ГОДИШЕН ХОРОСКОП за 2020 от СТАНКА АНГЕЛОВА

ОВЕН 21.03. – 19.04.
В сантименталната сфера тази година може да срещнете препятствия. Въпреки това силната и стабилна връзка между вас и вашия партньор ви помага да преодолеете бариерите и предизвикателства. Професионалните отношения с вашия партньор ще процъфтяват. Хората, които очакват брак по любов, може да се наложи да положат много усилия, за да изпълнят желанията си. Брачният живот ще бъде щастлив и спокоен. Вашето дете ви носи щастлие и много спокойствие. Ще има предизвикателства в семейния ви живот. Можете да промените местожителството си и да заминете далеч от близките си. Благоприятно събитие може да се случи във вашето семейство. Учащите ще получат добри резултати от своите усилия. Освен това можете да се възползвате от чужди източници и да имате внезапни печалби. Вашите близки и колеги ще ви дарят със стабилна поддръжка през този период. 2020 година ще ви помогне да достигнете нови висоти в кариерата.
Годината е важна и носи ползи за здравето, особено през второто шестмесечие. Вашето здраве може да е колебливо в началото на годината. Ако правилно и навреме се грижите за здравето си, това може да ви излекува от всякакъв вид болести. Здравето на баща ви може да се влоши тази година.
Стртирате годината с голям ентусиазъм. Принудени от обстоятелствата, ще се научите да бъдете по-мислещи и по-малко импулсивни във всички сфери в живота. Транзитът на Сатурн и Юпитер в Козирог, ще ви принудят да се сблъскате с определени забавяния и блокижи или да следвате много стриктен курс на действие, който ще ви позволи да постигате желаното.
2020 г. ще ви накара да се освободите от оковите на миналото. Ще имате просперитет и развитие, но използвайте своята вродена сила и майсторство, така че годината да ви донесе огромни и ползотворни промени.
ЛЮБОВ.
Семейни.
Сатурн и Юпитер през цялата година ще ви играят номера. Вашата двойка ще изпита моменти на страст, на взаимност, на чувственост, на споделяне, но също така и моменти на съмнения, несигурност и гняв. Необходими са ви големи усилия, за да запазите и поддържате стабилност в брачния ви живот. Във всеки случай типичната ви страст няма да ви позволи да останете в колеблива или монотонна ситуация. Преди да решите да тръгнете към нови хоризонти, премислете поне два пъти.
Положително въздействието на двете планети ще ви помогне за по-добра комуникация. Промените, понякога бурни, ще ви позволят да продължите на по-стабилни основи. И обратно, Юпитер и Сатурн могат да ви доведат и до неотменими решения до степен, когато няма да има връщане за вашата двойка и може да доведе до пълно неразбирателство или раздяла.
Претеглете дабре плюсовете и минусите - знайте, че можете да разрешите с такт и дипломация тези малки конфликти между вас, които ви противопоставят, при условие че не добавяте гориво към огъня.
Необвързани. С мотивация и ентусиазъм стартирате година. Решени сте да се възползвате от очарованието и харизмата си, решавате да увеличите вашия кръг от връзки, като се освободите от страданията на миналото.
От началото на януари се възползвате от всички шансове с мотивация, която е много различна от изминалата година.
Трябва да знаете, че вашите критерий за подбор ще бъдат истински пробег за кандидатите, които се борят за вас. Въпреки добрите решения, Овените ще искате да се насладите на живота в най-голяма степен. Това ще доведе до успехи, които ще са много за вас. За някои представители на зодията, една нова любов може да вдигне самочувствието ви и да доведе до стабилна и сериозна връзка.
РАБОТА. Юпитер и Сатурн през тази година ще ви тласнат към едно издигане, до промени, към подобрения, а също и до подкрепа. Между другото натовареността в работата ще бъде значителна и успехът ще е пропорционален на вашите усилия. Не бива обаче да пришпорвате нещата. Промените ще идват малко по малко. Овладейте своята напоритост и импулсивност. Подкрепени от Марс, планетата ще ви тласне към предизвикателства, но и към нетърпеливост. Това отношение може да ви навреди и да доведе до провал на някои много обещаващи проекти.
По-добре слушайте деликатната Венера, която ви позволява да видите професионално бъдеще в съответствие с вашите желания. За целта ще трябва да се научите на търпение, първо да посеете и да знаете как да се възползвате от полученото.
2020 г. ще ви накара да следвате много стриктна линия на поведение, да спазвате етичните кодекси на живота, да сте много внимателни с думите и действията си. Най-малкото отклонение ще бъде наказано. Предупреденият човек може да постиге двойно.
ПАРИ. Годината изисква да бъдете внимателни и да управлявате внимателно финансите си. Сатурн през първите месеци на годината ще се грижи за вашите пари, но ще изисква да възпрете фантазиите си, като ви наложи много строг бюджет. За щастие транзитът на Уран може да донесе неочаквани печалби.
Както и да е, 2020 г. ще ви накара да бъдете много отговорни и да не се заблуждавате от мечти за богатство, донесени от съмнителен бизнес, което може да ви се представи. Възползвайте се от своята практичност, за да не се включвате в рискови проекти.
СЕМЕЙСТВО. Ще успеете да се справите с определени членове от вашето семейство. Проблемът е, че вие искате да бъдете лидер, да командвате, да ви слушат и да се възхищават от вас.
Направете крачка назад и контролирайте страстта си – най-добре е да следвате златната среда. Научете се на търпение и помнете, че истината не винаги трябва да се казва.
ПРИЯТЕЛСТВО. В тази сфера всичко ще е наред. На първо място е важна комуникацията и не се опитвайте да налагате идеите си, дори и да са мъдри. Заложете на дългогодишните си приятели и се научете да отсявате многобройните си виртуални познати, които изяждат вашето време и енергия. Дайте предимство на истинските ценности в живота и се възползвайте от свободното време, за да изживеете прости, но стойностни мигове.
ФОРМА. Вашата планета Марс ще ви даде необходимата енергия и нужния борбен дух. Можете да разчитате на нея, за да ви помогне да изпълните определени проекти. Физическото ви състояние ще бъде отлично, но в замяна психологическата ви устойчивост ще бъде подложена на стрес, нервност и напрежение. Затова контролирайте действията и думите си. Започнете да се грижите за себе си, правете физически упражнения, за да премахнете лошите токсини, които трупате ден след ден.
ПРОГНОЗИ.
Първо тримесечие.
Акцентът ще е върху работата в началото на годината. Енергията ви е в дефицит, пазете се от този, който ви противоречи и поставя пръти в колелата. Научете се да контролирате своята агресивност и нервност, защото това ви вреди, а може да ви е от полза тази енергия. Вместо това бъдете по-дипломатични, като помните, че не цялата истина е добре да се казва. Относно съблазняването, Венера ще ви зареди със своите предимства. Не смесвайте любовта и работата, защото това ще се обърне против вас.
Второ тримесечие. Не се отказвайте от професионалната мотивация, дори вашите проекти да не успеят в посоката, която желаете. Търпението е водещото през това тримесечие. С идването на пролетта сърцето ви ще тръпне. Вашата притегателност ще действа безотказно. Ако сте необвързани, възползвайте се от порталите, които ще се отворят пред вас, без да намалявате бдителността си относно вашия бизнес и работата. Стъпете здраво на земята. За разлика от вас семейните не бива да дестабилизират живота си заради красивите очи на някоя изкусителна русалка или красив Аполон. Вместо това на пръв план сложете идеята за придобиване на недвижим имот, ако имате подобно желание.
Трето тримесечие. С идването на ваканцията и топлото време, някои ще решат да си починат. През юли и август ще трябва да оползотворите в правилната посока своя ентусиазъм и желания. В семейството някои малки недоразумения могат да ви подразнят. В работа няма да е лесно да избегнете от проблеми, недоразумения и липса на персонал. Освободете се от този стрес, който е във вас. Насладете се на почивните дни с приятели и ваканциите, ако можете. Септември ще бъде много оживен месец във всички насоки на живота ви.
Четвърто тримесечие. Време е да анализирате финансите си. Лятото сте направили доста харчове. Сивотата на тази дейност в последните три месеца на годината ще влоши настроението ви. Отношенията с партньора ще са в двете посоки – ту страстни, ту ще прихвърчат искри. Ще поставите отново акцент върху работата. Вашите проекти започнат да дават резултат. Отпуснете напрежението през декември. Празниците носят приятни събирания с приятели и семейството.
 

