови обстоятелства. Марс в тригон ще ви добави още енергия и ще окаже положителен ефект върху вашето състояние и самочувствие. Във финансовите дела се въздържайте от напразни рискове, инвестиции, теглене на кредити. Също така избягвайте излишни разходи, в противен случай можете да загубите много пари и да не получите нищо друго освен разочарование. Не е време да започвате нови проекти.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

През седмицата ще бъдете целеустремени и решителни. Ще бъдете пълни с енергия и сила. Не пренебрегвайте помощта на опитни хора: техните съвети ще бъдат безценни и ще ви помогнат. Не вземайте прибързани решения. Дистанцирайте се от онези, които носят само отрицателни емоции. Венера ще ви покровителства. Ще ви осигури спокоен и приятен живот. Бъдете тактични в общуването си към любимия човек, изразете желанията си не като заповеди, а като молби. Така по-бързо ще можете да получите това, което искате, без да нарушавате мира в семейството

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Тази седмицата звездите ви съветват да помислите за себе си. Няма нищо лошо в здравия и умерен егоизъм, защото никой не може по-добре да се грижи за личното ви развитие и благосъстояние от самите вас. Сега е време да разкриете творческия си потенциал и за реализация на нови идеи. Емоциите се стабилизират. Слънце, Меркурий и Нептун във вашия знак ви мотивират към действие и ще ви донесат нови цели и нагласи. Може да се наложи да отделите много време за работа, да насочите усилията си към подобряване на професионалните умения.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията