ВЕСТНИК "УИКЕНД" - Ясновидката Станка Ангелова: Ракът в начален стадий е лечим

Повече от четвърт век Станка Ангелова е сред най-търсените и популярни ясновидки у нас. Славата споходила пророчицата още преди демокрацията, когато увлеченията по окултното бяха отричани и преследвани от закона. Още тогава политици и хора на изкуството търсели гадателката, за да пророкува бъдещето им или да им развали магия. 

 

·        Леенето на куршум премахва страхови неврози

·        Всичко, което преживяваме на този свят, е програмирано

·        Помогнах на певица да си върне гласа и на министър да се сдобие с дете

 

ИВАЙЛА ИВАНОВА

 

Станка е известна със способността си да предрича събитията с точността на швейцарски часовник. С дарбата си, която е наследила от своите прабаба и баба, дава съвети, разваля магии и родови проклятия, изгражда защита от негативни въздействия и разкрива тайните на съдбата. Ясновидката е от малкото екстрасенси у нас, които гонят стреса и премахват заекване и напикаване при децата, леейки куршум или гасене на  въглени във вода. Премахва отрицателната енергия и чрез восъколеене. Има и лечителски способности.

 

- Как открихте паранормалните си способности?

- Аз съм трето поколение ясновидка в нашето семейство. Родът ми произхожда от Румъния. Навремето моите прадеди са живели близо до Трансилвания и двете ми баби Дона и Сабина са били знахарки и баячки. От малказаедно с тях ходехме да берем билки  по планините и горите. Те правеха мехлеми и отвари от тях, с които лекуваха хората. Справяха се с псориазис, екземи, перде на окото, заекване, страхови неврози и безплодие. От тях научих всички умения, които имам. Кръстили са ме Станка, за да остана. Преди мен майка ми загубила две момичета. Тя смяташе, че способностите ми са компенсация за драмите, които са я споходили. А те не са се появили след кома, както твърдят повечето екстрасенси. Дарбата ми е по наследство. Достатъчно ми е само да чуя гласът на човек отсреща, за да видя миналото му и бъдещето му. Работя и от разстояние, но ми е нужна снимка.

- Какви средства използвате, за да достигнете до информацията за бъдещето?

- Кафе, карти, много рядко боб и понякога гласа на човека, когато е на разстояние. Не винаги хората могат да дойдат при мен. Някои са на огромно разстояние, а имат нужда да намерят отговор на въпросите си. Тогава правя контакт чрез телефона.

- С какви проблеми най-често ви търсят хората?

- Хората не идват от хубаво при мен, всеки е с болката си. Търсят ме, когато са в безизходица и не знаят какво да правят. Един иска да разбере дали има магия, друг търси цяр за здраве, трети иска помощ за бизнеса си. Най-леките случаи са на влюбените двойки, които питат за любов. Най-тежките случаи са, когато става въпрос за загуба на близък човек или за нелечими заболявания. През последните години повече от проблемите им са свързани с безпаричието. Понякога премълчавам доста от информацията и не казвам всичко, а само част от нещата. Не желая да огорча човека срещу мен. Нагледала съм се на човешка скръб и мъка.

- По какво човек може да разбере има ли направена магия или само си внушава?

- Когато всичко в живота му върви наопаки, той започва да търси причината за това. Понякога съдбата е жестока и място за магия няма, друг път наистина има вмешателство от маг, което тотално разбива живота на човека. Уроките също не са за подценяване.

- С какви ритуали се развалят магиите?

- Развалям магиите с билки и молитви. Лея восък и куршум, но предимно в случаи, когато става въпрос за уплах при деца. Няма вариант да не се развали направеното от каквато и религия да е забъркана магията, била тя циганска, копанарска или българска.

- А за какво най-често се правят магии?

- За разпад на семейството, за безплодие, за безбрачие, за проблеми в бизнеса. Наскоро имах забавна история с една възрастна жена. Синът й беше на 45 години, а тя все чакаше да й заведе снаха. Потърси ме, за да му помогна. Оказа се, че мъжът има негативна намеса от жена, направена преди доста години. Извърших специален ритуал и я успокоих, че до 2 години синът й ще се задоми. Жената си тръгна много щастлива, но явно е била много нетърпелива и се е надявала, че това веднага ще се случи. А синът й все така си стоял сам. След около година се сетила за моето обещание и започнала да нарежда: „Станке, Станке, нищо не стана”. А 3 месеца по-късно той наистина си намерил приятелка на неговите години, оженили се. Нещата няма как да се случат от днес за утре.

- Вие сте от малкото ясновидки у нас, които практикуват леене на куршум. За какво помага тази техника?

- Тя е доста стара. Използва се при страх, при стрес и при безсъние.  В определени случаи човек започва да отслабва, губи спокойствие и линее. От стрес може да се получи напикаване, заекване. Против такива проблеми помага леенето на куршум. Баба ми Дона ме е учила как да го правя. Най-често нито детето, нито родителите знаят откога и откъде е дошъл проблемът. Заекването продължава въпреки намесата на професионален логопед и психолог. При такива случаи леенето на куршум против страх и уроки е добра алтернатива. При възрастните е ефикасно за премахване на страхова невроза.