ТЕЛЕЦ 21.04. – 20.05.
2020 ще бъде колеблива относно вашето здраве. Трябва да внесете хармония в личния и професионалния си живот, за да избегнете всяка форма на физически дискомфорт. Може да страдате от мускулни и нервни проблеми. Вашият любовен живот ще бъде добър, а връзката ви с партньора ще се стабилизира. Ако сте женен, хармонията между вас и съпруга ви може да страда. Годината ще е на приливи и отливи относно отношенията с вашите деца.
Първото шестмесечие няма да е много благоприятен за семейния ви живот. През този период здравето на вашите родители може да се влоши. Звездите ще ви благоприятстват след месец септември.
Учащите ще постигнат благоприятни резултати през 2020 година. Те могат да бъдат приети в избрания от тях университет, ако желаят да получат висше образование. Може да се сблъскате с препятствия, докато трупате богатството си - следователно, бъдете много внимателни в това отношение, в противен случай рискувате да изпаднете във финансови затруднения. Годината е добра да бъдете повишен в работата си. В последната част на годината ситуациите ще бъде изцяло във ваша полза.
В началото на тази година Уран остава във вашия знак и ще формира положителен аспект със Сатурн и Юпитер в Козирог, което е предпоставка да преживеете много добре преминаването на тези съюзни планети. Придържайки се към навиците си, все пак ще трябва да внесете определени промени, необходими за вашето личностно развитие.
Предизвикайте себе си, вземете необходимите решения за напредъка си, за да постигнете успеха, за който копнеете от известно време.
ЛЮБОВ.
Семейни.
Вашият брачен съюз е изградена върху здрави и солидни основи. В началото на годината обаче ще изразите желание да се отдадете на нови начинания и интереси, да имате повече независимост. Вашата професия ще заеме цялото ви внимание, оставяйки любовта на заден план. Това не означава, че семейството ви се разпада, защото обичате партньора си и той ви отвръща със същото. Въпреки това, рутината и отговорностите могат да накарат пламъка и бурната страст да избледнеят. Уверете партньора си във вашите чувства, за да може той да ви даде съвета, помощ и подкрепа, от която се нуждаете толкова много. Запазете уикенда само за вас – за моментите на страст, любов и взаимност между вас и с вашите общи приятели.
Необвързани. В началото на годината няма да имате желание да започнете нова сантиментална връзка. Раните от миналото все още ще са много болезнени и ще предпочетете да се носите на крилете на вашата фантазия. Можете мнго добре да покажете, че никога не дължите никому нищо. Венера във Водолей обаче може да ви върне към връзка от миналото, която може да ви накара да страдате. Отървете се от нея. Юпитер, Сатурн и Плутон постоянно ще ви тласкат към среща, която може да ви донесе солидност и стабилността, които търсите.
РАБОТА. От началото на годината ще сте принудени да излезете от зоната си на комфорт, да приемете или да предизвикате промени, които да помогнат да постигнете заслужен успех. Стъпили сте твърдо на земята и искате да надграждате върху стабилно нагоре. Както обикновено организацията и големият работен капацитет няма да ви провалят. Ще е жалко обаче да разчитате само на стари лаври и на наученото. Силната звездна комбинация иска да ви тласне към нов отговорен пост, за да използвате най-накрая вашите способности и да можете успешно да постигнете напредък през 2020 година. За това ще трябва да приемете някои промени и видоизменения, които ще изменят работното ви време, вашата роля в работата и на вашите навици. Ново обучение е напълно реално и трябва да го приемете, дори ако това изисква определени неудобства.
ПАРИ. Печеленето на пари чрез работата е приоритет за вас тази година и това ще донесе благополучие на вас и семейството ви. Можете да разчитате на Юпитер, при условие че знаете как да контролирате бюджета си. Вашата амбиция и желание ще ви помогнат да увеличит десетократно вложенията си. Ще трябва да преговаряте, да знаете как да подчертаете способностите си и да не се отказвате пред трудностите. Ако ви дължат пари, знайте как да си ги поискате и не се колебайте да използвате и съдебен път, ако е необходимо. През цялата тази 2020 г. ще трябва да следите много внимателно банковите си сметки и постъпления в тях. Това не трябва да ви пречи да се поглезите и да зарадвате и любимите си хора, в рамките на разумното.
СЕМЕЙСТВО. Семейният живот ще бъде много важен за вас през тази година. Деца, юноши, родители, възрастни хора ще са приоритет за вас и ще обсебят вниманието ви.Това няма да попречи на някои недоразумения, напрежение и неразбирателство, но за щастие радостта, смехът, щастието и поканите ще надделят. Ще бъдете движеща сила за целия ви малък свят и възнамерявате тази година да внесете промяна, обновление и нови правила във вашите отношения.
ПРИЯТЕЛСТВО. Имате сигурни и верни приятели и нямате намерение да ги пренебрегнете. И в тази сфера ще задуха вятърът на промяната. Годината ще стартирате с повод за празнуване.. Ще мотивирате околните да спортуват и да се движат с вас, за да бъдете всички в добра форма. Заедно ще довършите ремонт или ще реновиране дома. Вечер и особено през почивните дни можете да се отдадете на заслужена почивка – да похапнете, да пийнете и да идете на излети на открито.
ФОРМА. Ще усетите стреса и умората в началото на годината. Вярно е, че през последните месеци много се претоварихте. Бързо се заемете с вашето здраве, започнете по-здравословна диета и по-пълноценни нощи. Повече почивка и разпускане са необходими да си върнете хармонията и доброто състояние. Замислете се, защото здравето е вашата най-голяма ценност.
ПРОГНОЗА.
Порво тримесечие.
Ще започнете годината на върха на радостта. Влиянието на Марс обаче пречи на продуктивността и ще се почувствате притиснати от стреса. Отговорности, деца, работа, финанси, семейство, всичко се събира и ви се искате да избягате. Въпреки това работата ви върви по вода. Наложете се, подчертайте вашите умения, поискайте повишение, нова пост, повече отговорности ... Всичко е възможно, дори и да не е веднага. В любовта избягвайте напрежението с партньора. Твърде сте стресирани. Малко релакс ще ви се отрази добре.
Второ тримесечие. Напред, ако имате идеи и проекти, които да прложете на професионално ниво. Сега е времето, когато можете да ги приложите и представите. Потърсете подкрепата на вашите колеги и партньори, които работят заедно с вас. Бъдете внимателни, защото могат да ви попречат. Сега е времето и в семейството да въведете нови правила. Децата, ако имате такива, ще изискват вниманието ви, като дори може да ви създадат проблеми. От вас зависи да поставите правила, които да прилагате.Не бива да пренебрегвате финансите – сега е моментът да започнете преговори за заплатата или нови проекти.
Трето тримесечие. Въпреки отпускарският сезон, вие преливате от идеи и креативност в професионални план. Септември ще бъде натоварен месец на всякакви задачи и отговорности. Не стойте в сянка. Независимо дали сте семейни или свободни подготвите с охота ваканцията си. Подкрепата на Слънцето и Меркурий ви подсигурява приятен период за отмора и почивка.Възползвайте се от лятото, за да презаредите батериите и пълноценно да използвате малкото свободно време, за да обзаведете дома, за да зарадвате близките си. Въпреки почивката винаги следете внимателно вашите приходи и финанси.
Четворто тримесечие. Със септември работата започва в пълен състав. Доста необичайна ще бъде атмосферата през октомври и ноември. Независимо от това, вашите професионални резултати ще бъдат отлични и това ви прави доволни. Най-накрая за вас се отворят нови възможности. Знаете как да ги задържите, дори това да изисква от вас определени жертви и повече отговорности. Жертвайте нещо, за да спечелите друго по-важно.

 БЛИЗНАЦИ 21.05. – 21.06.
Започвате годината с благоприятното присъствие на Юпитер и Сатурн. След 2019 г., която бе пълна с обрати и изненади, ще решите да направите 2020 своя! Ще бъдат ли удовлетворени вашите желания? Очевидно промените се развиват във вашата професионална сфера. Любовта ви ще заеме специално място през тази година. Строгост и дисциплина трябва да спазвате във финансовата сфера. Предстоящите месеци ще ви донесат много оптимизъм и оживеност.
Погрижете се за здравето си и не игнорирайте малките здравословни проблеми. Вашето здраве ще остане добро в началото на годината, но не пренебрегвайте съветите на лекарите, ако имате здравословен проблем. Сантименталният живот ще бъде добър и връзката между вас и партньорът ще е по-силна. За вас настъпва време за духовност. Семейните трябва да се грижат за съпрузите си. В допълнение, те могат да получат придобивки от родители и роднинини. Ако сте семейни, може да згубите желаното спокойствие, заради борбите във фамилията имоти и пари. Годината е добра за децата, които могат да бъдат възнаградени за своите усилия. За студентите и за обуачаващите се във всякакъв вид курсове за професионална квалификация, могат да постигнат желаните резултати. Трябва да се въздържате от започване на нов бизнес през 2020 година.
ЛЮБОВ.
Семейни.
Хармонична ще е вашата връзка през годината, въпреки няколкото незначителни противоречиянията, които бързо ще успеете да превъзмогнете. Планетата на щастието Юпитер ви покровителства и ще позволи семейните ви отношения да се развиват спокойно и благоприятно. Нека добавим и Венера, която е на ваша страна и ви насочва към общи проекти от началото на април.
Вие обаче ще се съгласите на новите правила на живота, като ще съумеете да балансирате времето за работа, организация и управление с дълживото уважение към всички. С тези нови разпоредби най-накрая можете да получите желаното разбирателство, да надграждате отношенията един към друг. Ще се радвате на любов и разбирателство в дома, при условие че спазвате поетите ангажименти към вашата половинка. Жалко би било да има проблеми и да има раздори, което би било жалко. Децата, ако ги имате, също ще трябва да дадат своя принос за безпроблемната и позитивна атмосфера във вашия дом.
Необвързани. В началото на 2020 г. много въпроси донякъде ще донесат смут в живота ви. Ще бъдете разкъсани между желанието да се обвържете трайно с любим човек и да се насладите на свободата си. Дали ще предпочетете стабилната и сериозна връзка зависи от вас - изборът ще бъде труден.
От средата на април изкусителната Венера ще ви подтикне да разширите кръга на вашите отношения и да не бъдете самотни в любовта. В такъв контекст е възможна среща и от вас зависи да изберете между приятелство, мимолетна страст или любовна стабилност.
Няма да пропуснете тази година на чар, харизма и дръзновение ... Използвайте ги, без да злоупотребявате с вашите умения да прелъстявате. Сатурн ви прави бдителни да не попадате в капана на във връзка с женен човек или отново да се върнете към минала връзка, която ви е карала толкова много да страдате.
РАБОТА. От началото на годината чувствате необходимостта да раздвижите вашите проекти: нови начинания, желание да доразвиете дейността си, смяна на работата, служебното положение - с една дума ще трябва да излезете от зоната си на комфорт, за да превземете нови хоризонти. Първите месеци на годината обаче няма да ви позволят да се развивате спокойно. Нещата изглеждат замразени и бетонирани. Въпреки това, от края на първото тримесечие упоритостта и професионализмът ви ще ви помогнат да се изявите. След това ще получите признание за вашите проекти и това може да рефлектира върху заплатата ви. И обратно, ако вашестоящите не ви чуят и решат да ви пречат и да запазят статуквото, вие ще направите всичко, за да смените работното място и партньорство.
ПАРИ. Финансите са вашата печеливша карта тази година. Силното присъствие на планетата на благоденствието – Юпитер ще изисква от вас през 2020 година да сте стриктни в управлението на вашите финанси. Добрата позиция на Венера ще ви позволи да направите нови инвестиции и да увеличите приходите в банковата си сметки, но също така ще ви насърчи и да харчите. Нищо не бива да оставяте на случайността. Ще трябва да наложите лимити и да установите точна схема за изразходване на фиксираните плащания, преди да започнете преговори, да планират приходите и разходите. Ако трябва да се захванете с големи проекти със значимо финансиране, отделете време да прочетете между редовете, преди да се ангажирате. Не вярвайте на хубавите обещания. Строгостта и управлението са ключовите думи за тази 2020 година.
СЕМЕЙСТВО. Разбирателството с любимите хора ви изправя пред препятствия. Звездите ви кара да изпитвате известно удоволствие, като предизвикате напрежение и показвате различия в мненията. Препоръчваме ви да не наливате масло в огъня, за да не разбуните прекалено пламъка на недоволството. По-скоро стойте далеч от всички източници на конфликти. Децата, ако ги имате, също ще ви донесат трудности - лош успех, тинейджър влиза в криза на възрастта, не участва в домашните задължения ... Тук също е нужно да проявите дипломатичност. Приемете с усмивка и капризите, и радостите на семейния живот.
ПРИЯТЕЛСТВО. Приятелството е на преден план през 2020 г. Марс ви кара да се насладите на живота в най-голяма степен с приятелите си. Стимулирани от силна нужда от всякакви дейности, няма да се лишавате от нищо. Екстремни спортове, различни занимания, покани, излети -всичко това ви откъсва от малките крамоли от ежедневието.
Използвайте това щастие, без да прнебрегвате своите отговорности.
ФОРМА. Започнете годината с добро настроение, позитивизъм и изпълнени с физическа енергия. Решили сте да се грижите за себе си чрез нов здравословен режим - следете диетата, теглото си, избягвайте излишеци от всякакъв вид. Важно е да спортувате и да отделяте време за почивка.
Разбирате, че здравето е най-ценното ви предимство и че без него нищо не можете да постигнете. Вашите приоритети през годината са: здраве, семейство, работа и пари в реда. Някои неща не могат да се купят и здравето е среед тях.
ПРОГНОЗИ.
Първо тримесечие.
Планетата Марс да наруши отношенията с партньора ви в началото на годината. Разликите между вас се отнасят до финансите, разпределение на задълженията и отношението към семейството.. Заложете на комуникацията, разбирането и търпението. Дипломатията трябва да бъде водещата дума във вашите лични взаимоотношения. В деловата сфера и работата изразявате идеите и плановете си, искате те да бъдат взети под влияние. И в деловата среда са необходими дипломация и търпение. Нищо няма да свърши със сила или упорство.
Второ тримесечие. С партньора се обединявате около общо мнение. Нежната Венера ви показва, че домът е убежище на хармония, където животът е удоволствие. Въпреки че работата отнема голяма част от вашето време, все пак не пропускате прекрасните мигове с вашия партньор, семейството и приятелите. Вниманието ви е приковано постоянно върху финансите.. Не позволявате на друг да прави сметките вместо вас. Внимавате много за всяка изречена дума в дома към любимите хора, защото някои ще се стремят да ви навредят, да ви накарат да загубите доверието си. Научете се да стоите далеч от тези източници на конфликти.
Трето тримесечие. Ще се насладите на приятните топли месеци. Отпуската на някои от вашите партньори ви позволява да изпуснете парата след дългия натиск или напрежение, без това да навреди на работата и вашето развивате.Планетата на любовта ви дарява с мир и спокойствие. Иначе периодът е динамичен, натоварен и затова приемате като дар празничните вечери в компанията на вашите приятели и близки от семейството ви. Намирате време за спорт, за релакс – така се освобождавате от напрежение и се пречиствате от токсини.
Четвърто тримесечие. Мотивирани сте повече от всякога да се наложите и да докажете на на ръководството си, че заслужава да получите награда за работата си. Бъдете сигурни, че вашият професионализъм ще бъде признат, вашите очаквания ще бъдат чути. Ще ви бъде направено предложение и от вас зависи да го проучите и да преговаряте. Вашите проекти най-накрая се оформят. Не бързайте с нищо, за да не се затворят вратите пред вас. Радвате се на любов и нови приятелства. Годината приключва добре и можете да се гордеете, че годината ви изведе до нови предизвикателства и на преден план в живота ви изплуваха най-важните за вас неща.
  

