ЯСНОВИДСТВОТО Е ОБЕТ, А НЕ ПРИМИЛЕГИЯ

Неведоми са пътищата Господни. Никой не знае какво му е отредила съдбата и какви изненади ще му поднесе животът. Винаги съм казвала, че пророческата дарба я имам от дете. На учители, съседи, приятели, на непознати изричах какво предстои да им се случи. Правех го като на игра, мислех, че е нормално да казвам това, което чувствам. Още щом видях Филип знаех, че ще се омъжа за него. Като пораснах осъзнах, че другите не са като мен и това, че пророкувам може да ми навлече доста неприятности, да ме изолира. Не крия, че се измъчвах, че не съм като останалите. Пазех се какво говоря, да не се набивам на очи и за да не бъда неправилно разбрана.

Категорична съм, че ясновидството е даденост, съчетано е с висока ерудиция, тънък психологизъм и висок морал. При гадателите в повечето случаи идват раними хора с лабилна психика, към които трябва да се подхожда с чисто сърце и ум. Обграждам всеки човек с топлота, внимание, любов и доверие. Силата ми е в моята човещина и добронамереност. Дошлият трябва да почувства, че може да ми се довери, да види в мен искрен човек и доверен приятел…
Усещам всеки, още щом го видя - влизам в миналото и настоящето му, търся връзка с бъдещето му. Нужно ми е да постоя срещу дадено лице не повече от две минути, за да усетя вибрациите му – нищо повече не ми е нужно. Улавям без усилие картини от живота. За да проникна в съдбата на хората, се нуждая единствено от името и датата на раждане. От баба Донна, която е румънка по народност, знам да гадая и чрез кафе, да бая и да премахвам негативни енергии, когато това е необходимо.

Винаги се обръщам с молба за помощ към Бог
Почитам всички светии. От тях търся истината. Не е важна молитвата, а начинът, по който се обръщаш към всевишния. Думите не са важни. Трябва да отвориш сърцето си. С него трябва да говориш, когато се обръщаш към Бог, а не с устата. Приемам светиите с душата, с цялото си същество, за да получа помощ от тях.
Искам ли да видя най-точната информацията за бъдещето, мога да използвам гласа на човека, когато е на разстояние, а понякога кафе, карти и много рядко боб. Но и без различните атрибути получавам данните.
Има хора, които не могат да дойдат при мен, защото са извън България или не могат да пътуват, а се нуждаят от спешен отговор на въпросите си. Тогава правя контакт по телефона, но контактьорството е по-трудно отколкото, когато човекът е пред мен. Моят телефон никога не е бил импулсен. Когато виждам очите, директно навлизам в аурата на човека.

Из книгата на Станка Ангелова "Съдбата - карма или магия" - цена 6 лв. За поръчки - 0888 262195, 0885 408 779

www.bgbezgranici.com

 

 

От галерията