Годината на Коня покровител на България

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Станете господари на съдбата си през 2014 г.
Годината ще бъде много трудна и интересна, ще донесе кардинални промени в живота на хората и планетата. Вече няма да има почва за задкулисните игри, с които ще бъде запомнена 2013 г. – годината на Змията. През 2014 година побеждават честолюбивите и настойчивите хора с организаторски способности, които имат смелостта да защитават докрай позицията си. Трябва да се залага единствено на разума, а не на чутото и видяното, за да се избегнат разочарованията.

Конят не понася нарушаването на закона – правен, морален, етичен.
Разчитайте на себе си, а не на висшите сили, за да успеете в живота. 2014 г. ще е добра за активните и целеустремените хора. Ако вярват, че ще успеят - това ще стане. Ако седят и чакат, щастието да дойде само и само се жалват от лошата си съдба, нищо няма да постигнат.
Според източния хороскоп годината ще е успешна за всички, които успеят да влязат в стремителното темпо на галопиращата година на Коня. Гответе се за галоп. Конят не обича подмолните игри, недомлъвките и намеците, предателството, задкулисните игри и клюките. Конят предпочита откритата и честната борба, състезанието и скоростта. Честните, трудолюбивите и активните ще спечелят.
Бъдете бдителни и не пропускайте „троянският кон” в живота си – големите намаления могат да се окажат фалшиви, даровете на съдбата да донесат разочарование и загуби. Не се доверявайте на примамливи предложения на банки, магазини, кредити, при покупка на имот и т.н.
Тази година не очаквайте милост и случайни придобивки. Разчитайте на разума, сто пъти мерете, преди да режете.
Печелят смелите, силните и решителните в действията си. Работата в колектив е по-добра, отколкото самостоятелната.
Годината ще изкара на преден план интимни подробности и много скандали от личния живот на знаменити хора. Това ще повлияе на кариерата на политици и знаменитости. Периодът е добър да съсредоточите енергията върху работата.

2014 е година на Синия дървен кон
Конят има двойствена натура: от една стана е благородно, умно, добро и краиво животно, което вярно и честно служи на човека, а от друга е труден за обуздаване, в кръвта му тече дива кръв.
Любов, семейство
Годината е идеална за сключване на брак и попълнение на семейството, подходяща е за създаване на здрави семейни отношения, като на челно място се поставят сериозните лични отношения.
Всеки има шанс да срещне половинката си веднъж и завинаги.
Трябва да сте ярки и забележими, за да успявате. Страст в интимната сфера.
Политика, наука, спорт
В обществено-политически план годината ще е взривоопасна.
Добра е за развитие та промишлеността, изследванията, експедиции.
Годината е успешна за научна дейност, за всеки род дейност, свързана с повишаване на знанията, изискваща спортни и умствени усилия.
Конят фаворизира спорта и в частност бягането. На това ще станем свидетели на олимпиадата в Сочи, която ще бъде успешна, особено за руските спортисти. Хокей, бягане с кънки, ски спускания, биатлон – това са спортове, където ще се очакват отлични резултати.
Внимание – съществува висок риск от травми и от престъпност в този период.
Конят влиза в сила от 31 януари, а информация за книгата, поръчка и закупуване ще получите на 0888262195 и e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
За записвания 0885 408 779

 
Банер

От галерията