РАК 21.06. – 22.07.
Юпитер, Плутон и Сатурн ще присъстват през цялата 2020 г. в живота ви. Това обявява позитивното развитие във всички области на живота. Няма да оставите нищо на случайността, нито на времето да свърши вашата работа. Сега ще успеете да се изявите и да се наложите. Имате възможностите и желанието, за да постигнете успехи в професионален и сантиментален план, което ви носи проспериет в бъдеще - на вас и хората, които обичате. 
Започвате годината прекрасно, като просперирате идеално в кариерата. Тези, които търсят работа, сега започват да изпълват едно по едно желанията си. Ще започнете добър бизнес, който ще ви донесе прекрасни приходи и ще покрие основните ви разходи. Ако стартирате нова работа, ще изберете добра компания, където ще имате отлични възможности за развитие. Имате умения за успешно завършване на преговорите и получаване на желаната позиция. През годината ще се радвате на плодотворна работа и търпение. Транзитът на Юпитер ви помага да подобрите професионалния си растеж.
Нов бизнес и партньорството ви носят благоденствие. Пътуването ви носи ползотворни резултати. Пътуването в чужбина изглежда е полезно за вашата кариера. Има вероятност да получите трансфер до ново място.
ЛЮБОВ.
Семейни. 
От първия ден на годината се реализират новите условия. Постигате разбирателство с партньора. Уважавате желанията си, имате очаквания, за да постигнете обща цел – хармония в брака и уважение. Въпреки някои напрегнати моменти между планетите, действате така, че да преминавате незасегнати. Не позволявайте да бъдете обезпокоявани или затрупани от неприятностите, не допускайте навлизане на трета страна във вашите сърдечни взаимоотношения. 
Оставяте ревността си настрана, разчитайки на доверието. Любовта и чувствата ви са споделени. Ще се радвате на повече свобода, за да се наслаждавате на срещи с приятели, да спортувате и да се отдадете на хобито си. През цялата година ще можете да споделяте и задачите, и семейните задължения. Обмислете как заедно да реализирате съвместни проекти, да прекарвате свободното си време през уикендите.
Необвързани. Започнете годината с твърдото убеждение, че няма да се обвързвате, че не ви е време да се влюбвате. Мислите за нови срещи, за съблазняване, но без желание за създаване на стабилна двойката, вие се отдавате изцяло на задълженията. Раните от минала връзка са все още живи. Оставате под контрола на чувствата и емоциите си, предотвратявайки попадането в капана на любовта. Въпреки това Юпитер и Сатурн ви тласкат към стабилна връзка, независимо от вашата съпротива.
РАБОТА. От началото на годината жънете успехи в работата, можете да решите проблемите и да се наложите с професионалните си умения. Останалите разчитат на вас, като ви дават шанса да се справите с всякакви задачи, дори и извън вашата пряка работа. Справяте се, жънете успехи, без да искате нищо в замяна.
През 2020 г. ще бъдете много по-активни. Желаете да се утвърдите, да внесете промяна в заеманата от вас длъжност и в трудовия си договор. Ще искате по-съществено възнаграждение, заплащане на извънредния труд. Няма да е лесно, но го правите, за да постигнете по-добро професионално бъдеще.
Във всеки случай, ако не получите това, което искате, ще потърсите нова работа. Ще се представите като квалифициран професионалист, е можете да преговаряте и да получите по-висока оферта.
ПАРИ. Финансите излизат на преден план през 2020 г. Следите постъпленията в банковата сметка и доходите си. Успявате да поддържате правилен финансов баланс, иска ви се началството да увеличи заплатата ви, да преодолеете проблемите със заеми и банки. Не мислите да се откажете, въпреки че Плутон и Юпитер носят затруднения в живота ви. Опитайте по-добре да контролирате разходите си, които са повече от тези в миналата година. За да балансирате постъпленията си и да спестите пари, наложете стриктно управление на вашите финанси. Помолете партньора си да направи същото. Важното е в това потребителско общество да устоиш на импулсивното купуване. Това обаче не е единственият начин да решите фифансовото си състояние. Имате пълен шанс да накарата ръководството да ви увеличи заплатата.
СЕМЕЙСТВО. Изглежда, че щастието е пълно и всичко върви добре в дома ви. Вашето семейство ви носи пълнота, радвате се на взаимност и топлота. Предстои ви разбирателство, любов и добро натроение. Тази година ви предстои да посрещнете заедно прекрасни събития - сватби, рождени дни, прзнични вечери ...
ПРИЯТЕЛСТВО. С приятелите организирате вечерни събирания през уикендите, споделяте заедно спортни и забавни занимания. Пуснете таблета, телефона си, социалните мрежи и виртуалните приятели, които изпомпват вашето време и енергия. Предстои ви да направите много неща.
ФОРМА. Стресът и умората ви изпиват силите в началото на годината. Нужно е да се погрижите за себе си. Марс ви изпитва, като ви прави нестабилни, гневни и малко по-агресивни. За щастие Уран ви вдъхва сила, оптимизъм и ви помага да постигнете по-добра физическа форма.
Сложете маратонките и се заемете със спорт. Контролирайте диетата си, не прекалявайте с напрежението - заспивайте в редовни часове и се отпускайте няколко часа преди лягане. Вашето постоянство и оптимизмът ви ми помагат да надскочите всякакви пречки.
ПРОГНОЗИ.
Първо тримесечие.
 От началото на годината напредвате. Независимо дали в бизнеса, на работа, в семейството и във финансовата сфера, успявате да се наложите. Спазвате нови правила на живот с вашия партньор, което помага да спестявате повече. Сега е моментът да намерите правилни решения. В службата има лек застой и още не се е вдигнала заплатата, а натоварването расте. Разчитайте предимно на себе си и се борете със стреса.
Второ тримесечие. Радвате се на позитивен период, природата разцъфтява пред очите ви, но вие не сте сигурни, че това обновление ще настъпи и в живота ви. Имате отговор от ръководството относно увеличението на заплатата или изплащането на извънредния ви труд. Не сте удовлетворени, но не реагирайте. Важно е да запазите спокойствие и да възпрете своята импулсивност. С такт ще постигнете помирение. И в личния живот заложета на спокойствието – всичко в семейството ви изглежда върви добре, радвате се на топлина и разбирателство с любимите хора.
Трето тримесечие. Периодът е обещаващ – в службата ви окуражават, искате да повярвате, че всичко тръгва в исканата посока. По отношение на финансите, положените усилия започват да дават плод. Приходите са налице. Използвате времето за почивка, защото усещате умора.
С личния живот сте на едно мнение с партньора и всичко между вас върви добре. Опитвате се да направите и децата щастливи, но внимавайте какво подписвате и колко харчите. Ако има някакви пречки пред вас, решете ги с преговори и с такт..
Четвърто тримесечие. Със студените месеци, работата ви се увеличава. Направеното през годината, започне да дава плодове. С постоянство и труд те успели да наложите себе си, да докажете професионаизма си, да се гордете с вашите умения и да се гордеете с напредъка си. Желаете да започнете нови проекти и собствен бизнес. Всичко е възможно през следващата година. За да завършите 2020 г. със стил, позволете да бъдете очаровани от партньора си и да се насладите на присъствието на приятелите и семейството си. При необвързаните, които не са окрили сродната си душа, подкрепата на Венера и Меркурий ще помогне да не завършат годината сами.

ЛЪВ 23.07. – 23.08.
През 2020 ще се насладите на добро здраве. Дали ще играете финес, ще практикувате йога или медитация, важно е да избегнете затлъстяването и да поддържате добра форма. В сантименталната сфера очаквайте някои отрицателни промени, които могат да доведат до развод или до раздяла. Ако сте семейни, можете да живеете в стресова среда. Най-добре е да избягвате конфузните ситуации и в брачния ви живот, които ще водят до неразбиране и конфликти.. Последните месеци на 2020 г. ще са по-ползотворни за необвързаните. Детето ви постига успехи и всички усилия, които е положило, ще му помогнат да достигне целите си. Втората фаза на тази година обещава да е много позитивна и плодотворна. Може да очаквате нов член в семейството. Ако искате да направите семейния си живот хармоничен, правете компромиси постоянно. Година е добра за учащите, тъй като имат шансове да искарат добри оценки и да се класират, където желаят. Относно финансите – те могат да се колебаят доста, затова трябва да работите по-усилено, за да печелите или да увеличите богатството си. Годината се очертава благотворна в професионален план и за кариерата ви.
Стартирате 2020 г. с оптимизъм и ентусиазъм благодарение на благотворното влияние на Юпитер и Сатурн. Работата ще заеме много голямо място през тази година и няма да очаквате обрати в тази сфера. За целта разширете кръга на социалните си взаимоотношения, потърсете нови професионални партньорства, за да намерите солидна подкрепа. Бъдете смели, задържате позицията си и се възползвате от благоприятния аспект на звездите. В сантименталната сфера не живеете за настоящия момент, защото ще сте твърде заети с мисъл за по-сигурно бъдеще. Повече от всякога не желаете рутината в брака и сивото ежедневие в семейния живот. Изправени пред своите задължения, вие давате точен отговор. Тази година ще трябва да насочите правилно енергията си и да не с изчелвявате, когато трябва да вземете категоричен отговор – да или не..
ЛЮБОВ.
Семейни.
От началото на годината се радвате с партньора на хармония, стабилност, увереност и любов ... Сатурн и Юпитер ви подкрепят в споделянето на домашните, финансовите, административните задачи и в отглеждането и образоването на децата. Не ви харесва рутината и ежедневието, затова правите всичко да разпалите желанията, любовните игри, чувствеността, сексуалността и споделените удоволствия. Имате план как да го постигнете. Не желаете да тежат на вашите взаимоотношения задълженията или трудностите от ежедневието ви. Очарованието ви е на висота, но не бива да съблазнявате партньори, различни от собствения. Не забравяйте, че планетите изискват от вас да сте стабилни в любовта. Всяко отклонение ще бъде санкционирано и хаармонията във връзката ще рухне. Това е основно предупреждение към вас!
Необвързани. Желанието ви през 2020 г. е да срещнете идеалния партньор. В първите месеци, независимо от добрия аспект на Венера, предпочитате да сърфирате в социалните мрежи и в сайтове за запознанства, да общувате и да намерите виртуален партньор. Ще се радвате на игра на съблазняване, рискувате да попаднете на неподходящ човек. За щастие от април Сатурн и Юпитер ви стимулират да общувате с истински приятели и да разширите мрежата си от познати. Определено затворете вратата към минало, което ви накара да страдате. Бъдете готови да инвестирате в стабилни и сериозни отношения. Можете да започнете с приятелски отношения, ако това ви удовлетворява..
РАБОТА. От януари сте решени да възродите и да дадете ново начало на професионалния си живот. Тази година Юпитер ви импулсира да постигнете целите си, Сатурн ще иска да ви забави, докато Уран ви кара да се стремите към своята независимост. Няма да ви липсват проекти, но не се щадете много. Поставете си цели, направете анализ и ги реализирайте, преди да преминете към нещо ново. Свикнали сте да работите сами, но сте принудени да осъзнаете, че не можете да се развивате без помощта или подкрепата на влиятелни и компетентни хора. Това предполага много работа в перспектива, да създадете професионална мрежа и да намалите стреса. Не се оставяйте да се опиянявате от желанието да стигнете до значими постижения. Успехът е предопреелен, но не прескачате етапите. Избягвайте опитвате да го направите сами.
ПАРИ. 2020 г. изисква безупречно управление, което може да не ви се хареса. Ако харесвате лукса, изпипания външен вид и да харчите без мярка - забравете за това време! Нептун няма да ви помогне да спестите, напротив - трябва а затегнете колана и строг контрол на харченето, за да не разстроите финансовия си баланс. Бъдете внимателни към необмислените разходи, към закъснелите сметки и лихви, към рисковите инвестиции. Парите ще спечелите с много труд и професионализъм. Юпитер, Сатурн и Плутон ще ви помогнат да развивате проектите си, при условие че сте строги и постоянни към финансите ви. Бъдете оптимисти, защото доброто управление ще ви позволи да осигурите стабилно професионално и финансово бъдеще.
СЕМЕЙСТВО. Близки ви обичат и ви обграждат с внимание. Въпреки това все още съществуват търкания и напрежение между определени членове но вашето семействж. Юпитер, Сатурн и Плутон ви насърчат да разрешите тези конфликти, които рушат живота от известно време. Общувайте, слушайте и гледайте отстрани, защото нямате възможност сами да решите проблема. Все пак може да се наложи да обърнете страницата. Що се отнася до децата ви, тази година имате важна роля за тяхното образование, работа, издръжка и учение. Перфектно играете ролята на лидер, но деликатно, но с нотка премерена твърдост.
ПРИЯТЕЛСТВО. Избирате внимателно вашите приятели. Привличат ви хора, които имат същите стремежи и желания в живота като вас.Те са винаги до вас в добри и в лоши моменти. Желаете да споделяте вечерите с тях, както и радостите си. Професионалните ви задължения ви тласкат да разширявате кръга на вашите отношения и да се радвате на нови приятелства през 2020 г. Но не изпускайте от поглед най-важното. Възползвате се тази година от прекрасното влияние на Сатурн във вашите приятелски и професионални отношения.
ФОРМА. Марс засилва вашето физическо състояние и изисква от вас да се грижите много за здравето си. Задълженията, работата и семейството все пак ви причинят значителен стрес и нервност. Не забравяйте да се пазите, да спортувате, да релаксирате и да се отпускате, за да можете да сте във форма през цялата година. Нека цари хармония между душа и тяло.
ПРОГОЗИ.

