Февруари започнете начисто

Първата половина на февруари е време на покой и изчистване, когато гъсеницата се трансформира в пеперуда. На родените в този период ще им върви във всичко през 2015 г. През първата седмица на февруари си спомнете за вашите желания. В своите трудове Карлос Кастанеда говори за шаманското понятие «събирателна точка», без да изяснява как става това. Затова всеки трябва да прояви инициатива – важното е да действате и да разрушите привичното си поведение. Разрушете рутината, направете революция в живота си. Опитайте се да измените първичния ход на събитията, да избегнете обичайното.

Работата ви е накарала да забравите какво сте си пожелали в новогодишната нощ.
От изпълняването на вашите мечти зависи да започнете нов живот. Ето защо бързо си спомнете за копнежите и започнете да се борите за изпълнението им.
Погледнете се в огледалото и вижте как крачите уверено напред. Зарадвайте се на своите планове и постъпки, повярвайте в себе си. Много беди идват от това, че не можем да си кажем добра дума и да се порадваме на успехите си.
Тъй като на 1 февруари (Макариев ден) валя дъжд, имаше сняг, а на места и наводнения, това означава, че и през февруари времето ще е такова – топло, но с неочаквани обрати и бедствия на места. Първият ден на месеца показва какво ще е времето през целия февруари. По времето на 6 февруари (деня на Аксиния Пролетопоказателка) може да се разбере какво ще е времето през цялата пролет.
От 19 февруари започва периодът на силните ветрове, стихията на времето. В 2 часа и 45 минути, когато е новолунието, се поставя началото на годината на дървената Коза по будисткия календар, сподели Станка Ангелова.


 

 
Банер

От галерията