- А леенето на восък?

- Това е практика, която се използва от много колеги. Но там се навлиза в други чакри на човешкия организъм. Восъкът обира негативната енергия. От фигурите, които се появяват, може да се разбере в какво се състои проблемът. Понякога лея и въглен. В купа с вода се поставят въглени от жарава. Трябва да се угасят 9 въглена. Всеки въглен, при всяко пускане реагира по някакъв начин. Но човек трябва да разбира от тези неща. Така ясновидецът може да разбере от какво е засегнат даден човек, има ли начин да се оправи или няма.

- Прилага ли се този метод в днешно време?

- Да, аз го използвам. Страшно е ефикасен!

- Как идва при нас отрицателната енергия?

- По много начини. Може да дойде от снимка на даден човек, може с негова вещ или с данните му (име, дата нараждане). Това са телепатични явления, чрез които се предава отрицателна енергия. Трябва да се знае, че по същия начин може да се работи и в положителна светлина. Недоумявам защо хората винаги искат друг или нещо свръхестествено да е виновно за нещастията и неудачите им и си внушават, че имат магия. Истината е, че лошите мисли могат да разболяват, а позитивното мислене – да лекува и да отваря врати. Често идват при мен хора и казват: „Имам магия!” Обикновено не е така. Просто си внушават...

- Тежките и нелечими болести като рак например изкупуване на някаква карма от минал живот ли са?

- Не, категорично не е вярно, че хората се разболяват от рак заради стар грях. Няма такова нещо. При безплодието понякога Господ изпраща изпитание. Едва, когато даден човек осинови дете, тогава му дава негова рожба. Няма нищо свръхестествено! Когато безплодието е на нервна почва, след като осинови дете, жената спира да се вглъбява в този проблем, успокоява се и забременява. Ракът в начален стадий е лечим, но ако е в напреднал, никакви билки нямат ефект. Котешкият нокът е много полезна билка за хората с имунни заболявания и болните от рак.

- Как може да се преустанови родовото проклятие?

- Към родовото проклятие се подхожда с особено внимание, защото е опасно за самия пострадал. Знаете, че това са клетви до девето коляно на рода. Много трудно се чисти, но трябва търпение. Идват при хора, които казват, че на никого нищо лошо не са направили, а животът им е пълен провал и само неприятности им се случват. Тогава търся причината назад в миналото им.

- Мнозина са предубедени към ясновидството, докато не им се наложи да ги търсят за помощ. Има ли известни хора сред клиентите ви?

- Има, но ако разкрия имената им, няма да е честно. Когато пътувам из страната, се срещам с най-различни хора, между тях има и известни. Политици, депутати, министри, актьори, певци – всякакви има. Преди 2 години помогнах на една от най-известните български певици. Беше си изгубила напълно гласа. Мислеше, че е от стрес, а се оказа тежка магия. Не можеше да пее, нямаше как да хване тон. За 3 месеца се справих напълно с проблема й, изкорених магията и й дадох билки. Публиката даже не разбра, че е имала толкова сериозно изпитание. За благодарност ми подари един страхотен гоблен. Жената на един министър пък не можеже да зачене, години наред имаха проблем. Помогнах им и след 8 месеца тя забременя.

Но аз не ги деля на обикновени и необикновени. Ето, сега една най-обикновена жена ми донесе благодарствено писмо. В семейството й никой не гледал сериозно на магиите, докато не я поразило сериозно физическо страдание. Жената хукнала по лекари, всички вдигали рамене озадачени. А страданието й продължавало. Видях съвсем точно годината, когато е направена магията и от кого. Първоначално не ми повярва, бях забравила за срещата с нея, но 2 години по-късно жената отново се върна при мен. Довери ми се и след като направихме ритуал, състоянието й се подобри. Започна хубава работа, живота й тръгна. Такива неща ме правя щастлива.

- Защо, когато са болни, българите се насочват към самолечение или към екстрасенси и бягат от традиционната медицина?

- Когато един човек се разболее, първото, което трябва да направи, е да потърси лекарска помощ. Ако докторите не се справят, тогава могат да се насочат към нетрадиционното лечение.

- Винаги ли съдбата ни има връзка с преражданията?

- Да. Нещастията понякога са програмирани да се случат. Те са като урок от миналото. Според закона за кармата душата трябва да си плати за всичко, направено в миналото. Всичко, което преживяваме на този свят, не е случайно, програмирано е. Затова обикновено тези, които някога сме обичали, срещаме отново. За да съм наясно какво ще се случи с две души, понякога е необходимо да знам какво са преживели преди няколко столетия. Винаги съдбата ни има връзка с преражданията

 

Със Станка Ангелова може да се свържете на тел: 0885 408 779 и 0889 887 367

 

 

От галерията