Първо тримесечие. Този период ще ви накара да дадете силен тласък на професионалната ви дейност. Поддържани и стимулирани от звездите вие няма да се откажете от нищо. Но сами не можете да се справите - обърнете се за помощ и подкрепа към околните и към други партньори. Поради липса на време няма да успеете да изпълнявате задълженията си в семейството, към брачния партньор и близките си, което ще създаде малко напрежение и леки неразбирателства. Не изпадайте в паника, а говорете с тях, за да изгладите конфриктите. Имате всички необходими аргументи в своя защита.
Второ тримесечие. С пролетта идват обратите и катаклизмите. Вашите проекти не напредват, както желаете. Забавяния, пречки, недобросъвестност на някои колеги ви поставят в безпрецедентно състояние на стрес и гняв. Нищо не можете да направи без дискусия, така че се примирете, слушайте и не се правете, че можете да се справите сами, защото само бихте влошили положението. Трябва да изчакате до юни, когато ще имате реална поддръжка и одобрение от някои ваши партньори. Марс ви позволява да задържите посоката и да сте близо до целите си. Необвързаните могат да се радват на възможна среща, която може да докосне сърцето ви.
Трето тримесечие. Въпреки летния сезон не ви е до почивка и се подготвяте за усилената работа през есента, независимо че някои от партньорите ви са в отпуска. Събирате финанси, финализирате текущи проекти, активирате контактите си, планирате. Вашият съпруг, приятели и семейство обаче с нетърпение очакват ваканцията. Отделете им внимание и време. Този период на взаимнот ви сближават с партньора и засилват любовта между вас. От септември условия за работа и бизнес се подобряват.
Четвърто тримесечие. Държите управлението в този последен период от годината. Въпреки някои промени в ситуацията, се приспособявате, за да държите съдбата в ръцете си и изобщо не пускате целите си. Въпреки добрата форма ставате по-нервни и се чувтвате уморени. Оптимизмът, който притежавате, няма да ви подведе. Бъдете горди със себе си, защото се ориентирате правилно и имате ясен поглед върху своето бъдеще - професионално, финансово и романтично. Трудностите закаляват и ви позволяват да просперирате, да анализирате и да се преориентирате. Краят на годината ви позволява да се насладите на един хубав и щастлив живот.

ДЕВА 24.08. – 22.09.
През годината ще се радвате се на късмет и добро здраве. Започнете да се грижите за себе си и да водите здравословен начин на живот. Връзката с романтичния ви партньор се засилва тази година, увеличава се и хармонията в любовния ви живот - ще има стабилност, ще прекарвате прекрасни мигове с партньора. Ако сте семейни, ще получите много сюрпризи и пълна подкрепа от партньора. Ако се наложи да стоите далеч от любимия човек, това е добро, тъй като ще засили любовта ви.
Времето е благоприятно за вашите деца и за семейния ви живот. През годината се увеличава известността ви в обществото, прославя се името ви. Учениците могат да постигнат страхотни постижения.

Икономическото ви състояние остава добро, което ви помага да сте щастливи. Можете да си купите превозно средство и т.н. Представяне помага на кариерата ви, ще бъде похвално и подкрепено от звездите. Тази година може да промените местожителството си. Ако работите с мултинационални компании, ще получите добри награди и подкрепа от приятелите си.
Любовта ще е приоритет за вас през годината. Юпитер, Плутон и Сатурн ви помогнат да поддържате и да намерите хармонията, които търсите. Благодарение на вашата готовност, издръжливост, опитност в различни насокии, ще сте щастливи, съпричастни и доброжелателни. Имате амбиция и ще поддържате приятелски и уважителни отношения.в своята професионална сфера. Не позволявайте да ви водят, запазете свободата си на мисъл и действие. Никой не трябва да се намесва във вашите отношения и още по-малко в общите решения, които вземате.
ЛЮБОВ.

Семейни. В съгласие с партньора от началото на година ще поддържате любовта, хармонията, уважението и комуникацията, въпреки несгодите. Юпитер ви подкрепя през 2020 г. и укрепвате основите на вашия живот. Заедно ще гледате в една посока. Общите проекти, чувствеността и любовта ще бъдат компонентите на вашето ежедневие. Разбира се, това няма да попречи на някои различия в мненията и някои напрежения. Но бъдете сигурни, че всичко бързо ще се разсее. От друга страна, ако вашата двойка е изпаднала в криза от известно време, Нептун може да подчертае проблемите и да ви принуди да вземате решения или да пробиете абсцеса.
Необвързани. Започвате годината заобиколени от приятели и още първия ден ще бъде прекаран във веселие. Вашите желания тази година е да срещнете любовта – истинската. И вие ще го извикате силно и ясно на тези, които ви харесват. Ще можете да избягате от мимолетни връзки, сърца, които вече са заети и влюбени. Не поставяйте изискванията си твърде високо, както съветват Юпитер и Сатурн. Слушайте сърцето си, когато изберете партньора, който ще има същите стремежи като вас. Стремете се да обичате качествата и недостатъците му, които са част от него. Знаете, че дълбоко в себе си няма такова нещо като съвършенство.
РАБОТА. От януари проявявате амбиция и желание. Уважавани сте от ръководството и партньорите във вашата работа, стремите се да бъдат признати вашите умения. Прфекционисти, вие държите на реда, на метода и на най-малките детайли. Уран активира вашите проекти и идеи. Вие обичате да изпипвате нещата, привързани сте към ценностите и това понякога дразни вашите колеги. Стремите се да запазите своята работа и позиция, желаете да напреднете в йерархията и да увеличите финансите. Вашата стабилна физическа и психическа устойчивост ви помага да се издигате, да изпъкнете и да постигнете целите, които сте си поставили. Не използвайте сила, не бъдете нетърпеливи - те не биха ви довели до успех, напротив. Освен това, не напускайте работата си по прищявка.
ПАРИ. Късметът ви се усмихне в тази област. Сатурн и Юпитер ви канят да бъдете внимателни. Този планетен в дует ви носят светлина, но също така ви насърчават по-добре да управляват финансите си. Искате да повишите заплатата си, да закупите недвижим имот, да направите инвестиции, да кандидатствате за банков кредит – сега е времето да го направите! Въпреки това не смесвайте парите или бизнеса с чувствата ... Рискът от загуба е голям. Предпочитайте дългосрочните инвестиции, които ще донесат добавена стойност след няколко години. Ако трябва да опитате късмета си в случайни игри, защо не? Просто трябва да бъдете внимателни. Ако по лош късмет започнете годината с финансови проблеми, не бъдете като щраусите и да зариете глава в земята. Поемете отговорност за това, което трябва да бъде и продължете с решения, преговаряйте. Премахнете ненужните разходи, за да възстановите хармонията и стабилността във финансов план.
СЕМЕЙСТВО. Вие ще се грижите за семейството, за децата и за възрастните хора около вас. Отговорностите няма да ви изплашат, точно обратното. Вие ще влзете в ролята на помирител в случай на конфликти, внимателно ще изслушате тези, които имат проблеми с образованието и любовта, ще подкрепите децата и възрастните хора. Вие сте движещата сила в семейството... Вашите близки са добре запознати с всичко, което правите и можете да разчитате на тях по всички поводи. Няма събитие, на което да не сте поканени, защото партито би било тъжно без вас.
ПРИЯТЕЛСТВО. То е като вас – пълноценно и обогатяващо. Искрени и общителни, вие сте заобиколени от приятели, които разчитат на вас при всякакви обстоятелства и връъщат на жеста ви със същото. Устойчивостта на вашите приятелски отношения е скрепено на незабравими моменти на радост и смях. Много покани, излети и срещи консолидират отношенията ви.
ФОРМА. Стартирате годината, заредени с енергия. Звездите ви носят сила, енергичност и оптимизъм. За да запазите тези красиви енергии, няма да ви се налага да дърпате прекалено много въжето. Дайте си моменти на релакс, подложете се на балансирана диета, наспивайте се добре. Спрете с излишествата, редовно посещавайте вашия лекар, зъболекар, офталмолог ...
ПРОГНОЗИ.

Първо тримесечие. От началото на годината проявявате голяма самоувереност. Решени сте да признаят вашите умения в работата и не се колебаете да почукате на правилната врата, за да отстоите правата си и да реализирате вашите проекти. Професионалисти като вас се търсят – ще ви изслушат, ще ви преценят и ще вземат под внимание вашите искания. В любовта и вашата връзка, въпреки някои малки различия в мненията, ще успеете да продължите емоционалните и нежни отношения. Не бързайте с нищо и продължете да се доказвате, без да изпускате от поглед от целите си.
Второ тримесечие. Най-важното за вас през периода е вашата двойка. Имате проекти и искате да ги реализирате. Купете апартамент, къща, работете в дома си, купете кола ... Почукайте на вратите на агенцията, наблюдавайте, преговаряйте, приближете се до вашия банкер и отделете време да помислите. Действате, без да бързате.
Убедени сте, че трябва да накарате ръковоството да договорите вашата заплата, назначение на нужния пост и развитие кариерата, както поискахте през първото тримесечие. Трябва да покажете нагледно уменията си, за да постигнете целта.
Трето тримесечие. Въпреки отпускарския сезон, не намалявате вниманието си - точно обратното. Новите предложения се стичат към вас и вие сте повече от мотивирани да промените посоката. Ако не сте чути, ще ни уведомите. Въпреки недостига на персонал, ще се подготвите за началото на септември, след няколко почивни дни. Умората започва да се усеща и вашето семейство, приятели и съпруг ще ви предупредят. Не бягайте и знайте как да слушате техните мъдри съвети. Септември ще бъде много натоварен месец, но най-накрая ще бъдете чути.
Четвърто тримесечие. Студеният сезон ще е много горещ във вашия дом. Любовта и сближаването присъстват повече от всякога в живога ви. Много хармонична ще е връзката с вашия партньор. Започвате да живеете по-здравословно, стартирате нови проекти, насочени към един по-красив живот. Мотивацията и решимостта ви ще ви позволят да имате по-ясна визия за вашето бъдеще и да си възвърнете увереността. Завършвате годината с добри положителни обещания.

