Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 29 април до 10 май

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Започва една положителна седмица. Това е благоприятен и динамичен период, през който ще бъдете много активни, енергични, контактни, общителни, с отлични интелектуални възможности. Настроени сте решително за успех. Това ще ви помогне да правите всичко както искате, по ваш вкус. Нужно е да се съсредоточите върху най-важните неща и да не разпилявате енергията си за дреболии.В средата на седмицата бъдете внимателни - съществува риск да се поддадете на внезапни и необмислени пориви. Вземайте решения внимателно

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Слънцето във вашия знак ви дарява с нов прилив на сили. Увеличава се жизнеността ви и желанието за действия. С всеки ден ще се чувствате все по-добре, ставате по-енергични, по-стабилни психически и емоционално.Шансовете ви за късмет се увеличават, особено за родените в края на април. Ще можете да реализирате важни за вас идеи и планове. Звездите ви дават зелен коридор. Трябва само да бъдете упорити, настойчиви и постоянни.Ще настъпят подобрения във финансово отношение и в личен план. Пред вас ще се открият нови перспективи.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Идва по-спокоен и по-успешен период от предишния. Вашият оптимизъм ви окрилява. Добро време за промени, стига да ги желаете. Личната ви харизма ще играе важна роля. Можете да заемете правилната и по-зряла позиция. Съчетанието на Меркурий и Венера ще ви помогне за разрешаване на повечето от проблемите и за постигане на разбирателство в отношенията, включително и с колегите. Вашите действия ще нарушат всички закони на логиката и често ще удивляват околните.

РакРак (22.06 – 21.07)

Седмицата ще бъде хармонична и успешна в различни области. Ще можете да вземете по-мъдри и уравновесени решения, което е изключително важно. По-амбициозните представители на знака ще трябва да успокоят малко своя плам.Благоприятният аспект на Меркурий и Венера в приятелския знак Риби ще ви даде вдъхновение и заряд на положителна енергия.Здравето се подобрява, емоционалната стабилност нараства, така че ще можете да реализирате някои стари идеи или поне да поставите основите на нови проекти.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

През настоящата седмица ще бъдете много активни, енергични, харизматични, ще можете да проявите добрите си организационни качества. Това е период, в който можете да покажете най-добрите качества на характера.През следващите седем дни ще се чувствате по-уверени, по-свободни. Ще бъдете в добро разположение на духа. Възможността да реализирате интересните си идеи ще се увеличи. Мнението ви ще има стойност и тежест

ДеваДева (23.08 – 22.09)

Седмицата за вас ще бъде положителна и по-спокойна. Ще се чувствате по-уверени. На повечето от вас предстоят интересни пътувания, срещи, нови запознанства, които могат да ви открият интересни хоризонти.Постарайте се да подходите към работата си по-сериозно и отговорно. Не всичко на работното място ще бъде успешно и в същото време ще бъдете много чувствителни към всякакви провали - дори най-незначителните. Научете се да се справяте със собствения си гняв и смирено да приемате неуспехите.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Дръжте здраво кормилото на живота! Седмицата ще е по-спокойна, освен ако вие сами не провокирате някакви спорове. Периодът е добър в творчески смисъл. Позитивна енергия и жизнена сила съпътстват вашите физически усилия. Единствено мързелът би могъл да ви попречи да постигнете добри резултати.През това време е възможно да се решат стари проблеми по нов начин. Тази седмица може да се срещнете със стар приятел или бивш/а любим/а. Дори и да сте сигурни, че отношенията ви са останали в миналото, може да се окаже, че никога не е твърде късно да започнете отначало.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Периодът е хармоничен за вас. Вашият жизнен тонус ще се увеличи, имунитетът ви ще се подсили. Затова физически ще станете по-активни, енергични и емоционално по-стабилни. Интуицията ви ще се засили, което ще ви помага да правите правилния избор.Не се отказвайте, успехът ще дойде, но малко по-късно. Смело отстоявайте своето място под слънцето! Не позволявайте да ви се месят в делата и да ви манипулират. Дори да възникнат неприятности, то те ще бъдат малки и лесно разрешими.Трябва да преобладава здравият ви разум, не бурните ви емоции

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Предстои една доста емоционална седмица. Сега можете да реализирате някои нови идеи. Ще има достатъчно положителни възможности. Главното е да не ги пропуснете, да се възползвате от мига и да действате.През периода не се предвиждат сериозни трудности и стрес, настъпва забележимо затопляне във взаимоотношенията ви с Фортуна. Ще станете носители на нови идеи, продуктивни мисли и планове. Избягвайте допълнително натоварване с каквото и да е.В личен план ще бъдете доста несериозни, но много очарователни, което ще привлича към вас хора от противоположния пол.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Силата е във вас! Важно време за деловите хора. Вие ставате по-активни, енергични. Ще се увеличи желанието ви да заемете лидерска позиция и ще го постигнете. Тази седмица ще даде възможност за разрешаване на спорни въпроси. Сега е подходящ момент да се освободите от всичко старо, ненужно и излишно.По вашите възможности е да превърнете всяко нещо, до което се докоснете в положително. Обстоятелствата около вас са благоприятни за постигане на успехи във всяка една сфера. Просто избягвайте да се суетите, бъдете последователни в действията си, за да избегнете излишни недоразумения.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Стабилна седмица без специални възходи и падения. Нещата влизат в релсите. Главното нещо е да изпълнявате съвестно задълженията си. Преди да предприемете нещо, първо добре помислете, за да не си докарате излишни главоболия.Първата половина на седмицата е по-благоприятна. Така че се възползвайте да извлечете максимума от тези няколко дни. Те ще бъдат много хармонични, ще дадат възможност да се правят много неща.Бъдете внимателни в общуването си, защото сте склонни да бъдете прекалено напористи.

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Влизате в по-добър период за вас. Предстоят интересни възможности. Важното е да ги откриете. Подобряват се жизненият ви тонус, както и настроението. Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време.Вие лесно ще се разбирате с околните и ще можете много успешно да разрешите проблемите си. Не се доверявайте на хората, дори и да не са ви разочаровали преди, но с партньора си трябва да се държи възможно най-нежно и топло.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията