Масово поръчват магии за болест!

Ако човек мисли негативно, сам си докарва болести, убедена е чудотворката от Златица. Оцелях след ухапване на смъртоносна змия
Станка АНГЕЛОВА знае какво ще се случи с всеки един човек! Наследила е способностите от баба си и от прабаба си (румънки по народност). Повече от четвърт век тя е сред най-търсените български ясновидки. Политици, учени и шоузвезди се допитват до чудотворката от Златица - да пророкува бъдещето им, да развали магия или родово проклятие...
..................................................

- Кога проявихте ясновидските си способности?
- Още от малка. Баба ми и прабаба ми се занимаваха с такива неща. Възприех някои умения от тях. След това те видяха, че ясновидството ми се удава. Когато работеха, аз присъствах при тях.

- Вярно ли е, че сте станала ясновидка, след като ви е ухапала змия?
- Така е. Бях на 9 години. След ухапването съм изпаднала в безсъзнание.

- Как стана всичко?
- Баба ми беше решила да отиде да си види родата в Румъния. Взе ме със себе си. Беше лято. Играех си с другите деца в двора. Усетих, че нещо ме боцна по крачето. Бях боса. Оттам нататък не помня нищо. Когато се събудих, видях, че съм в скута на баба ми. Тя по някакъв свой начин е предотвратила неизбежното.

Изтеглила е отровата

- Как я е изтеглила?
- С билки е наложила ухапаното място.

- Каква е била змията?
- Пепелянка, силно отровна.

- Значи може да се каже, че баба ви е направила чудо?
- Да.

- Защо на масата пред вас има стара икона?
- Когато гледам на карти и на кафе, често черпя сили от светиите, от Господ и от Света Богородица. Иконата е нещо като пътеводител по време на моите сеанси. Тя просто ме води. Чрез нея разбирам какво трябва да казвам на хората.

- А занимавате ли се с магии?
- Да.

- С какви точно?
- Магиите са много на вид. Има безобидни магии. Тяхното действие трае от един до 24 часа, най-много ден, два или седмица. Но има магии, които могат да продължават години и десетилетия наред. Понякога се предават от поколение на поколение. Това са по-тежките магии. Към тях трябва да се подхожда много внимателно. Образно казано, такава магия е нещо като преплитане на червата. Ако един лекар установи, че даден пациент има преплитане на червата и започне да работи бързо и безотговорно, може да направи сума ти поразии в организма на човека. Няма магия, която може да се отстрани за часове. Тя се поддава на влияние най-рано след 40 дни.

- Какво е магията за вас?
- Навлизане в чуждото пространство на даден човек. Навлизаш в аурата му и променяш начина му на мислене. Човекът става подвластен на въздействие. Освен мисленето, се променя начинът му на действие, отношението му към работата и семейството.

Магията въздейства и на здравето. Освен на психична, действа и на физиологична основа

- Защо българите се насочват към магии и бягат от традиционното лечение?
- Когато медицината не е в състояние да им помогне, се насочват към ясновидци. Повечето от хората първо търсят лекарска помощ. И така трябва да бъде. Но има неща, които не могат да се излекуват от доктор.

- Например?
- Страх, урочасване. В такива случаи хората идват директно при нас. Ако магията е направена за разваляне на едно семейство, доктор няма как да го събере. Но има ли заболяване, редно е всеки първо да потърси лекарска помощ. Като види за какво става въпрос и че проблемът не може да бъде отстранен от медиците, тогава се намесваме ние.

- За какво най-често се правят магии?
- За разпад на семейството, за безплодие, за безбрачие, за проблеми в бизнеса.

- За какво помага леенето на куршум?
- Това е една много стара традиция, която се използва предимно против страх,

при стрес, при безсъние

В определени случаи човек почва да отслабва, губи спокойствие. От стрес може да се получи напикаване, заекване. Против такива проблеми помага леенето на куршум.

- А леенето на восък?
- Това е практика, която се използва от много колеги. Но там се навлиза в други чакри на човешкия организъм. Восъкът обира негативната енергия. От фигурите, които се появяват, може да се разбере в какво се състои проблемът.

- Как идва при нас отрицателната енергия?
- По много начини. Може да дойде от снимка на даден човек, може с негова вещ или с данните му (име, дата на раждане). Това са телепатични явления, чрез които се предава отрицателна енергия. Трябва да се знае, че по същия начин може да се работи и в положителна светлина.

- Освен с восък и с куршум, може ли по друг начин да се премахва негативната енергия?
- Има стари жени, които използват хвърляне на брашно или леене на въглени. Този метод също е ефикасен.

- Какво точно правят?
- Шепа брашно се хвърля на стената. От фигурите, които се появяват, може да се разбере защо определен човек е получил стрес например.

- А какво означава леене на въглен?
- В купа с вода се поставят въглени от жарава. Трябва да се угасят 9 въглена. Всеки въглен, при всяко пускане реагира по някакъв начин. Но човек трябва да разбира от тези неща. Така ясновидецът може да разбере от какво е засегнат даден човек, има ли начин да се оправи или няма.