 

ВЕЗНИ 23.09. – 22.10.
През 2020 г. ще се радвате на стабилност в любовта и ще живеете проспериращ и по-добър живот. Любовта с партньора ви ще се засили. Под влияние на Юпитер, Сатурн и Плутон вашето астрално небе през 2020 г. ще се обърне към вашата двойка, ваша собственост, вашето семейство и децата ... В професионален план ще възникнат пролеми, но ще успеете да се ориентирате и в най-трудната среда. Вашето внимание ще бъде фокусирано върху любовта, благополучието и подобряването на вашето жизнено пространство. Решено е, тази година да бъдете много щастливи.
Времето е добро за семейния живот, защото можете да прекарате чудесни мигове с близките си. Ако сте женени, вашият семеен живот може да изглежда бавен в началото на годината, но ще се подобри до средата на годината. От друга страна, здравето на вашия съпруг може да се влоши. Вие също има вероятност да имате проблем със здравето през 2020 г. - да имате проблеми с храносмилането, главоболие, болки в ставите и в тялото. Здравото тяло е най-голямото богатство в живота, така че не го подценявайте. Децата ви ще трябва да работят усилено, за да успеят. Тази година някое от тях могат да се оженят и да намерят подходящ партньор до края на живота си. Времето е благоприятно и за децата ви, които могат да си намерят работа след много упорит труд. Предстоят ви пътувания в чужбина. Годината ще е средно добра за вашите финанси. Можете да спечелите от пари от много източници тази година, но ще имате и разходи. Не бива да стартирате нов бизнес тази година.
ЛЮБОВ.
Семейни.
От началото на годината ще изживеете приятни мигове с партньора си. Ще му споделите своите желания, вашите копнежи, какви промени желаете да направите и какви взаимни усилия всеки от вас трябва да положи, за да превърнете любовта в царстваща във връзката ви.Това не означава, че ще забравите семейните и социалните си отговорности. Споделянето на задачите и финансите също ще са важна част от живота. Възползвайте се максимално от тези красиви възможности. От средата на годината Марс ще ви създаде известни проблеми в работата, задължения, а също така и стрес, липса на търпение и напрежение. Всичко, което трябва да направите, е да се върнете към желанията си в началото на годината, за да постигнете хармония и взаимност в отношенията. Любовта ще бъде големият победител тази година.
Необвързани. Отчаяни сте в началото на годината, защото истинската любов не почука на вратата ви миналата година. Със сигурност през 2020 г. ще бъдете заобиколени от много приятели и от семейството си, но сърцето ви ще се чувства много самотно. Търпение, нежната Венера няма да ви остави много дълго сами. Трудностите, през които сте преминали, ще ви помогнат да преодолеете страха да не успеете. Печелите зрялост и сигурност. Запазете доверие, защото новата година доказва, че всичко е възможно.
РАБОТА. От началото на годината ще усетите натиск, напрежение и пренастройки. Необезпокоявани, ще решите да управлявате бизнеса си, без да се притеснявате от външни проблеми. Сатурн, Юпитер и Плутон искат да внесат повече празничнот в живота ви, но въпреки това трябва да сте много внимателни.. Изправени пред баналните проблеми - условия на труд, изисквания и несигурност, вие ще напредвате със собствено темпо. Предстои ви оптимистичен период - планирате промени в професионалния си живот, решени да не търпите морален или психологически тормоз. Нежната Венера ще ви дойде на помощ през април. След това вашите искания ще бъдат разбрани и изслушани и атмосферата ще бъде успокоена.
ПАРИ. Поддръжката ще идва от всички страни тази година: съвети от приятели, от професионалната среда, подкрепа от влиятелни финансови партньори. Един личен проект ще ви помогне да го осъществите. Ще имате голям шанс. Ще се наложи все пак да направите определени отстъпки. Ако вашият проект е недвижим имот, опитайте се да сведете до минимум ненужните си разходи, за да спечелите доверието и благосклонността на институциите. Не се чувствайте разочаровани, защото си струва усилията.
СЕМЕЙСТВО. Семейните задължения ви тежат. Семейните събирания в почивните дни, следобедните взаимни забавления се отразяват на вашата жизнерадост и добро настроение. Почистване, ремонти, детски занимания няма да ви донесат очакваното благоденствие и семейна топлина. Причината е, че мечтаете за свобода, за безгрижни моменти, за комфорта на вашите необвързани и несемейни приятели. Едно е сигурно – завиждате им за свободното време, с което разполагат. Защо да не хвърлите мост между семейни отговорности и лична свобода? Вместо да се насилвате и да вгорчавате с мрачното си настроение любимите хора във дома, намерете начин да правите това, което ви харесва и оставете близките ви да ви радват.
ПРИЯТЕЛСТВО. Очаквайте климат на доверие с приятелите. Общуването и приятните срещи ще изобилстват. Няма да е необходимо да сте нащрек или да мислите, преди да говорите. Затова се възползвайте от присъствието им, за да се отпуснете, да се зареите с позитивни емоции и да се забавлявате добре. Спортувайте, ходете, плувайте, движете се. Възползвайте се от техния мъдър съвет, тъй като това ще ви попречи да имате импулсивни реакции към любимия човек, към семейството и за вашите финанси.
ФОРМА. Положението на планетите ви тласка да се погрижите за себе си през тази година. Твърде вероятно е да пренебрегнете здравето си, поради страх от лекаря или от небрежност. Всъщност, ако искате да дадете най-доброто от себе си и да успеете в живота си, най-важно е да полагате грижи за психологическото и физическото здраве. Вземете навременни решения - променете режима си на хранене, приемете по-малко заседнал начин на живот, особено ако дейността ви изисква да останете в седнало положение. Помислете и за ползите от спокоен сън. Бъдете наясно с ползите и ще се изненадате от добрите резултати.
ПРОГНОЗИ.

Първо тримесечие. От януари ще усетите напрежение в семеен и професионален план. Въпреки това, вие ще решите да продължите напред и да следвате мечтите си. Няма комин без пушек – трябва ви малко търпение и хармонията ще се възцари в дома и работното ви място. В този период професионалният живот ще е много натоварен, преговорите ще бъдат трудни, но и тук няма да отстъпите. Не забравяте своите желания – от 1 януари любов и щастие ще са най-важни за вас.
Второ тримесечие. Положението на звездите ще затрудни вашата работа в началото на периода. Ще бъдете принудени да сведете до минимум разходите си, което може да не ви хареса. За щастие, Венера ще наблюдава вашите любовни отношения до май. През юни се пазете от промени в настроението, лошото държание няма да ви помогне. Трудно ще се примирите с трудностите, хората до вас ще понесат негативите. Привлекателни сте и се наслаждавате, че другите ви харесват. Това може да провокира ревността на партньора ви. Хубаво е да сте заедно и да помислете за общите си желания. Обичайте се и един хубав подарък ще ви помогне да се почувствате още по-щастливи.
Трето тримесечие. През месец юли не очаквайте всичко да е на висота на професионално ниво. Отпуските, липсата на мотивация на определени колеги, отпуск по болест нарушават безпроблемното функциониране на вашия бизнес. Не се безпокойте, а осъзнайте, че въпреки всички усилия на света, не можете да управлявате всичко сами. Оставете другите да управляват, а вие излезте в почивка, планирайте излети с приятели и любимия човек. Това, от което се нуждаете, е почивка, релакс и добра доза смях. Началото на септември ще ви донесе повече успех и спокойствие в професионалната сфера. Свикнете да споделяте с другите своите идеи, приемете подкрепата на вашите партньори и колеги - ще бъдете чути и всичко ще потръгне.
Четвърто тримесечие. И в този период напредвате. Като проявявате деликатност, ще постигнете целите, които сте си поставили в началото на годината. Някои различия в мнението поради мартенската опозиция на планетите ще възникнат във вашите отношения и в семейството ви. Но това не е нещо сериозно, което да попречи на общуването и любовта. Декември ще бъде празничен – шопинг в магазините, подаръци, срещи с приятели. Знаете как да не прекалявате и да се възползва от красивата подкрепа на звездите в кроя на годината.
 

СКОРПИОН 21.10. – 21.11.
Вашето здраве ще остане добро през 2020 г. Може да се сблъскате с психическа нестабилност, но скоро ще се възстановите. В любовния ви живот ще има хармония и тези, които не са женени, могат да срещнат нов човек. Ако сте се разделили с някого, той може да влезе отново в живота ви. Ако сте женени, времето е благоприятно за брачния ви живот. Можете да вземете важни решения със своя партньор за живота си в близко бъдеще. Във вашето семейство може да има диспут дали е необходимо да бъдете търпеливи и да вземате решенията едно след друго. Има възможност за раждане и за брак в рамките на вашето семейство. Учащите могат да успеят, след като се стараят и работят много. Тази година ще бъде финансово добра, защото можете да спечелите икономически ползи. Можете също така да започнете нов проект в началото на годината и през годината може да срещнете много възможности в кариерата си. Тази година можете да използвате цялата си енергия и целия си потенциал.
Ще започнете 2020 година, изпълнен с ентусиазъм и оптимизъм. Решени сте да изживеете една превъзходна година. Главата ви е пълна с мечти и проекти и никога няма да спрете да разчупвате старите схеми. Освен това ще почувствате подкрепата на силни планети като Юпитер, Сатурн и Плутон. Благодарение на подкрепата им нещата започват да се движат, вашите проекти могат да видят светлината на деня. Пазете се от онези, които се осмеляват да ви застанат на пътя. Ще бъдете твърди като никога досега. Можете да извадите отровата си, ако трябва. Плнетите ви правят да сте по-гъвкави и достъпни, да не се възгордявате и да запазите хармонията в своя професионален и сантиментален живот.
ЛЮБОВ.
Семейни.
Стартирате годината в прекрасно настроение и партньорът ви ще трябва да е по-щедър към вас. Вината не е ваша, а на Уран, който ви поставя под напрежение... Няма да понесете никакво неудовлетворение, въпреки че вашият партньор е може би най-важният човек в живота ви. Вперили сте поглед напред и планирате, включвате се активно в брачния си живот. Сатурн, Юпитер и Плутон да карат да промените поведението си. Примирете професионалния и личния си живот така, че единият да не пречи на другия. Отделете повече време на хубавите изживявания, за да изпуснете напрежението - сред природата, например. Така няма да си го изкарвате на околните и върху хората, които обичате. Това е предупреждение, което ще е от полза за добрите отношения в брака.
Необвързани. 2020 г. ще е прекрасна за всички самотни сърца. Марс пристига във вашия знак, за да ви даде енергия, дръзновение и увереност, за да излезете най-накрая от вашата самота. Нежната Венера ще бъде нащрек за най-добрия партньор, който да озари дните и нощите ви. Затова се опитайте да се отворите за другите. Благодарение на тези взаимоотношения и вашата привлекателност, очаквайте неочаквана среща, която ще ви донесе удовлетворение. Ще се почувствате леки и щастливи. Позволете си да се увличате, като живеете всеки момент интензивно. Ще бъдете по-силни заедно с партньор до себе си.
РАБОТА. Ви ще започнете годината благополучно. Напредъкът ще бъде вашата водеща насока. За да направите това, знаете, че ще трябва да действате ефективно и хитро. Създайте план за действие, реорганизирайте методите на работа, използвайте нови идеи, наблюдавайте, учете, бъдете многостранни и знаете как да го покажете на другите. Не се колебайте да поставите на първо място всичките си умения: ще се превъплътите в ролята на лидер на екип или началник. Отговорностите абсолютно няма да ви изплашат. Ще приемете пътуване, нови концепции – няма да се спрете пред нищо. Освен това ще се възползвате от силната подкрепа на Сатурн и Юпитер, които са на ваша страна, така че продължете! И обратно, някои колеги ще открият, че можете и да нападате, ако се опитат да ви подлеят вода... Не се паникьосвайте, ще можете да ги надмогнете.
ПАРИ. Доходите ви састабилни, но банковата ви сметка се изпразва и пълни според настроението ви. 2020 г. ще изисква по-строго да управлявате вашите финанси. Някои фактури от миналата година все още са в чекмеджетата ви и напомнянията няма да се забавят – ще платите с лихвите. Със сигурност финансовото управление е най-проблематичното. Помислете с партньора си за разпределението на вашите постоянни разходи, както и за управлението на вашите пътувания, гостувания и вашите покупки.
СЕМЕЙСТВО. Най-големият ви страх тази година е дали ще сте в състояние да осигурите вашия партньор и семейството. Не можете да дадете гаранция за безопасността на другите, ако не сте осигурили собствената си сигурност. Щедростта ви е безгранична и ще сте готови да помогнете финансово и психологически околните, дори ако това ви поставя в несигурност. Време е да оставите гордостта си настрана и да се научите да се възпирате, когато е необходимо. Обичат ви заради вас, а не заради парите ви - не го забравяйте.
ПРИЯТЕЛСТВО. Няма да стоите неподвижно тази година и приятелите ви ще бъдат част от партито. Между покани, приеми, спорт, свободно време ... те ще присъстват в живота ви. Уикендите винаги ще бъдат пълни със смях, хранене и изобилие от всякакво естество. Не пренебрегвайте обаче определени задължения, които са в ущърб на вашите забавления. Знайте, че вашият партньор също иска да бъде заедно с вас. Не пренебрегвайте семейните си задължения, трябва да сте част от тях. Опитайте се да се съгласувате с партньора – ще е добре за състоянието на всеки от вас и за вашите финанси.
ФОРМА. Физическото ви състояние е в спад. Недостатък е, че стресът е много важен тази година и Уран няма да направи нищо, за да ви успокои - точно обратното. Научете се да слушате тялото и ума си. Няма да останете на място, храненето ви е твърде обилно. Склонни сте да се наслаждавате на живота, като празнувате и похапвате. Време е да поемете контрол върху живота си - практикувайте физически упражнения, регулирайте храненето си, минимизирайте мазнините и се наспивайте добре. Превенцията е по-добра от лечението.
ПРОГНОЗИ.

