Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

от 20 май до 27 май

ОвенОвен (21.03 – 21.04)

Препоръчително е да бъдете внимателни и фокусирани върху целите си. Не бързайте да взимате важни решения. Първо претегляйте внимателно всички факти преди да предприемете действия. Не пренебрегвайте интуицията си. В края на седмицата силата, която идва от Луната ще помогне да се адаптирате към новите ситуации, които могат да се случат в живота ви. Нужно е да бъдете по-гъвкави. Слушайте повече и говорете по-малко. Звездите препоръчват предпазливост, за да не попаднете в мрежите на безскрупулни хора.

ТелецТелец (22.04 – 21.05)

Съсредоточете енергията си върху собствените си дела и не допускайте хората около вас да ви отвличат вниманието с техните проблеми или изисквания. През тази седмица ще бъдете изключително чувствителни и уязвими. Ще вземате навътре всичко, което ви казват другите и ще допуснете грешката да повярвате, че светът е против вас. Звездите ви съветват да се въздържате от обвинения или да казвате неща, които биха могли да бъдат болезнени, защото следващата седмица, когато се върнете към обичайното си настроение ще съжалявате.

БлизнациБлизнаци (22.05 – 21.06)

Имате нужда от много воля и енергия, за да можете да завършите нещата, които сте започнали. Много работа и задачи, недоразумения с колеги и началници ще е характерно за този период. Бъдете по-толерантни и не се хващайте в дреболии, избягвайте ненужни спорове. Вие ще бъдете много чувствителни към външни влияния и мненията на други хора. Някои от вас ще бъдат въодушевени от нови идеи. Ще получите полезни съвети от някого, вие също ще помагате на другите. Трябва да обърнете повече внимание на партньора си.

РакРак (22.06 – 21.07)

Вие ще бъдете в забележително добра форма, която трябва да използвате във всяко отношение. На работното място ще забележите значително предимство пред вашите сътрудници или колеги. Ще доминирате в своята оригиналност и опитност, което ще ви позволи да получите известно признание. За всяко нещо ще имате план и идеи. Работата ще ви донесе не само професионално удовлетворение, но и положителни емоции, поради флиртуване с някой от колегите, но това няма да продължи дълго.

ЛъвЛъв (22.07 – 22.08)

Започвате да усещате прилив на жизненост. На работното място ще имате много интензивна седмица, дължаща се главно на прекомерна работа. За вас следващите седем дни ще бъдат много успешни, особено във всички тези сфери на живота и делата, където трябва да бъдете активни и постоянни. Здравето е неустойчиво. Имате нужда от повече движение, ходене, разходки. Ахилесовата пета през тази седмица ще бъде сферата на любовта и взаимоотношенията. Отделете повече време на партньора си и не давайте на любимата личност причина за съмнение в любовта ви, ако искате да запазите връзката.

ДеваДева (23.08 – 22.09)

През тази седмица ще трябва да вземате важни решения, свързани с работното място. Ще трябва да проявите организационни умения и нови идеи. Посветете се на текущата работа и можете да очаквате големи успехи, които всъщност заслужавате. Избягвайте срещи с висшето ръководство, доколкото можете. Погрижете се за безопасността си, защото квадратурата на Марс носи малки проблеми. Ще изпитате голямо разочарование от човек, на когото сте имали доверие. Бъдете внимателни, особено ако сте женени, защото непредсказуемостта на действията ви и лекомислието може да ви струва скъпо.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)

Ще имате една отлична седмица и много добро астрално влияние, чрез което можете да получите всичко, което желаете. Ще бъдете активни, мотивирани и нетърпеливи да изпробвате всичките си умения и знания. Във финансовата и икономическата област трябва да бъдете много внимателни с паричните заеми. Препоръчително е през следващите няколко дни категорично да отказвате да давате пари на заем, иначе има голяма вероятност никога да не възстановите това, което сте заели. Ако си почивате достатъчно, животът ще изглежда по-хубав и по-добър. Меркурий ще засили вашите умствени и интелектуални възможности.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)

Ще бъдете оптимисти и ще мислите за големи планове. От вас извира огромна енергия, която трябва да използвате разумно. Уловете посоката на вятъра на промяната, за да увеличите максимално възможностите си. Направете план и действайте стъпка по стъпка до постигане на целта. Коментарите, които чувате от околната среда за себе си, няма да ви засегнат изобщо. Гледайте само работата си и продължавайте така. Тези, които се занимават с интелектуален труд, особено писане, ще имат голямо вдъхновение за творението си.

СтрелецСтрелец (24.11 – 21.12)

Въпреки че ще работите усилено, ще бъдете изпълнени с енергия и много доволни от себе си. Благодарение на Венера ще бъдете весели и общителни и тя ще ви поддържа в добра форма. Погрижете се за външният си вид и удовлетворяването на собствените нужди и потребности. Емоциите ви предразполагат към спонтанни и бързи реакции. Твърде е вероятно да избухне неприятен спор с жена, с размяна на много обиди. Бъдете по-разумни. Изолирайте се от връзките, които ви костват много енергия и нерви. Време е да ги ограничите - както и дискусиите или общуването в интернет.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)

Ще бъдете пълни със сила и ентусиазъм, които ще ви помогнат да постигнете и най-амбициозната цел. Щастието върви във вашата посока, така че някои от нещата, които сте желали дълго време, могат да станат реалност. Не се препоръчва да участвате във финансови инвестиции, тъй като могат да доведат до големи загуби. Възможно е да възникнат някои малки недоразумения с вашите колеги, старайте се да поддържате добри отношения. А тези с приятелите ви ще са добри, стига мнението им да не противоречи на вашето.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)

Вашата работа е доста заплетена. Бъдете по-гъвкави, така ще стигнете до финала по-лесно. Ще намерите решението, ако преодолеете разсейването и се опитате да решите проблемите по-настойчиво. Пазете се от спорове, тъй като не винаги ще бъдете прави във всичко. Трябва бързо да взимате решения и да реагирате бързо като цяло, тъй като събитията ще се развиват доста динамично. Ще имате много енергия, която ще ви накара да се чувствате добре като цяло

РибиРиби (20.02 – 20.03)

Относно работата, това ще е една важна седмица. Старайте се да се съсредоточите повече върху това, което имате да вършите, защото сте много изостанали с всичко. Малко повече сте нервни и това е вредно за вашето здраве. Ако сте загрижени за теглото, опитайте диета или спорт. Можете да получите някои полезни съвети от възрастен човек. Приемете ги без предразсъдъци. Нептун, който е във вашия знак, преминава в различни аспекти от една планета към друга, променяйки настроението ви и вашите планове.

 Контакти: 0885 408 779 

 
Банер

От галерията