- Прилага ли се този метод в днешно време?
- Да. Аз също го използвам, но само вкъщи, в Златица. Там имам камина.

- Всеки човек ли е податлив на вашето лечение?
- Не. Имала съм случаи, когато съм виждала, че не мога да въздействам на даден човек. Насочвам го към други колеги, на които имам голямо доверие.

- Влизате ли в биополето на тези, които вярват на вас?
- Да, влизам. Аз работя по този начин - с навлизане в биополето, в аурата. Просто виждам нещата. След това ги „сканирам” за себе си. В много голяма помощ са ми и картите. С тях боравя доста добре. По същия начин гледам на кафе.

- Можете ли да разпознавате болести?
- Да.

- Бихте ли разказали някой интересен случай?
- Преди време при мен дойде млада жена. Тя беше омъжена от три години, забременява, но не може да износи плода.

Прави спонтанни аборти

Мислеше, че й е направена магия. След като научила за мен, ме посети. Казах й, че не й е направена магия и й препоръчах да отиде на гинеколог. Лекарят е отстранил проблема и сега тя вече има дете.

Сещам се за още един случай. При мен дойде мъж, на който непрекъснато му става лошо, повръща, губи апетит и сън, слабее. Направените изследвания не показват никакво заболяване. Интересното бе, че неприятните ситуации му се случваха на определено място вкъщи. Когато излиза извън населеното място, където живее, няма такива оплаквания. Близките му мислеха, че се преструва. Разговарях с него и установих, че му е направена силна магия. Проведохме няколко сеанса. Той изпълни всичко, което му препоръчах. Накрая ми изпрати благодарствено писмо.

Преди около 20 дни ме посети една двойка, която е такава от 15 години. Съпругът на жената е починал, а мъжът е разведен с предишната си жена. Разбрал, че му е направена магия. Дойде при мен. Аз му обясних, че в двора, където живее, на три места е закопана магия. Посочих му точните места. Отидохме у тях и ги намерихме. Едва тогава му казах, че ако не беше направил това до 21 дни му предстои

тежък инфаркт или инсулт

А пък той сподели, че му се е схващала едната ръка, получавал е тръпки в крака и сърцебиене. Днес се чувства добре.

- Ще помогнете ли на човек, който иска да отмъщава на някого?
- Винаги съветвам хората да не отмъщават на другите. Отмъщението не е най-добрата разплащателна монета. Казвам, че ние не сме Богове, само Господ има право да съди. Ние сме хора и гости на този свят.

- Какво препоръчвате на хората, които идват при вас?
- Когато става дума за изчистване на негативна енергия, обяснявам много подробно как трябва да процедират. Ако са много болни, ги насочвам към лекари. Ако психиката на определен човек е натоварена много, без да му е направена магия, го каня на личен разговор. Лея му куршум. Така човекът се освобождава от напрежението и вижда, че проблемът му не е толкова страшен. Намира сили да се пребори и продължи напред.

- Има ли родово проклятие?
- Понякога то произтича дори без повод. Често се случва човек да произнася думи, които не трябва да бъдат изричани: “Хаир да не видиш”, “Децата ти хубаво да не видят”, “Деца да нямаш”, “Млад да умреш” и т.н. Това са клетви, които наистина достигат до човека.

- Кои клетви са най-тежките?
- Майчините или на кръстницата.

- Къде е най-голямата ви сила?
- Еднакво добре се справям и с картите, и с кафето. Помогнала съм на много семейства да се съберат, на други - да имат деца, на трети - да си оправят бизнеса.

- Как се зарежда човек с положителна енергия?
- Лично аз обикалям манастирите.

- Какво е мнението ви за болниците у нас?
- Много се радвам, когато видя, че някои от тях са подновени, направени са ремонти. За съжаление, все още има здравни заведения, които са в окаяно състояние.

- А за лекарите?
- Има много съвестни лекари, които си гледат работата с изключителна отговорност и добър професионализъм. Лекарите са зле платени и някои от тях са озлобени. Затова понякога гледат да отпратят по-бързо пациента.

Но без тях ние сме за никъде. Не трябва да подценяваме тяхната работа

- Цените на лекарствата по джоба ли са на българските граждани?
- За съжаление, не. Доходите на хората са много ниски, пенсиите са малки. Това страшно тормози всички.

- Имате ли мнение за Здравната каса?
- Тя трябва да направи твърде много и за пациентите, и за докторите. Работещите в нея да насочват парите в правилната посока, а не в нечий джоб.

- Здрав ли е българинът?
- Понякога ходя в Гърция. Там също имам приемни часове. У нас рядко може да се срещне човек на 80-, 90-годишна възраст и да изглежда добре. При гърците е точно обратното. Дори да са на 90 години, те се чувстват отлично. В никакъв случай не бих казала, че нашият народ е здрав. Болестите в България са страшно много.

- Кои са причините, увреждащи здравето?
- Напрежението, несигурността, некачествената храна, замърсеният въздух.

Едно интервю на Здравка Иванова
www.blitz.bg
13 октомври 2009

 
Банер

От галерията