Първо тримесечие. Започвате годината с добри решения -съсредоточавате се върху работата, върху брачния си живот и задълженията си. Въпреки това, много бързо вашата професионална дейност ще монополизира цялото ви внимание. Поемете всички задачи и с натоварвате с много работа спрямо предходната година. В резултат на това се връщате у дома преуморени, пренебрегвайки партньора и задълженията си. Напрежението ще възникне и вие ще се натъжите, мислейки, че ви разбират. Нашият съвет е да се успокоите. Ще запазите няколко уикенда за приятелите си в компанията на своята половинка, която губи малко търпението си. Но все пак ще можете да поддържате хармоничната атмосфера, като правите необходимите отстъпки.
Второ тримесечие. Уран ще властва в живота ви в този период. Този голям разрушител ще постави нервите ви на ръба. Ще е виновен за липсата на самостоятелност, промяната на настроенията, за разходите ви ... Когато имате роблеми ще потърсите утеха от приятелите си. Опитайте се да се установите и да възстановите възможно най-бързо равновесието. Работите много, за да спечелите повече пари и това трябва да е вашият приоритет. Приятелите ви позволяват да се отпуснете – възползвайте се от това. Вашият партньор ви обича и вие го разбирате. Комуникацията ще бъде ключовата дума за стабилността на вашия съюз.
Трето тримесечие. Летният период и ваканцията приближават и периодът обещава да бъде много топъл. На работа, въпреки намаления състав покрай отпуските, ще имате успехи и ще ви подкрепят вашите колеги. В сантименталната сфера небето е повече от ясно. Семейството, децата, вашият партньор ще бъдат приоритет в живота ви. Както знаете, от септември натоварването нараства, но междувременно ще се насладите на дълги приятни вечери с любими хора.
Четвърто тримесечие. Със студения сезон ще се радвате след работа на топлината в дома. Ще постигнете целите си и всичко ще е наред.
Има само един малък проблем и това са вашите финанси. Похарчили сте повече от очакваното и подаръците в края на годината ще разклатят вашия бюджет. Оптимизмът ви обаче няма да ви подведе. За вас парите са енергия, която ту идва, ту си отива. Но все пак обърнете внимание на вашата щедрост, не надвишавайте определени граници от гордост. Независимо, че вашата банкова сметка е на червено или се напълва, вие ще се радвате на хубави празници.

СТРЕЛЕЦ 22.11. – 21.12.
Ще ви донесе ли 2020 г. промените, на които се надявате, мечтите ви ще се сбъднат? Отговорът е да! Планетарните влияния ще ви дадат голям тласък. Ще трябва да възвърнете увереността в своите професионални и романтични възможности, за да се отървете от стари модели. Уран ви съветва да не оставате под зависимост и да знаете да се поставите на преден план. Не стойте повече на сянка. Промяната започва от вас. Ако трябва променете външния си вид, скрийте емоциите и стеснителността си и продължете напред. Сатурн ще вдъхне воля, смелост и постоянство. Искате го, значи трябва да го провокирайте. В любовта ще търсите страст, така че действайте съответно. Всичко е позволено тази година, от вас зависи да играете с интелигентност и честност.
Тази година може да имате леки здравословни проблеми. Тя ще е добра за любовния ви живот и ще се сближите с романтичния си партньор. Вашият партньор разбира чувствата ви и ще ви отговори със същото. Ако искате да предложите нещо, ще получите положителен отговор. Вашият брачен живот ще бъде добър и връзката между вас и партньорът ви ще се развие. Трябва обаче да бъдете много внимателни за здравето на съпруга/ та си. Планетите ще помогнат на тези, които искат дете, да се сбъдне желанието им. Можете да се възползвате от земята и имота. Семейната ви среда ще бъде спокойна. Вероятно е нов член да влезе в семейството ви. Може да получите смесени резултати в учението в зависимост от усилията, които сте положили. Ще има печалби от чужди източници. Ще получите похвали от другите за вашето изключително представяне. Тази година показва, че доброто влиза в живота ви.
ЛЮБОВ.
Семейни.
Ежедневието, семейните задължения и децата донякъде са заличили любовната страст. От първия ден на годината ще изразите на партньора си своите копнежи, романтични желания и носталгията по щастливи дни. Любовните игри вече не съществуват, чувствеността отстъпва пред задълженията и сексуалността става все по-рядка. Вашите желания ще бъдат много ясни - да преоткрийте страстта. Опозицията на Венера по отношение на вашия знак ще възбуди фантазийте ви с човек от професионалната сфера. Не играйте тази опасна игра на съблазняване, тя ще ви донесе само проблеми. Вместо това споделете семейните задължения със семейната си половинка, за да има повече свободно време. Осамотете се и разпалете пламъка на страстта. Събирането ще бъде още по-красиво. Чувствеността и сексуалността ще намерят своите места за вашето най-голямо щастие.
Необвързани. Започвате 2020 г. изпълнени с чар, съблазън, но и със страх, свързан с вашите минали романтични провали. Звездите се опитват да ви изведат от зоната на комфорт. Пристигането на Сатурн ви кара да се свържете с по-силни и стабилни хора. Началото на годината носи забавления, приятелства и флиртове. Венера обаче не е казала последната си дума. Красиви дни и дълги вечери ви водят до приятна среща. От вас зависи дали ще започнете дълъг ангажимент или както обикновено: „Искам- не искам“.
РАБОТА.Тази година трябва да използвате всичките си знания, професионализъм и сериозност, защото ще имате възможност да успеете там, където други са се провалили. За целта трябва да положите усилия, за да блесне вашия чар, упоритост и ефективност. Имате талант и идеи, представете ги напред. Благодарение на влиянието на Сатурн и Уран ще покажете своята по-положителна и по-различна страна от предишните години. Няма да се колебаете да почукате на правилните врати, за да изложите вашите идеи и проекти. Не искате вече да останете в сянка и ще търсите признание и заплата в съответствие с вашите професионални умения. Готови да направите жертви, ще приемете, ако трябва да се върнете към образование, да направите обучение или оценка на вашите умения, за да повишите професионалното си развитие. Уверете се, че стеснителността ви не се превръща в агресивност, това ще ви навреди. Типично за вас е да използвате железен юмрук в кадифена ръкавица.
ПАРИ. През 2020 ще разберете какво е необходимо, за да управлявате добре финансите си и да не се окажете изправени пред определени финансови проблеми. В резултат с партньора ще отделите настрана определени средства за основа през новата година. Доброто влияние на Юпитер, Сатурн и Плутон е сигурен залог, че ще договарите заслужено увеличение на заплатата си. Ще вложите сърцето си в това да обработвате навреме документите, за да няма финансови загуби. Ако случайно сте направили инвестиции, доверете се на интуициата си, а не на вашия банкер.
СЕМЕЙСТВО. Не можете да бъдете навсякъде – имате задълженията към работата, съпруга/а, децата и семейния кръг. Но трябва да знаете кога да почетете близките си с присъствието си. Полагайте малки усилия през цялата година, не бъдете вечният отсъстващ. Пазете се от конфликти и критика. Приемете определени покани, особено свързани с новородено, брак, кръщение, причастие, рожден ден ... Не забравяйте, че семейството винаги ще бъде до вас.
ПРИЯТЕЛСТВО. Желаете да направите голямо почистване на приятелите си. Кръгът на познатите ви е огромен, но истинските ви приятели могат да бъдат преброени на пръстите на едната ръка. Виртуалните приятели, познати в социалните мрежие и ласкатели вече няма да са част от вашето обкръжение. След това пречистване ще преживеете големи обрати. Ще имате много повече време да спортувате, да приемате покани или да получавате, дори да каните семейството си понякога.
ФОРМА. Показвате много добра форма от началото на годината, вашият чар и съблазнителност са на върха. Решени да се грижите за вас и тялото си, не се колебаете да спортувате или ходите пеша. Внимавате както ядете. Целта е да бъдете показвате тяло на мечтите. Марс, планета-воин, ви дава сила и желание да разтърсите всички стари схеми. Все пак трябва да продължите дългосрочните си лечения, ако ги имате, и да се консултирате редовно със специалисти. Превенцията трябва да е в центъра на приоритетите ви.
ПРОГНОЗИ.

Първо тримесечие. Започвате годината с обещанието, че вече няма да теглите дявола за опашката. Управлението на вашите финанси е сред вашите основни приоритети. Жалко, ако партньорът ви гледа на това с критично око. Почвате работа, сигурни в себе си, готови да поемете много предизвикателства с единствената цел да спечелите повече пари. Имате намерение да започнете, да научите и да промените работата или заеманата длъжност. Доверете се на уменията и сериозността си. Вашите близки, семейството ви обвинява, че постоянно отсъствате и води до спорове и критики. Обяснете вместо да си криете главата като щраус в пясъка.
Второ тримесечие. В семейство критиките не спират и са основателни. Не отделите нито минута от времето си на вашите близки - родители, бби и дядовци, братя и сестри. Държите се като аутсайдери, не давате никакво обяснение за отсъствието ви и безразличното ви отношение. Вие имате нуждаете от свобода, но нямате такава. Не се изненадвайте, че се чувствате стресирани и на ръба. В работата имате всички възможности, за да утвърдите някои от вашите проекти – с груболст или с мекост. Използвайте и постигнете добра комуникация с колегите, ако не искате да ги върнете. Ревност, задължения, проблеми...
Трето тримесечие. Слънчевите дни ви стимулират и оправят настроението ви. Понякога сте на ръба и сте нестабилни. Бъдете внимателни, ще сте склонни да се махнете особено в началото на юли. Отпускът и болестта забавят плана ви за действие. Успокойте се, не можете да носите всичко на крехките си рамене. Ваканцията наближава за някои, дори за вас. Ще се поотпуснете през август, за да се възползвате максимално от завръщането. Възползвайте се от възможността да споделите моменти на общуване със семейството, приятелите и партньора. Септември ще е силно динамичен в професионален план. Опитайте се да напреднете, без да се опитвате да стигнете недостижимото и да очаквате подкрепа от звездите.
Четвърто тримесечие. Изминахте дълъг път в личен, професионален и финансов план. Партньорът ви ще говори за любов, семейството най-накрая ще може да ви поглези и приятелите ви няма да останат назад. Постоянството и желанието за работата ще ви тласнат да искате да достигнете успех. Дайте си време, направихте нещата да потръгнат напред и 2021 г. няма да се забави да ви помогне да наберете самочувствие. Краят на годината е ведър. Насладете се на това.

