Максим няма да лежи в затвора?

* Драмата на световния шампион ще завърши с условна присъда, маг го видя свободен
Валентин ИЛИЕВ


Ясновидка издава тайни в “Часът на Милен Цветков”
Бъдещето е като прочетен вестник за ясновидката Станка Ангелова. Дамата, която наскоро превзе ефира на Нова телевизия, има феноменалната способност да предсказва събития, които се случват след дни, месеци или години. В “Часът на Милен Цветков” тя прогнозира икономически и политически трусове през 2009 година. В новогодишното предаване за тайните на бъдещето Ангелова “нареди” пасианса на съдбата и разкри загадките й. 52 карти и утайката от кафе са помощните средства, чрез които вижда какво се е случило или какво предстои да преживеем. Често обаче те не са й нужни, защото гадателката има способността да “чете” от Акашовите записи. В Божествените летописи, до които феномените като нея имат достъп, всеки индивид е регистриран с делата, които е извършил и с кармата, която трябва да изкупи.


Какви сме били в предишния си живот?
Хората, които се чувстват като нещастници, ограбени от съдбата, трябва да спрат да хленчат, а да се борят с несгодите, за които вина имат те самите. Нещастията понякога са програмирани да се случат. Те са като урок от миналото. Според закона за кармата душата трябва да си плати за злото. Но какви сме били в предишния си живот и как сме натрупали кармичния си дълг знаят само ясновидки като Станка Ангелова. “Много обичам да навлизам в тази сфера, но винаги питам човека “иска ли да знае какъв е бил тогава”. Когато отговорът е положителен, получавам информация за далечното минало. Имам едни познати, които са женени отдавна един за друг, но от много време искат да се разделят. Единият се опитва да тръгне по своя път, другият – също, но въпреки всичко са заедно и не могат да си обърнат гръб. Реших да видя предишния им живот. Оказа се, че той е бил неин син, а тя- майка на още 4 момичета. Момчето е било на 11 години, когато излиза от дома си и повече не се връща. През остатъка от живота си тя е плачела и го търсела, затова сега не може да го пусне да си тръгне. Тогава разбрах болката й и когато им разказах какво съм видяла те осъзнаха какво ги държи в този живот. И няма сила, която да може да ги раздели. Имам много подобни случаи”, казва Станка Ангелова. Според нея всичко, което преживяваме на този свят, не е случайно, програмирано е. Затова обикновено тези, които някога сме обичали, срещаме отново. “За да съм наясно какво ще се случи с две души, понякога е необходимо да знам какво са преживели преди няколко столетия. Винаги съдбата ни има връзка с преражданията”, уточнява тя. Вижда обаче само последните. “Не съм опитвала за повече, но не е и необходимо. Връщането назад се прави целенасочено. Отражение върху настоящето има предходната инкарнация. Какъв е смисълът да се ровим в преживявания от преди хилядолетия, от които вече нищо не зависи? Важно е за историята, но за хората, които искат да си обяснят загадките на съдбата, нямат почти никаква стойност”, разкрива Станка Ангелова.


Много хора искат да видят Максим Стависки зад решетките, но това няма да се случи, защото решението на Апелативния съд в Бургас няма да бъде изпълнено, пророкува Станка Ангелова. Според нея, адвокатите на двукратния световен шампион по фигурно пързаляне ще спечелят делото във Върховния касационен съд и ще се върне условното му наказание заради убийството на 24-годишния Петър Петров. При катастрофата край река Ропотамо по вина на звездата бе ранена тежко и 18-годишната Мануела Горсова. Процесът ще бъде дълго разтакаван и накрая тези, които побързаха да му вържат кънките, ще се примирят с условната присъда на фигуриста, прогнозира Ангелова. Тя призовава болните да отидат на лекар, преди да търсят магическо решение на проблемите си. “Преди няколко месеца при мен дойде млада жена. Тя е омъжена от две години, забременява, но не може да износи плода. Прави спонтанни аборти. Мисли си, че й е направена магия. Мъчи се да я разваля. Отново забременява, и отново губи бебето. След като научила за мен, ме посети. Казах й, че няма никаква магия и й препоръчах да отиде на гинеколог. Лекарят отстрани проблема и сега нещата са наред. Жената е бременна в осмия месец. Убедена съм, че ще роди здраво бебе”, добавя с усмивка ясновидката. Наскоро пък я посетил мъж, който е ходил при различни доктори и никой не можел да му помогне. Непрекъснато му ставало лошо, повръщал, губил апетит и сън, слабеел. Медицинските изследвания не показвали никакво заболяване. “Интересното беше, че неприятните ситуации му се случваха на определено място вкъщи. Когато излизаше извън населеното място, където живее, нямаше такива оплаквания. Близките му мислеха, че се преструва. Разговарях с него и установих, че му е направена силна магия. Наложи се да проведем няколко сеанса. Изпълни всичко, което му препоръчах. Накрая ми изпрати благодарствено писмо”, споделя Станка.
Чудотворката от Златица е открила способността си да вижда бъдещето, да разваля магии и родови проклятия след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения. В Бургас тя идва рядко, но хората, които я чакат за съвет са стотици. “Всеки идва при мен със своята болка. Света Богородица ми дава сили да се справя с хорската мъка”, признава ясновидката.