 

КОЗИРОГ 21.12. – 20.01.
От началото на 2020 г. имате много възможности и повече от един опит във ваши ръце, за да направите от тази година един много прекрасен период. Сатурн ще ви управлява и ще ви направи още по-праволинейни, правдиви и отговорни, отколкото сте винаги. Въпреки това, вие обичате предизвикателствата и понякога дори рисковете. Можете да превъзхождате другите във всички обстоятелства и среди, защото имате много умения. Като бонус най-силните и амбициозни планети на зодиака Юпитер, Сатурн и Плутон искат да ви изаведат към върха. Пазете се от този (тази), която иска да застане на пътя ви. В любовта желаете повече свобода на движение, за да успеете да реализирате най-амбициозните си цели.
Планетите тази година предвиждат добър период за вас. Въпреки че може резултатите да са посредата, когато става въпрос за вашето здраве, бихте могли преборите успешно всяко хронично заболяване. Трябва да положите усилия в различни аспекти на живота, за да постигнете желаните резултати. Времето е добро за любовния живот и някои Козироци могат да сключат брак през тази година. Бихте могли да спечелите сърцето на партньора си. В съпружеския ви живот обаче ще има възходи и падения. Трябва да разберете, че трябва да отделите повече време на партньора си, вместо да се отдадете изцяло и пълноценно но работата. Тази година няма да е благоприятна за вашето дете и трябва да се грижите за него и да го насърчавате. Статусът ви в обществото ще нрастне и вие ще станете известни. Що се отнася до учението, трябва да работите усилено, за да постигнете добри резултати. Тази година може да не се окаже ползотворна за вашия икономически живот. Следователно трябва да бъдете много внимателни към финансите си. През тази година безработните биха могли да намерят желаната възможност за работа.
ЛЮБОВ.
Семейни.
От началото на годината ще отправите своите копнежи и желания към вашия партньор: подновете дълголетието на вашата връзка, както го правите всяка година. Вашият съюз е ценност, на която държите, въпреки това вашият изключителен темперамент може да нарани чувствителността на партньора ви. Не се поддавайте на малкото неудовлетворение, защото вашият партньор има също своето собствено право да съди. Слушайте и анализирайте неговите искания, преди да кажете не или да блеснете. Повече от всякога ви трябва топлината на вашия дом, любовта, вниманието, чувствеността и сексуалността. Оставете нещо, за да вземете и върнете радостта, смеха, хумора обратно в личния си живот. Никой няма да ви съди, точно обратното. Излезте от кулата си от злато. Благодарение на присъствието на Уран ще направите всичко по силите си, за да поддържате хармонията в отношенията и да зарадвате своята половинка в живота.
Необвързани. Възползвайте се през 2020 г. от присъствието на Юпитер и Сатурн, които няма да искат да ви оставят в изчаквателна позиция. Време е да подредите миналото си, да забравите своите неуспехи и разривите, които ви накараха да страдате. Страхът от напускане или да не бъдете обичани, заради истинската ви стойност, ще ви попречи да продължите напред. Не бъркайте любовта и парите. Щедъри, винаги сте склонни да глезите прекалено много любими хора, дори и да става дума за една нощ.
Великият Юпитер решава да ви изпрати партньор в съответствие с вашите желания. Няма да можете да устоите на чара му. Любовта ще плава около вас, ще й се поддадете? Оставете се, въпреки това запазвате свободата си на действие, която считате за изключително скъпа.
РАБОТА. Готови сте от първите дни на годината да получите желаният пост или работа. Стимулирани от вашата амбиция, ще се възползвате и от трите ударни планети: Юпитер, Плутон и Сатурн. Това предполага, че ще работите усилено, с присъствие извън общоприетото и мотивирано към всички опити. Независимо дали това е в области, където сте активни или в професионалната ви среда, имате желание да излезете от общоприетите начини на действие. Това е прекрасно, защото положението на звездите иска същото. Изпълнени с вдъхновение и креативност, желаете да покажете какво сте способни да направите на конкурентите си и тези, които винаги са били враждебни към вас. Ще намерите подкрепа и влиятелни съвети, за да се насочите още по-високо. Предстоят ви печеливши планове. Накрая ще спечелите и известност?
Не се съмнявайте, вие ще успеете. Обаче знайте как да останете смирени и да не проявявате твърдоглавие. На финала ще се гордеете със себе си.
ПАРИ. Ще започнете годината уверено и спокойно. Вашите сметки не са на минус и се опитайте да запазите тази линия през годината. Вашето желание е да придобиете пари чрез вашата работа или с вашата дейност. Добре поддържани от Плутон и Юпитер вие имате два огромни съюзника. Вашата сериозност, вашият професионализъм и креативност, вашата хитрост ще ви позволят да успеете там, където толкова много други са се провалили. Постлан е червен килим за вас тази година!
Въпреки това, поддържайте много стриктно управление. Ангажиментите трябва да се изучават с най-голямо внимание. Доверете се на червата и на бизнеса си, и не позволявайте на красивите високоговорители да ви пречат.
СЕМЕЙСТВО. Много сте привързан към ценностите и към определени членове на вашето семейство и ще бъдете много важни за тях, присъствайки в живота им. Що се отнася до останалите, ще ги пренебрегнете с определена гордост. Въпреки това Марс ще се забавлява да разиграе разтърсващи празници, което не е за да ви се хареса. Не желаете да срещате лицемери и такива, които ви критикуват. Обаче знайте как да управлявате коментарите си. Думите ви са страхотни оръжия, когато сте ядосани. Въпреки това Юпитер ще бъде мил с вас и ще избегне трънливи дискусии. Но във всеки случай, ако можете не се налагайте и избягвайте отрицателните и тежащи ситуации.
ПРИЯТЕЛСТВО. Вие внимателно избирате приятелите си. Те всички отговарят на някои от вашите критерии. Верни на привързаността им, вие можете да разчитате на тях и обратно. Заминаването на близък приятел в чужбина може да ви причини болка. Сигурно е, че благодарение на планетата Уран, която през цялата година отговаря за неочаквани събития, вашият приятел може да се появи отново. Ще се нуждае от помощ и ще се обърне към вас. Ще имате нови запознанства тази година чрез вашите дейности и професионална дейност. Предвидете приятни пътувания.
ФОРМА. Благодарение на присъствието на Юпитер и Плутон, вашата енергия ще бъде на най-високо ниво. Въпреки това сте склонни да пренебрегвате малките неразположения, които са част от ежедневието ви: болки в гърба и в големи стави, проблеми със зъбите. Хранителният ви режим също не е много стриктен и се влияе според настроението ви. Една добра дисциплина в това направление ще ви се отрази съществено. Не заравяйте глава в пясъка, звездите ви наблюдават.
ПРОГНОЗИ.

Първо тримесечие. От началото на 2020 г. преминавате в режим на ускорение. Юпитер, Плутон и Сатурн са до вас, за да превърнете вашите професионални проекти в реалност, а отпадането ви носи пари. Вашият приоритет са финансите. Поставяте всичко в ред, решени да направите 2020 в една успешна година. В любовта, твърде отдадени на задълженията си, няма да имате много време за нежности към партньора. Но тъй като вие добре знаете как да го направите, запълвате своята липса с подаръци, подбрани с най-голямо внимание.
Второ тримесечие. Никога не пропускате целите си, на които здраво държите юздите. Нищо няма да оставите на случайността. Независимо дали сте служител, изпълнителен директор или предприемач, вашите колеги, партньори или конкуренти ще трябва да се държат добре. Обърнете внимание на този, който иска спре вашия прогрес. Това ви се отразява - стресът ви очаква, нощите ви стават твърде кратки или забързани, партньорът ви ще плати разходите. За щастие, нежната Венера ще се стреми да успокои настроението вии и да насочи тази насабрала се енергия.
Трето четримесечие. Най-накрая идва ваканционният сезон. Почивката на някои от ваши партньори може да забавят напредъка ви, но не ви познават добре, защото не бездействате. Авангардисти, вие вече се подготвяте за началото на септември, знаейки, че периодът е по-буен. Възползвате се от дългите летни вечери, за да можете да общувате повече с приятелите и със семейството, да се наслаждавате на партньора в моменти на усамотение и споделеност. Подхранвайте любовта, която е сред ценностите, на които държите най-много. Марс и Меркурий от началото на септември ще изискват да промените някои проекти, което няма да ви хареса. Въпреки това, предизвикателствата ви стимулират и каквото и да ви струват, ще постигнете успех.
Четвърто тримесечие. Започвате да усещате умората, но бизнесът ви ще върви добре. Каквато и да е вашата социална позиция, вие ще бъдете разпознати и чути. Обичат ви или ви мразят, но едно е сигурно, няма да оставите никого безразличен.
Семейният и любовният ви живот претърпяват сътресения заради вашата хипер активност. За щастие, вашите близки ви обичат и ви имат доверие. В последните дни на годината ще сте успеши на практика. Ще имате достатъчно основание за добра почивка с хората, които обичате. Отчасти да, защото вие вече ще правите проекти за 2021 г. Вашият девиз: „Вървете по-високо, винаги по-високо!“

ВОДОЛЕЙ 21.01. – 19.02.
2020 ще бъде година на промяна за вас. Тази промяна обаче трябва първо да се случи с вас самите. Сатурн във вашия знак ще направи така, че да разберете нуждата от личностна промяна.
Сатурн търси стабилност, откритост на духа, за промяна в начина на мислене и ще ви изкара от вашата зона на комфорт. През последните години създавахте впечатлението, че времето минава и нищо не се е променило. Вие се борихте срещу вятърни мелници, разпиляването беше вашият начин на работа.

Ще се сблъскате с някои предизвикателства и ще имате смесени резултати през година. Тази година трябва да се грижите за здравето си. Може да пътувате много, но малко от пътешествията ше са успешни за вас. Дори ако вашите приходи са добри, разходите ви също ще са огромни, което може да създаде финансови проблеми за вас. Тази година бихте могли да се отдадете на духовност. Тези, които се интересуват от заминаване в чужбина, могат да реализират мечтата си тази година. Планетите ви помагат да получите прехвърляне на вашата работа от сегашното местоположение. Трябва да се грижите за тези, които имат нужда. Учащите ще трябва да работят по-усилено, за да постигнат желаната цел. Семейният ви живот ще остане малко напрегнат. Трябва да поддържате хармония с партньора си. Периодът не е много благоприятен за любовния ви живот, трябва да внимавате.
ЛЮБОВ.
Семейни.
В сантименталната сфера Уран ви напътства да контролирате настроенията си, вашето недоволство, малките си капризи или вашата ревност. Разбира се, имате нужда от свобода и от умение да маневрирате. Въпреки това семейните задължения и ограниченията в живота са налице и трябва да ги поемете, а не да бягате от тях. Вашият партньор няма да желае да носи всичко сам. Опитайте се да съгласувате свободата и любовния живот, така че да възвърне баланса във вашата връзка. 2020 г. е важен момент във взаимоотношенията ви - знайте го. Време е да поставите картата на масата с партньора си и да зададете нови правила. Любовта ще заеме своето място и с усмивка ще разпознаете, че вашият партньор е бил много търпелив към вашето поведение.
Необвързани. От януари ще пожелаете да оставите миналото зад себе си. Дойде време да сложите черта и да спрете да мислите за партньора, който ви е унищожил толкова много психологически. Все още продължите да вярвате в силата на любовта. Заобиколени сте от много приятели и няма да страдате от самота, а просто от възможността да сведете глава на любящо рамо. Венера ще чуе молбата ви и това ще ви помогне да срещнете някой сериозен, внимателен към вашите ценности, който ще се стреми като вас към тях. От вас зависи да не се насочвате към партньори, чиито сърца вече са заети - не губете енергията и времето си. Ще се поддадете на чара на прекрасна жена или красив Аполон. Изживявате настоящите моменти, връщате си увереността в себе си и планетарната конфигурация ще свърши останалото.
РАБОТА. Започвате годината, изпълнена с добри намерения. Ще трябва да забравите старите модели и да се развиете по нов начин. Методите на работа се развиват и ако е необходимо, помислете за допълнително обучение. Първо, помислете внимателно какъв обрат искате да направите с живота си. Обмислете добре своите искания и целите си. Не затръшвайте вратата импулсивно,заради липса на доверие или защото имате чувството че ви използват. Човек с много качества може да отвори много врати за вас. Ако авантюристично предпочитате да оставите традиционното заради нещо, което ви се струва по-приятено, помислете внимателно, преди да го направите. Това може да бъде рисковано. Сигурността е необходима, тъй като времето няма да чака. Не изпускайте питомното, за да гоните дивото.
ПАРИ. Започвате годината с благородни намерения: следите разходите и банковата си сметка. Уверете се, че не надвишавате сметките и харчите повече отколкото можете да си позволите. Нептун няма да се опитва да ви улесни работата. Този голям разрушител ще ви подтикне да харчите и към рискови проекти. Вашият стремеж за пазаруване може да изпразни баовата ви сметка бързо, ако не се спрете. Красивите илюзии ще изчезнат и ще работите стриктно до края на годината. Юпитер няма да може да ви помогне. Успокоението е, че щастието не може да се купи с пари.
СЕМЕЙСТВО. Вашето желание за свобода ви отдалечава от семейната ви среда в началото на годината: родители, баби и дядовци, брат и сестра. Те няма да пропуснат да ви го кажат. Вашето семейство винаги е било топло, подкрепящо, дори инвазивно на моменти, но това не е за да ви нарани. Промени ще настъпят от април в семейната ви структура: трансфер, преместване, развод на любим човек ... и това може да ви разстрои. Това ще ви позволи да се движите и да излезете от зоната си на комфорт, за да откриете себе си. Приближете се до децата си, защото те ще ви донесат спонтанност и начина да гледате на живота от друг ъгъл.
ПРИЯТЕЛСТВО. То е много важно за вас. Вашите истински приятели винаги са около вас и ви носят лекота, радост и безгрижие. В лоши моменти те винаги се отзовават. Време е обаче да се отдалечите от измамниците, защото ви карат да губите времето и енергията си.
ФОРМА. Въпреки отличното състояние и че сте изпълнени с енергия, започнете годината с отлабено самочувствие. Стрес, задължения, професионалният живот са се отразили на умственото ви състояние. Положението на планетите ви предупреждава и ви кара да вземете време за почивка – това води до различни болки, проблеми в стомаха, дребни дерматологични проблеми. Слушайте тялото си, отпуснете се, ходете, излизайте, движете се и спазвайте диета. Не се колебайте да потърсите помощ, ако е необходимо, за да съберете тялото и ума си.
ПРОГНОЗИ.

Първо тримесечие. Първо се съсредоточавате върху семейния и любовния живот. Не се отдалечавайте от хората, които ви обичат. Знаете как да слушате тяхната гледна точка, дори да не е напълно в унисон с вашите собствени идеи. Решени сте да започнете професионален път от друг ъгъл, помислете, преди да вземете неотменими решения. Промяната първо трябва да се случи във вас. Попитайте себе си. В любовта следват възходи и падения. Комуникацията е единственото лекарство за вашите малки притеснения. Не заривайте глава в земята!
Второ тримесечие. Пролетта е прекрасна. Природата си връща правата и вие ще искате да направите същото. В професионален план имате идеи, проекти - изразете ги. Със сигурност атмосферата ще бъде оптегната и се чувствате в капан в рамка, която ви пречи да се развивате. Внимавайте за импулсивността и необмислените действия. Подгответе се за вашата промяна - обучение или подготовка за състезания… всичко е възможно. Следете внимателно притока на пари.
Трето тримесечие. Топлината на лятото стопля сърцето ви и ви дава копнеж да избягате, за свобода и желание да се радвате на приятелите. Работата ще ви тежи малко повече, мислите за повече почивка. Небето на вашата любов се прояснява и вечерите ви обещават да бъдат много оживени! Въздух на лекота ще задуха през юли и август. Насладете му се. От началото на септември Меркурий ще бъде ваш съюзник, от който можете да се възползвате. Ще ви помогне да се утвърдите, да можете да питате и да бъдете чути. В любовта партньорът ви понякога няма да е до вас – опитайте се да заглушите вашата неоправдана ревност.
Четвърто тримесечие. Лятото бе доро за вас и посрещате студения сезон с известна носталгия. Вечерите са по-кратки ио това ви позволява да откриете топлината на вашия дом. Любовта заема своето място, а работата е по-приятна. Усилията, положени от началото на годината, ви позволяват да се промените, да се развиете, да излезете от зоната си на комфорт.
Краят на годината обещава да е спокойна. Подготовката за празниците ви носи голямо удоволствие. Ще се радвате на ваши приятели. Приток на пари, като бонус в края на годината ви кара да се усмихнете и да възстановите баланса на банковата си сметка. От вас зависи да го запазите.
 

РИБИ 19.02. – 20.03.
От началото на годината вашите желания ще бъдат много амбициозни. Сатурн, Юпитер и Уран ще бъдат значителни съюзници. В професионален план ще решите да не се разполовявате между две работи и да се придвижите напред, въпреки противоположните течения. Желанието ви да се развиете, да се откроите, да поемете нови отговорности и вече да не търпите положението, без да сте активни и това ще бъдее много добре за вас. В любовта ще вложите цялата си енергия за поддържане и намиране на хармония в живота си. Във финансов план вашите стъпки ще са насочени към разширяване и баланс на вашите финанси, към благоразумие.
Тази година ще се радвате на успехи и ще постигнете богатство. Ще имате възможност да се срещнете с близки приятели, да сте със семейството и роднините си. Бихте могли да надминете себе си във всяка възложена ви задача и да постигнете огромен успех. Възможно е да се сблъскате с някои препятствия в семейния живот. Въпреки това можете да подходите към тях с присъщия ви такт. Ще получите благословията на авторитетни или възрастни хора с обществена позиция. Можете да се уморите от натоварения си график, който може да повлияе на вашето здраве. Затова трябва да правите кратки почивки, докато работите. Опитни личности напълно ще ви подкрепят. Вашето име и известност ще се увеличат в обществото. Планетите показват, че тази година може да пътувате по-малко, но ще правите финансови печалби. Ще постигнете огромен успех във вашия бизнес.

ЛЮБОВ.
Семейни.
Решени сте да превърнете 2020 г. в спокойна година и с партньора установявате нови правила. Общуването, разбирането, слушането и любовта са съставките на вашия сантиментален живот. Хармонията и заатруднения ще се редуват в ежедневието ви. В любовта сте готови да споделите всичко. За да затвърдите желанията си, можете да се доверите на звездите, които ви помагат през цялата година да се радвате на брачна стабилност и любов. Вашият чар и вашата привлекателност ви правят горди. Не се оставяйте да се заблудите от очарованието на някоя хубавица и прелъстител. Вашият партньор няма да ви прости забежката и ще заплатите с най-скъпите си желания и копнежи, за тази извънбрачна авантюраа без бъдеще.
Необвързани. От началото на годината сте решени да се възползвате от вашия чар и привлекателност.. Юпитер, Сатурн и Плутон ще накарат сърцето ви да тръпне. Предстоят ви излизания с приятели, авантюри за една нощ, за момента... без да се опитвате да се обвъържете. Въпреки това дълбоко в себе си търсите идеалния стабилен партньор, способен да запълни нуждата ви от истинска любов, която толкова много ви липсва. Отворете очи широко, слушайте сърцето си, не бързайте. Звездната конфигурация ще бъде с вас от все сърце.
РАБОТА. От началото на годината ще имате неограничени цели и възможности. Ще изложите идеите си и ще направите необходимото за реализирането им. Амбицията ви ще е прекомерна. Опасността е да не са по-големи възможностите от желанията. Помислете и за практическата страна и за фактора време, които са от съществено значение за вашия успех. Използвайте всичките си възможности, тъй като разположението на планетите ще ви позволи да успеете там, където другите не успяват. Залагате на интуицията си, на харизмата и на опита си. Не се колебайте и се отворете към други познанства и наразлични организации. Недостатъкът ще е ревността на някои колеги или партньори. За да ограничите някои напрежения, не работете сами и контролирайте думите си и вашата чувствителност.
ПАРИ. Започнете годината изпълнени с добри решения: инвестиране на повече пари и внимателен контрол на разходите. Ще заложите на далновидност и дългосрочни проекти. Въпреки това Марс ще ви тласне към инвестиции, разходи, бизнес, игри... бъдете нащрек все пак. Тази планета, която рискува всичко, ще бъде в състояние да ви доведе до определени загуби, които няма да можете да поемете. Може да сте жилав човек, но трябва да спазвате точна посока на движение - да предотвратите, предвидите и намалите нежеланите и нерационални разходи. Това ще е добре. Нежелано е да се отделите от най-важното. Знайте как да действате с тази енергия, която дават парите. Ще бъдете подкрепени от съюзници, Юпитер и Плутон, които работят във ваша полза.
СЕМЕЙСТВО. Вслушвате се много в близките си и се грижите да отговорите на всички техни искания. През годината ви предстоят много промени в семеен план: брак, раждане, раздяла, семейство, което се събиира, деца, които поемат по нов път или стават независими ... Промените ви стресират и стимулират. Възползвате се от възможността да приемете техните покани и празнуване заедно ... За вашите близки сте основен стълб, внасящ хармония и приятелство в семейството. Можете да разчитате на тяхната подкрепа.
ПРИЯТЕЛСТВО. Приятелите ви карат да се захването с нови активности: отборни спортове, туризъм, организирани хуманитарни, духовни, философски или забавни дейности. Правите програма за годината, посветена на приятелството, на социалния живот и за свободното време. Възползвайте се от шанса да бъдете заобиколени, уважавани и обичани. Ще трябва обаче да приемете посока на действие и да се придържате към нея, без да се разпространявате или да пренебрегвате собствените си отговорности.
ФОРМА. Стабилна е основната ви енергия. Въпреки това често ще се заиграете със здравето си. Храненето ви е безразборно, като похапвате всичко – повечко кофеин и калории от всякакъв вид. Тялото ви изпраща малки сигнали, за да ви предупреди да промените начина си на живот: трудно храносмилане, мигрена, болки в гърба ... Помислете за спорт, релакс, балансирана диета, възстановителен сън и ще се радвате на добро здрааве през цялата годината.
ПРОГНОЗИ.

Първо тримесечие. Планетарната ситуация ви дава нужната мотивация, за да се установитее, да се консолидирате, да подобрите или да се развиете в професионалното поприще. Ще имате попътен вятър, използвайте го разумно. Ако търсите работа, звездите ви подкрепят да направите фирма, да получите работа и да заемете желания пост. Може да ви тласне към самостоятелна дейност и работа. В любовта търсите стабилност и сигурност. Необвързанит ги очакват луди приключения и среща с трайни приятелства.
Второ тримесецие. Сезонът, когато природата се събужда ви подхожда прекрасно. Амбициозни и мотивирани не изпускате от поглед вашите цели. Въпреки това стресът още присъства прекалено силно и се отразява на организма ви. Склонни сте винаги да прекалявате. Не прескачайте етапите. Трябва да сте много внимателни с промените в настроенито. Комуникацията с вашите колеги и партньори е ключова за вашия успех. Да действате сами, егоистичното поведение ви носи само неуспехи. Важно е да запазите своите житейски ценности: доброта, състрадание и разбиране. В личния живот сякаш забравяте за красивите си решения от началото на годината. Не се дръжте като командир. Не бива да липсва гъвкавост и дипломация, която очаква от вас партньорът ви. Бързо регулирайте поведението си.
Трето тримесечие. През лятото някои мислят за ваканция, а други за пътуване. Въпреки почивката, поддържате работното темпо и следите насоките, поемете отговорности, които са ви възложени. Атмосферата става по-спокойна, като единственият недостатък е липсата на вашия партньор или семействотото. Бъдете сигурни, че те няма да пропуснат да ви го кажат. Сериозни и акуратни, възнамерявате да завършите цялата си работа, преди да излезете в почивка. Така ще подготвите почвата за връщането ви през септември. Въоръжете се с търпение, защото септември ще ви очакват забавяния, неуспехи и противопоставяне. Ще се наложи да прегледате някои неща и да се съобразите с фактора време.
Четвърто тримесечие. Последните три месеца ще бъдат сравнително натоварени - много отговорности, значително натоварване в работата и периодични пътувания за някои. Проектите ви може леко да се забавят, стресът ще ви съпътства постоянно. Приемете преразглеждане на някои ваши изисквания. Мотивацията ви позволява да се борите срещу консервното във вашия бизнес. Вашите заслуги и работа се признават от всички. Успявате там, където другите са се провалили преди вас. Успокойте се - търпението ви отвежда там, където сте решили да стигнете. Наслаждате се на вечери, на домашна топлина и любов. Краят на годината ще бъде мирен и 2021 г. идва с много хубави обещания, които са във вашите ръце.
За контакт със Станка Ангелова 0885 408 779

 

От галерията