 

Станка Ангелова: Кризата е като метла, удря големите фирми
- От четвърт век Станка Ангелова е известна като една от най-търсените в България ясновидки. Какво е необходимо, за да видиш съдбата на хората, които се нуждаят от съвета ти?
- Името и датата на раждане.
Използвам още кафе, карти, много рядко боб и понякога гласа на човека, когато е на разстояние. Не винаги хората могат да дойдат при мен. Някои са на милиони километри, а имат нужда да намерят отговор на въпросите си. Тогава правя контакт чрез телефона.
- Защо преди нямаше ясновидки, които да гадаят по жицата?
- Защото нямаше телефони и нямаше как да направим тази връзка. Сега е осъществима и може да се направи контакт по телефона, но гадаенето така е много по-трудно отколкото, когато човекът е пред мен. Когато виждам очите му, по-лесно навлизам в неговата аура. Има и хора, които умишлено се опитват да подведат ясновидеца, като вместо името си кажат нечие друго или посочат дата на раждане, различна от своята.
- Може ли да се каже, че с името и датата на раждане получаваш данни от Акашовите записи?
- Да. Търся ги във Вселената. Всеки човек има място в нея. Правя контакт и така информацията достига до мен.
- А трябва ли да е кръстен, за да фигурира името му в Божествените летописи?
- Да. Тогава връзката е много по-лесно осъществима, но няма разлика каква религия изповядва. За мен и християните, и мюсюлманите са хора с еднакви съдби и проблеми. Много пъти съм казвала, Бог е един, важно е как човек го приема.
- Какво бъдеще ни очаква? Ще се почувстваме ли скоро истински европейци?
- Много ми се иска да кажа “да”, но за съжаление отговорът ми е “не”. Иска ми се да видя доброто бъдеще в близките пет или десет години, но няма да е толкова скоро. Ще дойде този момент, но след като извървим много трънлив път. Хората, от които зависи просперитета на нацията, бъркат посоката.
- А кризата ще ни отмине ли?
- Всеобща и очаквана от всички, тя е като метла, която ще помете много работни места, но съкращенията няма да са драстични. Ще бъдат засегнати повече големите предприятия. През тази година ще сме по-добре от много страни, но кризата няма да ни подмине.
- Това ще е голямо нещастие за България. Какво друго може да ни се случи през 2009-та?
- Годината ще бъде относително добра. Няма да има природни катаклизми. Нито суша, нито големи потопи. Два труса ще ни разлюлеят, но ще са леки. Стачките ще са повече. Хората са недоволни. Протестите, обаче, ще са с ясен политически оттенък. Заради изборите, които наближават, ще се нажежат страстите, но нито една партия няма да спечели. Коалиционно правителство ще ни управлява след вота. ГЕРБ и БСП ще се съюзят. Те ще бъдат подкрепени и от ДПС. Атака ще е четвъртата политическа сила.
- Все по-често напоследък българите посрещат националните си празници със свити сърца. Това от проклятие ли е?
- Не. Реалност е. Страх ги е хората от това, което става в момента в държавата ни.
- Защо на масата пред теб винаги стои стара икона?
- Тя е от 1812 година. Минала е през много ръце. Подарък ми е, за да работя с нея. Иконата ми дава сили.
- Защо българите се насочват към магии и бягат от традиционното лечение?
- Според мен е неправилно, ако тръгват да се лекуват само с магии. Когато един човек се разболее, първото, което трябва да направи, е да потърси лекарска помощ. Ако докторите не се справят, хората могат да се насочат към нетрадиционна терапия.
Много ми е приятно, когато дойдат при мен и кажат: “Аз съм влюбен.” Все едно, че около мен има магия. А магията не е определение само за лошо. Тя може да носи и добро. За съжаление самата дума винаги се приема в отрицателна светлина.

www.soleno-morsko.com

 

От галерията